IMT School for Advanced Studies Lucca

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Lucca

ISKOLA

IMT School for Advanced Studies Lucca nyilvános doktori iskola és kutatóintézet arra összpontosít, hogy az elemzés a gazdasági, társadalmi, technológiai és kulturális rendszereket. Az iskola már irányítása alatt Prof. Pietro Pietrini novembere óta 2015. Mivel IMT intézménye által miniszteri rendelet november 18, 2005, az iskola már kitüntette magát, köszönhetően a minőségi és innovatív kutatási és doktori program és az interdiszciplináris, amelyre jellemző a kiegészítő jelleg és a közbeszéd módszerek levonni közgazdasági, mérnöki, számítástechnika, alkalmazott matematika, fizika, régészet, művészettörténet és az elemzések és kezelése a kulturális örökség.

A fúziós a művészet és a technológia is tükröződik az Iskola state-of-the-art campus található elsősorban az újonnan felújított San Francesco Complex. Az egész campus belül található a város történelmi központjában, Lucca, amely teljesen körülveszi egy teljesen ép reneszánsz-kori falak. A campus szóközt is tartalmaz a kutatási és laboratóriumok, tanfolyamok, és az élet és a kikapcsolódásra. A campus befejeződött az IMT Library, mely rengeteg források és kínál további munka- és kutatási területek az IMT közösség, és a város a Lucca általában.

Lucca

Kutatási és oktatási misszió

IMT kutatók végeznek élvonalbeli kutatás módszertani ismeretek létrehozásához, a tudást, hogy megoldja a problémákat, a gazdasági, ipari, társadalmi és kulturális természetűek, és továbbítja tudás révén magasan specializált posztgraduális képzés és szemináriumok.

Kezdve a felette alapelve a tudományos kiválóság, amely valamennyi területén és szintjén az IMT kutatói közösség, az iskola különlegessége, hogy interdiszciplináris orientáció innovatív kutatási és megszerezni a nagyobb nemzetközi láthatóságát.

Az Iskola interdiszciplináris kutatási program csuklós négy tudományos makrotérségre: közgazdaságtan, menedzsment tudomány és komplex rendszerek Számítástechnika és rendszerek mérnöki; Kognitív és Szociális Idegtudományi; Kulturális örökség.

Az Iskola interdiszciplináris kutatási program csuklós négy tudományos makrotérségre Közgazdasági Management tudomány és komplex rendszerek, számítástechnika, rendszertervezés, kulturális örökség, egy további területe Politikatörténeti az Iskola kutatási tovább szerveződik különböző, de multidiszciplináris kutatási egységek ( RU). A legtöbb VT jellemzi piramis szerkezete, ahol a csúcs által elfoglalt kiemelkedő vezető kutató, junior oktatók alkotják a középfokú és a bázist kialakítva egy kis csoportja a doktori hallgatók aktívan hozzájárul a kutatás részeként a tanulmányok . Más VT helyett strukturált egy többpólusú divat, igen speciális kutatási középre tematikus magok, valamint a hozzájárulását a különböző módszereket.

Az elvégzett munka a kutatási egységek szorosan kapcsolódik a IMT multidiszciplináris doktori program, amely egyedülálló és jellegzetes örökség kompetenciák tág keretein elemzése és kezelése több rendszer. A program csuklós tantervek, amelyek közös törzsanyag, és speciális képzés adott tudományterületen doktori értekezés. Végén a program, a diákok sikeresen szembenézni kinevezések és az egyetemen kívül, mert képesek felismerni és megoldani az új és egyre összetettebb nehézségeit éhség tanulni, elemezni és megoldani a problémákat, a képesség, hogy átfogja a megközelítés, hogy a problémamegoldás, hogy nem korlátozza a határain egyetlen fegyelem, és az alkalmassági gyors áttekintéséhez magát az eszközök és módszerek területeken kívül a saját a három tehetség, hogy az IMT célja, hogy ápolják a saját doktori hallgatók. IMT kap alkalmazások ezrei minden évben a program minden sarkából a világ.

Lucca

Hatás

IMT teszi hatása különböző szinteken és több szférában. Ami a kutatás, annak ellenére, hogy viszonylag fiatal korban, az IMT már élvezi sok kézzelfogható eredménye, tárhely számos nemzetközi, európai és nemzeti kutatási projektek közel a felét az éves költségvetésének. Emellett a magas tudományos színvonalának az iskola professzorok és kutatók nemrég igazolt a ANVUR (Nemzeti Ügynökség az egyetemek, kutatóintézetek). IMT kapott kiváló eredmény, rangsor első a terület 13 „gazdasági és statisztikai”, az átlagos pontszám 0,91 / 1-es kiadványok bemutatása. Figyelembe véve az egyéb tudományos területeken az iskola, az átfogó átlagos pontszám 0,92 / 1, az átlag 0,98 / 1 területén a számítástechnika, a mérnöki és a matematika. Ez jelenti a rendkívüli siker, mint a hasonló eredményeket nem érhető el bármely más egyetem mind a 14 területek értékelni.

Kutatás IMT is végzik szoros együttműködésben a helyi területén a különböző kezdeményezések és projektek a különböző területeken (szövet, egészségügy ipar, a tengeri ipar, az IKT az intelligens városok és még sokan mások), együttműködve a község Lucca.

IMT elősegíti a felsőoktatási és kutatási gyakornoki cégek kapcsolatba léphet IMT aktiválja a felsőoktatás és a kutatás szakmai megállapodásokat a tanulóknak, hogy volna tekinteni bekerülhetett IMT a PhD program. Cégek is fordulhat a School profilokkal érdekes (ami szintén összhangban IMT kutatási menetrendjével) reklámozni a következő PhD program hívást. További információk a tanulószerződéses oldalon.

Az iskola továbbra is erősítő hatással van a területükön fokozza a együttműködéseket a vállalkozások, állami szervezetek, intézmények, iskolák, és továbbra is a sikeres nyílt IMT konferenciák programja nyitott ajtó kulturális és tudományos rendezvények.

Helyszínek

Lucca

IMT School for Advanced Studies Lucca

Address
Piazza S. Francesco, 19 - 55100 Lucca (Main Campus)
Lucca, Toszkána, Olaszország
Telefonszám
+39 0583 432 6561