GSSI - Gran Sasso Science Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A GSSI egy nemzetközi Ph.D. iskola és a fizika, matematika, számítástechnika és társadalomtudományok felsőfokú tanulmányok központja, L'Aquila (Olaszország). 2012-ben alakult az Országos Nukleáris Fizikai Intézet (INFN) Központja Fejlett Tanulmányokért, majd 2016 márciusában alakult posztgraduális képzést nyújtó továbbképző iskoláknak. A GSSI célja, hogy új tudásközpontot hozzon létre L'Aquilában, amely elősegíti a területen már jelen lévő készségeket és magasan specializált struktúrákat, mint például az INFN Gran Sasso Nemzeti Laboratóriumai és az L'Aquila Egyetem magas szintű források a természettudományok és a társadalomtudományok területén. Célja magas szintű humántőke kialakítása, az oktatás és a kutatás integrálása egy élénk interdiszciplináris környezetben.


A Gran Sasso Tudományos Intézet 30 Ph.D. ösztöndíjak a fizikában, a matematikában, a számítástechnikában és a társadalomtudományban.

href = "http://www.gssi.it/phd/


A GSSI - Gran Sasso Science Institute 30 Ph.D. a következő területeken folytatott ösztöndíjak: asztrológiai részecskefizika (8 ösztöndíj), matematika a természet-, társadalom- és élettudományban (8), számítógépes scicence (7), regionális tudomány és gazdasági földrajz (7).

Az összes PhD kurzus hivatalos nyelve az angol. Az ösztöndíjak négy évre szólnak, éves összegük bruttó 16 159,91 EUR. Minden doktorandusznak ingyenes szállása van a GSSI épületében és a kert használata.

A pályázatot a www.gssi.it/phd/ címen elérhető online űrlapon kell benyújtani 2020. június 11-ig 17:00 óráig (olasz időzóna).

A GSSI egy nemzetközi doktori iskola és kutatási és felsőoktatási központ a fizika, a matematika, a számítástechnika és a társadalomtudomány területén. 2012-ben alapították L'Aquilában (Olaszország) az INFN - Nukleáris Fizikai Nemzeti Intézet Fejlett Tanulmányok Központjaként, majd 2016-ban alapították posztgraduális oktatást biztosító haladó Tanulmányok Iskolájaként. Napi együttműködés és interakció révén a kutatóknak és a hallgatóknak lehetősége van arra, hogy alapos ismereteket szerezzenek a kutatási módszerekről, és kísérletezzék az érdekek szennyeződéseit, innovatív megközelítéseit és multikulturális cseréjét a GSSI tevékenységeiben. A mai világ bonyolultságának kezelése érdekében elkötelezettek vagyunk minden olyan akadály eltávolításában, amely a GSSI tanulmányi és kutatási területein található, ahol az interdiszciplinaritás és a kölcsönös megtermékenyülés alapját képezi minden, amit csinálunk.

Célkitűzéseink között szerepel a tudományos eredmények terjesztése a társadalom felé, valamint a kulturális események előmozdítása az általános közvélemény, a polgárok és az iskolák számára.

További információkért kérjük, olvassa el a pályázati felhívást a www.gssi.it/phd/ webhelyen, vagy írjon e-mailt az applications@gssi.it címre, vagy hívja a +39 0862 4280433 telefonszámot.

Helyszínek

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 L'Aquila, Abruzzo, Olaszország
Telefonszám
+39 0862 4280262

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket