Selinus University of Science and Literature

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetemünk egy ingyenes és magánintézmény. Dominikai Nemzetközösségben és Olaszországban állandó telephelyként hivatalosan IBC-ként nyilvántartásba vették. Ez egy független nemzetközi egyetem, amely kizárólag online és távoktatási oktatásban vesz részt, vagyis nyílt egyetemet kínál felnőttek számára, akik intézményes munkáját komolyan végzi.

Felnőtt hallgatóink nagyon keményen dolgoznak a diploma megszerzése érdekében. Ez az egyetem nem volt és soha nem volt diplommalom, és azonnal elutasítjuk az ilyen pályázatokat. Fő hangsúlyunk mindig az volt, hogy felnőtt hallgatóink számára a legmagasabb színvonalú oktatást kínáljuk. A Selinus Egyetem által kiadott diplomákat a magánszektor nemzetközileg elismerte, és a multinacionális vállalkozások elfogadták.

Az akkreditációról, különösen az USA-ból érkező hallgatók számára, soha nem fáradtunk elmagyarázni a valóságrendszert. Az akkreditáció megszerzése az Egyesült Államokban önkéntes

Az iskolák általában jóval idő előtt megismerkednek az ügynökség szabványaival, és több hónapot töltenek az akkreditációs áttekintés előkészítésére. Ha átjutnak a felülvizsgálaton, és akkreditációt szereznek, az iskolájuk jóváhagyása egy legitim felsőoktatási intézmény, amely elfogadható színvonalú. Egyes iskolák felvehetik akkreditációs státuszukat a főiskolai információkba, amelyeket a potenciális hallgatóknak bemutatnak.

Ahogy vannak elismert akkreditáló ügynökségek, vannak elismert ügynökségek. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy szabványaikat nem vizsgálta felül az Oktatási Minisztérium vagy a CHEA. Számos oka lehet annak, hogy egy ügynökséget felismerhetetlenné tesznek. Lehet, hogy például az ügynökség az elismerés érdekében dolgozik a Tanszéknél vagy a CHEA-nál, vagy nem felel meg az egyik szervezet általi elismerés kritériumainak. Bármi is legyen az ok, ezt fontos szem előtt tartani, amikor az egyetemi információt kutatja.

Az elismert akkreditáló ügynökségeket óvatosan kell tekintenie, amíg nem tudja megítélni azok hírnevét. A nem elismert ügynökség nem feltétlenül rendelkezik alacsony minőségi színvonalon, de fontos tudni, hogy sok amerikai munkáltató csak elismert ügynökség által akkreditált intézmények diplomáit ismeri el.

Ezért egyetemünk csak a szakmailag már megalapozott hallgatókat fogad be. Diákjaink a diplomát nem munkakereséshez, hanem szakmai szerepük legitimálásához használják, amely már sikeresen elkötelezett. A Selinus az egyetemi végzettséggel megbecsülést, tiszteletet és presztízst szerez, és gyakran javítja társadalmi helyzetét és munkáját.

126129_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Hogyan kell tanulni a Selinusban?

SUSL Home Studio

A Selinus Egyetemen végzettséggel végzett távtanfolyamok a hozzárendelt tankönyvek tanulmányozásáról és a tankönyvek olvasásáról szóló jelentések elkészítéséből állnak, a Selinus és a Pedagógiai Egyetem által kidolgozott iránymutatások szerint, amelyek megtalálhatók a „pedagógia” linkben. a Selinus Egyetem weboldala.

Felnőtt hallgatók jelentkezhetnek az APEL (A korábbi tapasztalati tanulás akkreditálása) programba. Ez a program szakemberek, vállalkozók, vezetők, tisztviselők, írók, művészek stb. Számára fenntartott. Középiskolai végzettséggel, legalább 25 éves és 3 éves tevékenységgel, amelyet a tanulmány bizonyított, ágot választottak. 30 év szükséges a Ph.D.

Pedagógia

A Selinus Tudományos és Irodalmi Egyetem tantervrendszere az egyes hallgatók számára van kialakítva, és „oktatási egységeken” alapul, amelyek szövegekből, kiadványokból és előadásokból, videó tanfolyamokból, e-könyvekből állnak. A vizsgákat helyettesíti egy rövid disszertáció (Vizsgaegység), amelyet mini disszertációként dolgoztak ki.

A tanulmányi anyagokat, a tanulmányok tudományágának megfelelően, úgy választják meg és választják, hogy ösztönözzék a kritikai gondolkodást és a megszerzett ismeretek gyakorlati alkalmazását. Olyan pedagógiai módszert alkalmaznak, amely elősegíti a gyakran munkában és a családban részt vevő felnőttek, kritikus gondolkodásmódot és tudatosan kezelik az ajánlott könyveket és videókat egyrészt szellemi képességeik növelésével, másrészt az integrált írásfejlesztés képességével. projekteket.

Erőszak nélküli oktatási tanulási rendszer, amely a hallgatót, majd hallgató-tanácsadóját követi, hogy szabadon készítsen egy konkrét, személyes megszerzésen alapuló tanulási programot az idő elérése és céljai elérése érdekében. A Selinus Egyetemen a hallgatónak nincs kötelezettsége arra, hogy azonnal vagy konkrét dátumok előtt tanuljon. El tudja olvasni a nő szövegeit, és többször is átnézheti az összes videó leckét, felfedezve saját tanulási módszerét. Sőt, bármikor konzultálhat hallgatói tanácsadójával, segítségért, tisztázásához és támogatásához.

A tanterv szempontjából nem egyszerűen megtanult információt kell értékelni, mivel a hallgató gondolatának az elméleti alany egyszerű látásán túlmutató fejlődésének mindenekelőtt a lelkiismeret és a tudatosság erőjének kell lennie, amely szerint a tanulmány nem egy többé-kevésbé hasznos fogalmak egyszerű feldolgozása, mint felhasználható modell hatékonyan társadalmi, emberi és polgári igényeikhez.

Röviden: a Selinus Egyetem pedagógiai modellje a hallgatók valós tapasztalatainak „behozása” olyan oktatási kontextusban, amely hasznos az intellektuális képesség javítása és potenciális készségeik globális önértékelése érdekében, hogy intellektuális és szakmai képességeiket gyorsan elérjék. célokat.

A Selinus Egyetemen való kredit elismerését részben a hallgató szakmai kritikájának „elolvasása”, részben a hallgató által a hagyományos vizsgák helyett készített jelentés értékelése adja.

A Selinus Egyetem hallgatói felnőttek, akik részt vesznek a munka és a szakmai világban. A regisztrációhoz legalább 23 éves korosztálynak kell lennie a szokásos programok számára, és legalább 25 éves korának a szakemberek APEL programjainak. Jelentkezés egy programra PhD fokozat odaítélésére legalább 30 éves korig szükséges.

Helyszínek

London

Address
71-75 Shelton Street
WC2H 9JQ London, Anglia, Egyesült Királyság

Bologna

Address
Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122
Bologna, Emilia-Romagna, Olaszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: