Scuola Superiore Sant'Anna

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Scuola Superiore Sant'Anna 1987-ben alakult összevonásával két főiskola: Pacinotti College és a College of Medical Law. Ez egy állami egyetemen, ahol érdeme és a tehetség számít. Excellence in képzés és a kutatás, a nemzetközivé, interakció a munkaerőpiacon - ezek a célok a Scuola Superiore Sant'Anna, mely a képzés és posztgraduális képzés a közgazdaságtan és vezetői tudomány, a jog Science, politológia, a mezőgazdasági tudomány és a biotechnológia, orvosi Tudomány és Ipari és Információs Engineering. A Scuola Superiore Sant'Anna egy tudományos közösség, ahol az oktatók és kutatók kölcsönhatásba hallgatók számára a folyamatos kölcsönös kulturális és intellektuális gondolatok.

Akkreditáció és tanulmányi adatait

Ennek állami egyetem, a Scuola Superiore Sant'Anna által akkreditált olasz kormány az Oktatási Minisztérium, Egyetemi és Kutatási.

A Scuola Superiore Sant'Anna a világon

Nél végzett kutatás a Scuola Superiore Sant'Anna vezetett egyre több felső szintű nemzetközi együttműködések. Ezen kívül számos megállapodás jött létre kapcsolat Scuola Superiore Sant'Anna és a különböző külföldi egyetemek kialakulásához vezető nemzetközi mester tanfolyamok, szemináriumok és kongresszusok, valamint a cserék a diákok, oktatók és kutatók. A Scuola Superiore Sant'Anna is sikeresen végzett fejlettebb formája a tudományos és technológiai együttműködés, ami Joint Research Laboratories az egyetemek és kutatóközpontok külföldön.

nemzetközi kapcsolatok

Az egyik fő prioritása a Scuola Superiore Sant'Anna a nemzetközivé válás, amelyek tekintetében mind a tantervek és kutatási együttműködések. A nemzetközi profilját a Scuola Superiore Sant'Anna támasztja alá az a nagy hányada a Olaszországon kívül.

Van Scuola kínál PhD programok és a nemzetközi doktori nyitott olaszok, az európai és nem-európai polgárok és a kurzusokat együttműködve olasz és külföldi egyetemek olasz és külföldi diákok.

A nemzetközi programok közé International Masters, amelyek között az Erasmus Mundus program.

A Scuola Superiore Sant'Anna Nemzetközi Kapcsolatok szervezik a nemzetközi egyezmények révén a neves egyetemek és kutatóközpontok. Ezek közé tartozik a legtöbb tudományos területeken, és bevonja az oktatási, kutatási és hallgatói mobilitást.

A Scuola Superiore Sant'Anna elősegíti a nemzetközivé buzdította diákok külföldre a nyári egyetemek és hosszú távú szakmai.

Elhelyezkedés

A fő épület a Scuola Superiore Sant'Anna található a szívében Pisa, belül egy tizennegyedik századi bencés kolostor, amelyet teljesen felújított és átalakított egy modern campus: ez két fő előadótermek, könyvtár, nyelvi labor, sok a közigazgatási hivatalok és a kari szoba, egy számítógép szoba és számos egyetemi kollégiumok. A Scuola Superiore Sant'Anna tulajdonában van más épület, melyben az intézetek és a számos laboratóriumok, kutatóintézetek, valamint az adminisztratív személyzet.

Helyszínek

Pisa

SSSUP

Address
Piazza Martiri della Libertà,
33 - 56127 Pisa, Toszkána, Olaszország
Telefonszám
+39 050 883111