LUISS Guido Carli University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

LUISS - Libera Università Internazionale degli Studi sociali Guido Carli - Egy független intézmény. Ez hozta létre ki egy már meglévő római intézmény, Pro Deo között 1974 és 1978.

LUISS egy innovatív oktatási megközelítés, a négy megyék: Gazdasági és Pénzügyminisztérium, Gazdálkodási és Menedzsment, törvényÉs politológia. A cél nem egyszerűen közvetíteni tudás, hanem csepegtetni rugalmasságot fiatalok, így számukra egyfajta uralkodik jövőjüket. Továbbá, LUISS négy iskolák végzős és a szakmai vizsgálatok: LUISS Business School, A School of Government, A School of Law, És az School of Political Economy európai.

Fémjelzi a LUISS megközelítés

tanítás

Set szám (1530 a diákok várhatóan beiratkozik a négy osztályból a 2015-2016) Felvételi felvételi teszt Kötelező nappali tagozaton A kiváló oktatói a tudományos világ, a magas szintű szakmai tapasztalat Intenzív az idegen nyelvek és az informatika A gazdag és szakkönyvtár egy katalógust, amely megtekinthető az egyetem honlapján Kiterjedt nemzetközi csereprogramok 150 egyetemeken belül és kívül egyaránt az Európa 35 országában. LUISS is kínál a hallgatók a lehetőséget, hogy tanulmányozza a külföldi: 14 Dupla fok és strukturált partnerségek. Tájékozódás középiskolásoknak Segítség minősített oktatók teljes időtartamára a szak és szakmai Szemináriumok, viták és cserék fontos témákat, amelyek integrálják az anyagot tanított a tanév során

Linkek a vállalkozások

Mi különbözteti LUISS van a különleges kapcsolata az üzleti világban.

Több mint 200 vállalat, multinacionális, valamint az állami és magán intézmények együttműködnek az egyetem, mely annak mértéke jelentkezők és az új diplomások az első igazi lehetőség, hogy fokozza a lábát az üzleti világban.

A LUISS Elhelyezés és karrier Oktatási Hivatal biztosít a hallgatók számára több lehetőséget, hogy megfeleljen az emberek az üzleti világ és tanulni velük. Ez az orientáció és oktatási szolgáltatás megkönnyíti az elhelyezést fokú jelöltek és a friss diplomásokat, az üzleti világ és a szakmai képzés mind és az állami és magán intézmények. Meghatározza továbbá az ismétlődő találkozók és bemutatók nagy multinacionális, befektetési bankok, valamint az állami és magán szervezetek és intézmények.

Helyszínek

Róma

Address
LUISS Guido Carli,
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia

Róma, Lazio, Olaszország