University of Stirling

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A University of Stirling i University of Stirling , mivel ez a különbség a DNS-ben - oktatási célokat szolgál, és olyan kutatást végez, amely segít a társadalom alakításában.

Nemzetközi egyetem vagyunk, úttörő szellem és globális hírnév a kiváló minőségű tanítás és kutatás területén. Szenvedélyesen vagyunk abban, hogy hatással lehetünk mindenre, amit csinálunk.

Stirling olyan hely, ahol a képesség - nem a háttér - értékelhető.

A hírnevünk

A hatásunk másféle gondolkodással

Az 1967-es alapításunk óta a University of Stirling mindig a transzformatív gondolkodás és az innováció szelleme vezérelte. Küldetésünk, hogy mindent megteszünk, hogy hallgatóinknak tudásukat és szakértelmüket biztosítsák annak érdekében, hogy hatással legyenek a világra.

Minden, ami mi teszünk, pozitív különbséget tesz az emberek életében. Mi a változás ügynöke vagyunk, összekapcsoljuk az embereket, innováljuk és átalakítjuk hallgatóink, munkatársaink és a globális közösségek életét. Egyre törekszünk az innovációra és a javításra annak érdekében, hogy különbséget tegyünk a társadalomban. Így szereztük globális hírnevünket a magas színvonalú oktatás és a nemzetközileg elismert kutatások terén.

Stirling kutatás: élet változik

Célunk egyszerű. A világtól a pszichológia bűnösök elkapására való használattól kezdve kezeljük a korunk globális kérdéseit. Multidiszciplináris kutatóink megkérdőjelezik a feltételezéseket, újítják gondolkodásukat és megoldásokat találnak.

Kutatási témáink:

  • Élet Nos
  • Kultúrák, közösségek és társadalom
  • Globális biztonság és rugalmasság

A látomásunk

Világszerte elismert egyetemként, amely innovatív és interdiszciplináris kutatáson keresztül foglalkozik a társadalom igényeivel; a legjobb minőségű tanulás és tanítás; és megosztva tudásunkat a világgal.

Helymeghatározási nyilatkozat

A University of Stirling gondolkodóink világosak, kíváncsiak és innovatívak.

Minden, amit tennünk, intézményként és magánszemélyként, célzattal és hatással bír. Ez alakítja kultúránk, személyiségünk és gondolkodásmódunkat. Arra ösztönöz bennünket, hogy vitassuk a status quo-t és a normát. Rendszeresen vágyunk az innovációra és a javításra annak érdekében, hogy a társadalom javát szolgálja, és különbséget tegyen a közösségeink között.

A gondolkodásunkat mindent javítunk. Összekapcsolásával, újításával és átalakításával úgy gondoljuk, hogy gondolkodásunk megváltoztathatja a világot.

Küldetésünk

Hozzájárulást és megközelítést a következők határozzák meg:

  • Az emberek fejlesztése és a társadalom segítése a tudás követésével és megértésével. Megteremtjük az innovatív, interdiszciplináris kutatás feltételeit, és világosan és hasznos módon kommunikálunk azzal, amit világszerte megtanultunk.
  • Diákjaink és munkatársaink életének átalakítása azzal, hogy lehetőséget nyújtanak arra, hogy szellemileg és érzelmileg teljes potenciáljukat elérjék; rugalmasságuk és a modern világ számára szükséges készségek megadásával; és azáltal, hogy belevetik nekik a felelősségérzetet a közjó érdekében.
  • A globális állampolgárok létrehozása, együttműködve a kormányokkal, az üzleti szférával és az iparral, a köz- és a harmadik szektorral, valamint más intézmények kollégáival, hogy azonosítsák és kielégítsék a társadalom változó szükségleteit.

Az értékeink

Kiválóság

A világ egyik legfontosabb kutatási szakterületén és kiváló tanulási tapasztalatain keresztül.

Nyitottság

Nyíltan nyitva mindent, amiben közreműködünk az egyetem munkájával és értékeivel a világ minden táján, és bevonjuk az embereket látásunk megvalósításába.

nagyravágyás

Az egyetem innovatív fejlesztése, a fenntarthatóság beágyazása és az ágazat példaképévé tétele.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Doctors of Education » Megjelenítés DBA » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Online PhD » Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés Posztgraduális Diplomák » Megjelenítés Posztgraduális Oklevelek » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés Law LLB (Jogi Alapképzés) » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

DBA

DBA doktora üzleti adminisztráció

Campus Nappali 36 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Stirling

A tapasztalt szakemberek számára kifejlesztett innovatív doktori (DBA) fejlesztése mind a kutatási, mind a gyakorlati készségeket fejleszti, lehetővé téve, hogy a menedzsment és az ahhoz kapcsolódó üzleti területek vezető szerephez jussanak. [+]

Áttekintés

A tapasztalt szakemberek számára kifejlesztett innovatív doktori (DBA) fejlesztése mind a kutatási, mind a gyakorlati készségeket fejleszti, lehetővé téve, hogy a menedzsment és az ahhoz kapcsolódó üzleti területek vezető szerephez jussanak.

A DBA hallgatók képesek az egyetemeken dolgozni, mint kutató-vezette tudósok, vagy az iparban, mint kutatási értelemben vett felsővezetők, tanácsadók és üzleti vezetők. Ezen a kurzuson a PhD szintű kutatási kompetenciát fejleszti a tradicionális DBA programban szerzett irányítási elmélet és gyakorlat mélyreható és visszatükröző ismereteivel kombinálva.

Irányított, lépcsőzetes átmenetet biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy sikeres legyen a doktori szintű kutató és gyakorló, függetlenül attól, hogy milyen volt edzésed. DBA kurzusunk segít Önnek, hogy egy reflexív, önkritikus szakembergé váljon. Megtanulják a készségeket, technikákat és gyakorlatokat az élvonalbeli kutatások elvégzéséhez, miközben elméleti és gyakorlati tudást építenek az üzleti és vezetői kutatások élvonalában. Miután sikeresen elvégezte a tanfolyamot, készen áll arra, hogy sikeresen kezelje az egyre dinamikusabb üzleti környezet nyomásait és kihívásait, és eredeti és kreatív megoldásokat kínáljon a felmerülő problémák kezelésére.... [-]


Doctor of Education

Doktori képzés EdD

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 36 - 96 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Az oktatási doktori programunk ideális fejlesztési lehetőség, ha olyan felsőoktatási szakember vagy, akinek célja a kutatási szakértelem fejlesztése és hasznosítása. Bármi legyen is az oktatási területe - iskoláktól, főiskoláktól és egyetemektől egészen a szakmai, munkahelyi és egész életen át tartó tanulásig vagy szakpolitikai fejlesztésig - egy professzionális doktorátustól fogva vezető szerepet tölt be az Ön területén. [+]

Áttekintés

Az oktatási doktori programunk ideális fejlesztési lehetőség, ha olyan felsőoktatási szakember vagy, akinek célja a kutatási szakértelem fejlesztése és hasznosítása. Bármi legyen is az oktatási területe - iskoláktól, főiskoláktól és egyetemektől egészen a szakmai, munkahelyi és egész életen át tartó tanulásig vagy szakpolitikai fejlesztésig - egy professzionális doktorátustól fogva vezető szerepet tölt be az Ön területén.

Az oktatási doktori programunk az elfoglalt szakemberek igényeihez igazodik, és ötvözi a kutatási módszerek és az oktatási elmélet kiváló alapjait azzal a lehetőséggel, hogy a kutatásokat a szakpolitika és a gyakorlat javítására használják fel.... [-]


PhD

Diplomáciai Doktor (DDipl)

Campus Nappali Részidős 24 - 72 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ez a kurzus ötvözi az akadémiai tanulás és a szakmai szaktudás legjobb gyakorlatát. A kurzus szemtől-szembe és gyakorlati szempontból egyedülálló eleme a hétvégi szemináriumok, amelyek maximalizálják a kulcsfontosságú kérdések megvitatásának lehetőségeit és a rugalmas szállítást. A modulok csomagja magában foglalja a diplomáciai szimulációkat és tárgyalási feladatokat, amelyeket à la carte is lehet venni. [+]

Áttekintés

Ez a kurzus ötvözi az akadémiai tanulás és a szakmai szaktudás legjobb gyakorlatát.

A kurzus szemtől-szembe és gyakorlati szempontból egyedülálló eleme a hétvégi szemináriumok, amelyek maximalizálják a kulcsfontosságú kérdések megvitatásának lehetőségeit és a rugalmas szállítást. A modulok csomagja magában foglalja a diplomáciai szimulációkat és tárgyalási feladatokat, amelyeket à la carte is lehet venni.

A DDipl két részből áll. A teljes munkaidős hallgatók elvárják, hogy teljesítsék a diplomát három-négy év. A kurzus tanított része két évig tart, ha teljes munkaidős hallgató vagy. Az Ön utolsó évében (egyéves meghosszabbítás lehetőségével) a doktorjelölt egy éven belül elvégez egy értekezést. Ez a tézis lehetővé teszi, hogy a diplomácia során szerzett elmélet és fogalmi ismeretek fényében tükrözze a diplomácia releváns kérdéseit - valamint önálló kutatásain keresztül.... [-]


PhD a TESOL kutatásban

Campus Nappali Részidős 36 - 96 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Stirling + 1 további

Ez a PhD kurzus teljes egészében a TESOL Research-re vonatkozik. Ez a doktorátus érdeklődést nyújt azok számára, akik nyelvtudással, nyelvtudással, alkalmazott nyelvészettel vagy ahhoz kapcsolódó témával rendelkeznek, valamint olyan nyelvtanító szakemberek számára, akik érdeklődést mutatnak a kutatásban. [+]

Áttekintés

Ez a PhD kurzus teljes egészében a TESOL Research-re vonatkozik. Ez a doktorátus érdeklődést nyújt azok számára, akik nyelvtudással, nyelvtudással, alkalmazott nyelvészettel vagy ahhoz kapcsolódó témával rendelkeznek, valamint olyan nyelvtanító szakemberek számára, akik érdeklődést mutatnak a kutatásban.

Ez a kurzus fejleszteni fogja a kutatási készségeket, és meghatározza az önálló kutatóvá válás utat. A PhD egy jelentős képesítés, amely jelöli ki, mint egy szakértő kutató az angol nyelvtanítás más nyelvű beszélők számára. Új készségeket érhet el az összetett dolgok megértésében, a problémamegoldó képességek élesítésében, a kutatói bizalom növelésében és a tudás bővítésében, miközben élvezi a PhD tapasztalatait.... [-]


Kapcsolat
Cím
University of Stirling,
Stirling, Scotland, FK9 4LA GB