Hivatalos Leírás

A Queen's University Belfast az egyik vezető egyetem az Egyesült Királyságban és Írországban.

1845-ben alapították Belfast királynéi kollégiumaként, 1908-ban önálló egyetem lettünk. Ma már a világ 180 legjobb egyetemén (QS World Ranking 2019), és az Egyesült Királyság kutatási intenzív egyetemek Russell csoportjának tagjaként rangsorolunk. a kutatás és az oktatás kiválóságának ötvözése a hallgatóközpontú etoszttal.

Műszaki és Fizikai Tudományok Kar

A modern világ kényelmét és biztonságát a tudomány és a technológia csodálatos fejlődése biztosítja, életünk javítására összpontosítva.

A Mérnöki és Fizikai Tudományok Kar a mai életet befolyásoló tudományágakra terjed ki és alakítja jövőnket. Nemzetközi munkatársaink és diákjaink élénk közösséget alkotnak, amely a leginnovatívabb és legjelentősebb kutatási és oktatási területeknek ad otthont. Olyan területeken működik, ahol az ipar és a kutatás találkozik, és ezáltal platformot biztosít a kereskedelmi lehetőségek kutatására és az iparággal való kapcsolatfelvételre a legmodernebb kutatások során, például a Wrightbussal végzett munka során, hogy a legtisztább hibrid busz-technológiát állítsák elő, amely a London Routemaster-et vagy az Elektronikai, Kommunikációs és Informatikai Intézet úttörő munkája, digitális jövőnk biztosítása a Biztonságos Információs Technológiák Központján keresztül.

A hagyományos mérnöki tudományok erősségével a kar számos különböző témát gyűjti össze, mint például a szén-dioxid-feltárás és az asztrofizika, hogy dinamikus multidiszciplináris környezetet teremtsen a diákok és a tudósok számára. Kutatásunk alátámasztása az, hogy megoldjuk a társadalom előtt álló nagy kihívásokat, függetlenül attól, hogy megértjük-e az emberi agy észlelését a Parkinson-kórokozók támogatására, vagy a tiszta energiatermelés a CenTACat-on keresztül, kutatásunk az Athena eszményeiből származó környezetben vezet. SWAN, ahol aktívan támogatjuk a nőket a tudomány és a technika területén.

A tudósok által biztosított vezetés lehetőséget teremt minden diák számára, hogy tanított és kutatási programjaik révén eleget tegyen ambícióiknak. Gyere és csatlakozz hozzánk, és segítsen megváltoztatni a világot!

Mark Price professzor

Kar-helyettes kancellár

Műszaki és Fizikai Tudományok Kar

Világszínvonalú oktatási és hallgatói tapasztalat

Ösztönző öregdiákunk kiváló kutatókat, Nobel-díjasokat - például Seamus Heaneyt és David Trimble -, valamint befolyásos vezetőket foglal magában, akik hatással vannak Észak-Írországra és világszerte.

Diákjaink élvezik, hogy világszerte vezető tudósok dolgoznak, akik a tudományterületük élvonalában dolgoznak, és a hallgatói tapasztalatok jelentős befektetése magas szintű tanulók elégedettségét eredményezte.

A királynő diplomások több mint 94% -a foglalkoztatásban vagy tanulmányi tanulmányok befejezése után hat hónappal folytat tanulmányozásra; a diplomások dominálnak vezető vezetői pozíciók 80 Észak-Írország első 100 vállalat és a különbség több mint 120 országban.

Az innováció és a hatások vezetői

Vezető szerepet töltünk be a kereskedelmi hatások terén, és az öt legnagyobb brit egyetemen találjuk a kutatás-kereskedelmi forgalomból származó bevételt - £ 71 millió. A QUBIS Kft., A mi kereskedelmi karunkon keresztül több mint 70 spin-out céget hoztunk létre, ami mintegy 1880 tudásalapú magánszektorbeli munkát eredményez. E vállalatok közül három (Kainos, Andor Technology és Fusion Antibodies) nyilvánosan szerepel a londoni tőzsdén.

Az Egyesült Királyságban az első a számunkra a tudásátadási partnerségekben (KTP) való részvételünk. 1993 óta Észak-Írországban 100 vállalkozást támogattunk, ami segített nekik 65 millió font éves nyereség növekedését.

Globális és inkluzív egyetemi közösség

Jelenleg több mint 80 országból állnak a személyzet és a diákok, és segítenek létrehozni egy multikulturális és élénk egyetemet. Egy olyan egyetemhez csatlakoznak, amely elkötelezett amellett, hogy vonzza, megtartsa és fejlessze a legjobb globális tehetséget olyan környezetben, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben kihasználják a potenciálját.

Innovatív, barátságos és befogadó hely a munka és a tanulás számára, a Queen's a nemek közötti egyenlőség és a sokszínűség vezetője. Mi vagyunk az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb egyeteme az Athena SWAN kezdeményezésben, amely elősegíti a nemek közötti egyenlőséget és a karrier előrehaladását. Jelenleg két arany, nyolc ezüst és öt bronzosztályi díj, valamint egy intézményi ezüst van.

Befektetés a jövőbe

700 millió font beruházásunk az egyetemi campust átalakítja, bővítve olyan környezetet, amely ösztönzi, lehetővé teszi és támogatja a világszínvonalú oktatást és kutatást.

Ez magában foglalja a korszerű diplomás iskola fejlesztését is, amely egy virágzó posztgraduális közösség otthona; a díjnyertes McClay könyvtár; egy új informatikai épület; Jogi Iskola; és a Wellcome-Wolfson Kísérleti Orvostudományi Intézet.

Az Egyetem a sportolási lehetőségekbe, a Belfast City Center új céltudatos tanulói szálláshelyeibe fektetett be, és bejelentette a világszínvonalú diákközpont fejlesztésére irányuló terveket, beleértve az új diákok Unió létesítményét is.

A globális kihívások leküzdése előtt

Együtt Észak-Írországban és azon kívül élünk változáson: egy új molekula felfedezése képes meghosszabbítani a cisztás fibrózisban élők életét; a bélrák elleni küzdelem egyik nagy áttörésében élünk, és arra törekszünk, hogy segítsünk az MS-nél szenvedőknek az idegfunkció helyreállításában.

A legfontosabb területeken, mint például az egészségügy, a megbékélés, a béke és az igazságszolgáltatás, az információs technológia, az élelmiszerbiztonság és az energia, az élen járunk az új gondolkodás és technológiák fejlesztésében.

8. helyen végzett az Egyesült Királyságban a kutatási intenzitás érdekében

Az új kutatási támogatások és a Queen's 2016-17-ben odaítélt szerződések összértéke 101,6 millió font volt, az első szám az első alkalommal 100 millió fontot tett ki. A királynő az Egyesült Királyságban is az AHRC által finanszírozott egyetem volt.

Az Egyesült Királyságban a 8. kutatási intenzitás mellett rangsoroltuk, ahol a kutatásunk több mint 75% -a „világvezető” vagy „nemzetközileg kiváló” (REF 2014).

Észak-Írország legendás szépsége

A modern innovációval rendelkező város, a technológiai fejlődés minden szektorba beszivárog, hozzájárulva a versenyképesség globális kiépítéséhez. Észak-Írországban közel 900 nemzetközi cég található, így a belfast az Egyesült Királyság második legeredményesebb városa (London után) az amerikai kereskedelem vonzására.

A városon kívül rengeteg történik, köztük a HBO sorozatú Thrones Játékok híres forgatásának helyszínei, az elbűvölő Giant's Causeway. Narnia.

* Lonely Planet, 2017

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A Matematikai és Fizikai Iskolán belüli tudományos kutatást a 2014-es REF szakértői értékelés során értékelték, és a kutatás 70% -át nemzetközi szinten kiválónak vagy vil ... [+]

Áttekintés

A Matematikai és Fizikai Iskolán belüli tudományos kutatást a 2014-es REF szakértői értékelés során értékelték, és a kutatás 70% -át nemzetközi szinten kiválónak vagy világvezetőnek ítélték. Az iskola fizikai kutatási tevékenysége öt konkrét kutatási központra koncentrál; az akadémiai személyzet minden tagja az alábbi kutatóközpontok egyikébe tartozik.

Asztrofizika (Ph.D./MPhil)Atomista szimuláció (Ph.D./MPhil)Nanoszerkezetű média (Ph.D./MPhil)Plazmafizika (Ph.D./MPhil)Elméleti, molekuláris és optikai fizika (Ph.D./MPhil)

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori (Ph.D.) hároméves teljes munkaidős regisztráció után, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében várhatóan be kell nyújtania diplomáját.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A Doktori Képzési Központ egyedülálló négyéves Ph.D. képzése a fotonikus integrációban és a fejlett adatraktárban, ami a Belfast Queen's University és a Glasgowi Egyetem ... [+]

Áttekintés

A Doktori Képzési Központ egyedülálló négyéves Ph.D. képzése a fotonikus integrációban és a fejlett adatraktárban, ami a Belfast Queen's University és a Glasgowi Egyetem közösen elnyert diplomáját eredményezi.

A CDT az ipari partnerek lenyűgöző csoportjával szoros együttműködésben tervezték és szállítják a legmodernebb és innovatív kutatási környezetet a doktori hallgatók számára, hogy fejlesszék az új technológiákat, termékeket és rendszereket, amelyek a gyorsan változó adatgyűjtési igények kezeléséhez szükségesek. digitális világ. A program célja, hogy felkészítse a diákokat magas szintű és kifinomult technikai képzéssel és készségekkel együtt a keresett készségek mellett az elosztott munka, az együttműködés, a vállalkozói készség és az üzleti tervezés terén. A CDT hallgatók jelentős finanszírozási csomagot kapnak, amely egyéni költségvetést biztosít a projektkutatás költségeihez, valamint a mobilitáshoz és a konferencia utazáshoz.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A Földrajz keretében végzett kutatás két interdiszciplináris kutatási klaszter alá tartozik; Környezeti változás ... [+]

Áttekintés

A Földrajz keretében végzett kutatás két interdiszciplináris kutatási klaszter alá tartozik; Környezeti változás

A C

A tudás földrajzai

A kutatás a tudás földrajzi területeire összpontosít, különös tekintettel a tudomány kultúrájára. A klaszter szakértelemmel rendelkezik a tudomány, a faj és a vallás kapcsolatáról 1650 óta; a tudományos ismeretek történelmi földrajzai; a botanikus kertek kultúrája a birodalom korában; a darwinizmus fogadása; az éghajlat szerepe az emberi kultúrákkal kapcsolatos vitákban; az apokaliptikus gondolkodás geopolitikája, azok a terek, ahol a pénzügyi ismeretek készülnek; és a tudomány, a technológia és a külső tér kultúrái a huszadik században a hely, a táj és az identitás kérdéseivel kapcsolatban.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Bengali
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A Tér- és Környezeti Tervezési Intézet (ISEP) az Egyesült Királyság egyik leggyorsabban növekvő és dinamikus tervezési kutatási környezete. ... [+]

Áttekintés

A Tér- és Környezeti Tervezési Intézet (ISEP) az Egyesült Királyság egyik leggyorsabban növekvő és dinamikus tervezési kutatási környezete.

A Queen's-ben tervezett tervezés a Russell Group előterjesztéseiben kilencedik.

Kutatási programunk a területrendezés fogalmán alapul, és bár empirikus munkánk részben a régióban van, erős nemzetközi, interdiszciplináris és elméleti hivatkozásokra épül. Különleges erõsségünk a munkatársak, akik a tudományos és alkalmazott kutatások terén szerzett tapasztalatokat, valamint a publikációk, kutatási ösztöndíjak és doktori hallgatók széles körét. Az Intézet nemzetközi hírnévre tett szert, és főbb területeinkhez kapcsolódó jelentős kutatási forrásokat vonzott. Az Intézet értékeli a kutatási és oktatási programjaink közötti kapcsolatot és empirikus munkánk alkalmazását a tanulási környezetben, és továbbra is innovációs és oktatási programokat dolgoz ki, amelyek tükrözik a gyorsan változó piaci helyet, problémát és politikai kontextust, valamint a szakmai normák változásait.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A Pszichológiai Iskolának virágzó, jól finanszírozott és elkötelezett doktori közössége van, amely kutatási környezetének központi eleme. A diákok stratégiaian kijelölt k ... [+]

Áttekintés

A Pszichológiai Iskola virágzó, jól ellátott és a Ph.D. kutatási környezetének központi eleme. A diákok stratégiaian kijelölt kutatási projektek, amelyek kifejezett célja a kutatási kapacitás és a fejlesztés fokozása a prioritást élvező területeken, amelyek számára az iskola célja a világ vezető kutatásainak fejlesztése.

Tanulási mód / időtartam

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori (Ph.D.) hároméves teljes munkaidős regisztráció után, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében várhatóan be kell nyújtania diplomáját.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Az Elektronikai, Villamosmérnöki és Számítástudományi Iskola (EEECS) célja, hogy növelje a kommunikáció, az egészségügyi szolgáltatások, az adatbiztonság és számos más ka ... [+]

Áttekintés

Az Elektronikai, Villamosmérnöki és Számítástudományi Iskola (EEECS) célja, hogy növelje a kommunikáció, az egészségügyi szolgáltatások, az adatbiztonság és számos más kapcsolódó terület technológiáját.

Úttörő kutatás az iskola élettartama, amit a legújabb kutatási értékelési gyakorlat (RAE) bizonyít, amelyben az iskola kutatásának több mint 80% -át nemzetközi szinten kitűnőnek vagy világvezetőnek ítélték.

Az iskolán belül számos speciális kutatóközpontunk van, beleértve a Globális Kutatóintézetet, amely a Cyber Security, a Wireless és az Data Science, az Elektronikai, Kommunikációs és Informatikai Intézet (ECIT) és az Intelligens és Autonóm Gyártási Rendszerek Központja.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A Queen's architektúrája egyre inkább globalizált világban foglalkozik az építészet és az urbanizmus kérdésével, ahol olyan tényezők, mint a fenntarthatóság és az éghajla ... [+]

Áttekintés

A Queen's architektúrája egyre inkább globalizált világban foglalkozik az építészet és az urbanizmus kérdésével, ahol olyan tényezők, mint a fenntarthatóság és az éghajlatváltozás, az identitás és az örökség, valamint a kézműves és formai fogalmak összetett kontextust hoznak létre, amelyet az építészetnek közvetítenie kell.

A királynő építészetének értékei mind a hagyományos tudományos, mind a gyakorlaton alapuló kutatás. Szakértelemmel rendelkezünk ahhoz, hogy támogassuk a doktori fokozatokat, amelyek mélyrehatóan vizsgálják a kulturális, történelmi és technológiai kontextusokat mind Írországban, mind globálisan. A gyakorlaton alapuló Ph.D-k (az ADAPTr programmal együtt) és a kutatási-tervezési tevékenységek új ismereteket ígérnek, nemcsak a meglévő, hanem az új tervezési gondolkodás által létrehozott új folyamatok és helyzetek dokumentálását is. Mindkét esetben az építészet lencse és a városi, elővárosi és vidéki tájak egyaránt tekinthető.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A kutatóközpont foglalkozik az építőiparban felmerülő aktuális nagy kihívásokkal, a meglévő és új nemzetközi együttműködésre építve. ... [+]

Áttekintés

A kutatóközpont foglalkozik az építőiparban felmerülő aktuális nagy kihívásokkal, a meglévő és új nemzetközi együttműködésre építve. Az e kihívások kezeléséhez nyújtott pénzügyi támogatást mind a belső egyetemi kezdeményezések (a megnövelt infrastruktúra és a létesítmények), mind a kormányzati támogatások, jótékonysági szervezetek és közvetlen ipari támogatások által nyújtott külső finanszírozás révén szerezzük be.

A kutatás az energia, a szén, a tiszta víz, az infrastruktúra nagy kihívásaival foglalkozik; extrémek feltárása és új korlátok meghatározása. A legfontosabb kutatási területek:

Tengeri megújuló energiaTalajvíz és környezeti rendszerekGeotechnikaIntelligens infrastruktúra és nagy teljesítményű struktúrákEnergiahatékony anyagokTanulási mód / időtartam... [-]
Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

A Matematikai Kutatóközpont világszínvonalú kutatást végez az alábbi területeken: Elemzés, Operátor algebrák, Algebrai topológia, Topológiai adatok elemzése, Survival ele ... [+]

Áttekintés

A Matematikai Kutatóközpont világszínvonalú kutatást végez az alábbi területeken: Elemzés, Operátor algebrák, Algebrai topológia, Topológiai adatok elemzése, Survival elemzés, Bayesi hálózatok, Adatelemzés, Operatív kutatás. Élénk nemzetközi kapcsolatokat tart fenn a világ számos kutatójával, és rendszeresen nemzetközi konferenciákat és kutatói látogatókat tart.

Tanulási mód / időtartam

A regisztráció teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben történik, az Egyetem által kijelölt felügyelői csoport irányítása alatt. A doktori (Ph.D.) hároméves teljes munkaidős regisztráció után, vagy két évig az MPhil (vagy részmunkaidős egyenérték) esetében várhatóan be kell nyújtania diplomáját.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Az Elektronikai, Villamosmérnöki és Számítástudományi Iskola (EEECS) célja, hogy növelje a kommunikáció, az egészségügyi szolgáltatások, az adatbiztonság és számos más ka ... [+]

Áttekintés

Az Elektronikai, Villamosmérnöki és Számítástudományi Iskola (EEECS) célja, hogy növelje a kommunikáció, az egészségügyi szolgáltatások, az adatbiztonság és számos más kapcsolódó terület technológiáját.

Úttörő kutatás az iskola élettartama, amit a legújabb kutatási értékelési gyakorlat (RAE) bizonyít, amelyben az iskola kutatásának több mint 80% -át nemzetközi szinten kitűnőnek vagy világvezetőnek ítélték.

Az iskolán belül számos speciális kutatóközpontunk van, beleértve a Globális Kutatóintézetet, amely a Cyber Security, a Wireless és az Data Science, az Elektronikai, Kommunikációs és Informatikai Intézet (ECIT) és az Intelligens és Autonóm Gyártási Rendszerek Központja.... [-]

Egyesült Királyság Belfast
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
University Road, Belfast, BT7 1NN, Northern Ireland
Belfast, Észak-Írország, Egyesült Királyság