Hivatalos Leírás

A San Martín de Porres Egyetem küldetése
"A szilárd, humanista, erkölcsi, erkölcsi és polgári értékekkel rendelkező kompetens szakemberek felkészítése a tudás megteremtésében járul hozzá a tudás megteremtéséhez és előmozdítja a tudomány, a technológia és a kultúra terjesztését." Tevékenységünket a közösség számára egy modern és igazságos társadalom építése. "


A San Martín de Porres Egyetem látképe
"Hogy megjelenjen a Quacquarelli Symonds rangsorban a világ 100 legnagyobb egyeteme között, vagy a 20 legjobb egyetemek közül a 10 legjobb egyetem között."


Az Oktatás Minőségének Intézetének küldetése
"Szakképzett szakemberek képzése szilárd etikai és polgári humanista értékekkel, hozzájárulások a tudás létrehozásához a kutatások révén és a tudomány, a technológia és a kultúra terjesztésének elősegítése érdekében." Tevékenységünket a közösségnek tervezzük, elősegítve a modern és igazságos társadalom ".


Az Oktatás Minőségének Intézete
"Az akadémiai kiválóság elérése a legmagasabb szintű szakmai képzettségen keresztül a mesterképzésben és a doktori képzésben, megerősítve a magas intézményi hitelesség és vezetés képét, az akadémiai minőség folyamatos javítása, a felelősség magas felelőssége és a társadalmi érzékenység és a perui társadalom iránti elkötelezettségét. "


Intézményi kultúra

 • Tiszteld a személyt.
 • Keresse az igazságot
 • Integritás (becsületesség, tisztesség, igazságosság, szolidaritás és a szolgálat iránti elkötelezettség).
 • Kiválóság keresése.
 • Vezetés (akadémiai, technológiai és mások).
 • Innovatív és vállalkozói hozzáállás.
 • Környezetvédelem
 • Csapatmunka
 • Hatékony kommunikáció
 • Elkötelezettség az ország fejlődéséhez.
Program oktatási nyelve:
 • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Doctor of Education

Instituto Para La Calidad De La Educacion

A Doctorate in Education program a kutatáson alapuló tudományos tanulmányokból áll. Célja, hogy a tudást a legmagasabb szinten fejlessze. ... [+]

A Doctorate in Education program a kutatáson alapuló tudományos tanulmányokból áll. Célja, hogy a tudást a legmagasabb szinten fejlessze.

Graduate Profil

A San Martin de Porres-i egyetemen végzett orvosi orvos a következő kompetenciákkal rendelkezik:

Irányítja a multidiszciplináris kutatási és oktatási innovációs csoportokat, és részt vesz benne az Oktatáselméletek, a Kutatási Módszertan és a kapcsolódó tudományok tudásának és kompetenciáinak felhasználásával.Részt vesz az oktatási rendszer minden szintjén, különösen a posztgraduális és a továbbképzési programokban, és ehhez olyan új tanítási-tanulási eljárásokat dolgoz ki, amelyek megfelelnek az adott oktatási szintnek.Válassza ki a terveket, és alkalmazza a tanulási értékelési eljárásokat és eszközöket, amelyek alkalmasak arra, hogy felmérjék tárgyuk célkitűzéseinek elérését és megkapják a szükséges visszajelzést a tanítási-tanulási folyamat javításához.Irányítja a csapatokat és részt vesz a különböző szintek és oktatási programok tantervének tervezésében, felülvizsgálatában és módosításában.Részt vesz az oktatási fejlesztési politikák és projektek kidolgozásában, végrehajtásában, értékelésében és ellenőrzésében.Az intézmények, programok és oktatási folyamatok magas szintű hatékonysággal és hatékonysággal történő kezelése.Irányítja a csoportokat, és aktívan részt vesz az intézmények akkreditációjának, engedélyezésének és minőségbiztosítási folyamatainak, valamint az oktatási programok folyamatainak.Szigorú értelemben értelmezi a nemzeti oktatási valóságot és történelmi vetületeit a társadalmi-gazdasági, kulturális és politikai formációk összefüggésében, kiemelve saját értékeit.tantervTudományos fokozat... [-]
Peru Lima
Március 2020
Spanyol
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul