Hivatalos Leírás

A tanszék kutatást, képzést és oktatást végez az ipari mérnöki szakterületeken, különösen a Mechanika, Mechatronika, Anyagmérnöki, Elektronikus és Mikroelektronikai rendszerek, Menedzsment Információs Rendszerek és Optimizációs Módszerek és Modellek számára a döntéshozatal támogatására.

A minisztérium kutatási célkitűzései az anyagszerkezetet tekintik; jellemzőik és alkalmazásuk; új anyagok és technológiák; folyamatok és gépek automatizálási rendszerei; energiatermelés és -tárolás; mechanikus / elektronikus integrált eszközök tervezésével és kivitelezésével, innovatív alkalmazásokban; a termékek és folyamatok optimalizálása.

A tanszék különböző nemzeti és nemzetközi kutatóintézetekkel együttműködik, és alap- és alkalmazott kutatási projekteket folytat, szoros kapcsolatban az ipari világgal.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Anyagtudomány és mérnök: Biomateriális és biomedikai technológiák, bevonatok és felületi kezelések, korrózió és kopás, az anyag viselkedésének kísérleti jellemzése és num ... [+]

PhD PROGRAM AZ ANYAGOKBAN, MECHATRONIKÁBAN ÉS RENDSZEREKBEN HIRDETMÉNY FELVÉTELI: 35 edik ciklus - Tanév 2019/2020

Második felhívás 2019

ALKALMAZÁSI TERÜLET: 2019. augusztus 22., óra. 16:00 (2 GMT) Kapcsolódás az alkalmazáshoz on-line

A pályázat kitöltése során az online jelölteknek ki kell választaniuk, hogy melyik kutatási terület (ek) (max. 2, megadva a preferencia sorrendjét) érdeklődnek.

A második hívás iránti kérelmeket az első hívás résztvevői is elfogadják, de azok, akik mind az első hívás kiválasztásában, mind a második pályázatban nyertesek lesznek, automatikusan eltávolításra kerülnek a második után, mivel a nyeremények a az első hívás a jelölt első választása, ezért kötelező... [-]

Olaszország Povo
November 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-Dél-Tirol, Olaszország