Hivatalos Leírás

ISEG - Lisszaboni Gazdasági Iskola

A több mint száz éves múltra visszatekintő ISEG volt az első, Portugáliában alapított gazdasági és menedzsment iskola. Az iskola a lisszaboni egyetem része, a portugál egyetemek legnagyobbja.

ISEG akkreditálta a Business Collegiate School of Business ( AACSB ) Szövetsége , ami azt jelenti, hogy munkatársaink, tantervünk és a tanulási eredmények világszerte elismerten szerepelnek a világ elit üzleti iskolái között.

Diákjaink és programjaink

A több mint száz éves múltra visszatekintő ISEG volt az első, Portugáliában alapított gazdasági és menedzsment iskola. Az iskola a lisszaboni egyetem része, a legnagyobb portugál egyetem. Az ISEG jól elismert nemzeti szinten is elismert nemzetközi név. Az AACSB legújabb akkreditációja megerősíti nemzetközi elismertségünket.

Az ISEG megtalálhatja a kiválóság és a teljesítmény kultúráját, az inkluzivitás és az együttműködés légköre mellett. Ezt a diákok, a karok és a személyzet kölcsönös együttműködése teszi lehetővé.

Diákjaink és programjaink

ISEG multikulturális környezet, amelyben a hallgatók mintegy 20% -a nemzetközi. Az iskola több mint 4000 hallgatója van 7 egyetemi, 17 mester és 8 doktori program, valamint több mint 30 vezetői képzési program után. Több mint tucat ilyen program (minden tanulmányi szinten elterjedt) teljes mértékben angol nyelven érhető el.

A diákokat, a kutatókat és a munkavállalókat egyaránt arra ösztönzik, hogy folyamatosan szerezzenek új ismereteket, és szembenézzenek a jobb világot teremtő kihívásokkal.

Nyugodtan látogasson el a program weboldalaira, és keresse meg azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek.

Kar

ISEG kar a legtöbb doktori fokozattal rendelkezik az országban, és többségüket jól ismert nemzetközi intézményekben szerezték be. Ez tükröződik kutatási tevékenységük és tanításuk nemzetközi irányultságában.

Mint a portugál iskola, amely a legtöbb publikációval rendelkezik a rangos nemzetközi folyóiratokban, az ISEG kutatása valóban világszínvonalú. 6 kutatási központ van a menedzsment, a közgazdaságtan, a matematika és a társadalomtudományok területén.

Alumni

ISEG alumínium magas színvonalú szakemberek dolgoznak a világ minden tájáról. Az Alumni Egyesület kezdeményezése és bevonása az ISEG történetével és a piacon elért elismeréssel együtt segített abban, hogy alumni hálózatunk az ország legnagyobb és legelismertebb legyen.

Campusunk

Az iskola bájos építészeti komplexumban több épületből áll. ISEG egy korábbi kolostorban található, gyönyörűen átalakítva, hogy célszerűen épített modern létesítményeket biztosítson, miközben megőrizte az eredeti épületek jellegét és jellemzőit. A modernebb épületek teljesítik a tájképet. Erősen értékeljük a kulturális sokféleséget és rendszeresen támogatjuk a tanórán kívüli tevékenységeket, beleértve a műhelyeket, koncerteket, kiállításokat, sportokat és közösségi szolgáltatást, felkészítve diákjainkat egy folyamatosan változó világra. Multikulturális közösségünk erősséget és ötleteket nyer a lisszaboni vitalitásból! Lisszabon Európa egyik legvonzóbb városa, ahol hagyományokat, romantikát, kultúrát, szórakozást és nagyszerű érzelmeket / élményeket találhatunk ragyogó napfény és gyönyörű hold hosszú órái alatt.

Tudjon meg többet az ISEG - a Lisszaboni Gazdasági és Menedzsment Iskoláról - az adatok kitöltésével, és az iskola felveszi Önnel a kapcsolatot.

Bízunk benne, hogy a lisszaboni Campusban találkozunk!

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:


ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Ez egy speciális tanulmányi program célja, hogy tudást és termelnek eredeti kutatás területén a fejlődés, összhangban a legjobb európai egyetemek. Létrehozásával PhD, a s ... [+]

Fejlesztési Tanulmányok PhD

A PhD Fejlesztési tanulmányok hozta létre a Lisszaboni Műszaki Egyetem 2009-ben. Ez a 3. ciklus kurzus célja, hogy magas színvonalú egyetemi képzés fejlesztési tanulmányok és termel eredeti kutatásokat ezen a területen. A kurzus alakult, válaszul a változások az elmúlt évtizedekben, hogy hoztak Development Studies előtérbe jelenlegi viták, mind az akadémiai, a térség gazdasági, szociális és környezetvédelmi politika.

host központok

A végzett kutatás ISEG kutatási központok, amelyek által minősített Alapítvány Tudományos és Technológiai (FCT) nagyon jó vagy kiváló, fontos támogatást nyújtanak a diákok ebben a programban.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A PhD Gazdasági és Szociális története hozta létre a Lisszaboni Műszaki Egyetem 1991-ben és alkalmazkodik az Európai Felsőoktatási Térség 2009-ben. Ez a 3. ciklus kurzus ... [+]

PhD Gazdasági és Szociális története

A PhD Gazdasági és Szociális története hozta létre a Lisszaboni Műszaki Egyetem 1991-ben és alkalmazkodik az Európai Felsőoktatási Térség 2009-ben. Ez a 3. ciklus kurzus célja, hogy magas színvonalú egyetemi képzés a gazdasági történelem produkál eredeti kutatásokat ezen a területen.

A tanfolyam célja, hogy készítsen szakemberek, nagy kapacitású, értelmezés és válasz a gazdasági és társadalmi változások a hosszú távon, és a kölcsönhatás kronológiai, földrajzi és társadalmi vonatkozásai ezeket a változtatásokat.

A végzett kutatás ISEG kutatási központok - azaz GHES - társadalmi és gazdasági History Research Centre - fontos támogatást nyújtanak a diákok ebben a programban. Ez a központ és a többi kutatóközpontok ISEG, amelyeket szintén értékelni nagyon jó vagy kitűnő, a befogadó központokban a PhD Gazdasági és Szociális története diákok.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A PhD a közgazdaságtan célja, hogy olyan oktatást, amely előkészíti PhD diplomások a szakmai munka, amely előírja a magasabb szintű műszaki és tudományos szakértelem, fel ... [+]

Ph.D. a közgazdaságtanban

A közgazdaságtudományi doktori (PhD) fő célja az, hogy olyan szakmához jusson, amely magas szintű műszaki és tudományos képzettséget igényel, miközben lehetővé teszi a diplomások számára, hogy nemzetközi karriert folytassanak a közgazdaságtanban.

Cél

Azok, akik korszerű képzést keresnek, és akik a közgazdaságtanban kutatni kívánnak, felkészülve egy magasan képzett szerepre az állami szektorban vagy a magánszektorban. Ilyen pozíciót jelent az egyetemi oktatás és kutatás, a nemzeti és nemzetközi szervezetek vezetése és irányítása, tanácsadás, képzés, kutatási projektek és tanulmányok. .

... [-]
Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

A PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és nemrégiben megújult, mint a 3. ciklus során megfelelően a jelenlegi szabályozás, hogy megfeleljen egy ... ... [+]

PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és

&nbsp

A PhD matematika alkalmazva Gazdálkodás-és nemrégiben megújult, mint a 3. ciklus során megfelelően a jelenlegi szabályozás, hogy megfeleljen egy szakadék A fejlett képzés matematika bevonásával alkalmazások területén Közgazdasági és Menedzsment.

Ez az új kurzus büszkélkedhet magasan képzett oktatók, különösen a következő területeken: Aktuárius Tudomány, elemzés, Dynamic Systems, pénzügyi ökonometria, pénzügyi matematika, makro-és mikro-ökonometria, Operációkutatási, statisztika és az idősorok.

&nbsp

&nbsp

Hol van a tanfolyam tanítják? ... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Ez a PhD program a Mangement lesz különösen érdekes mind azok számára, akik szeretnék folytatni a fejlett kutatási pályák vagy projektek állami vagy magánintézmények, vag ... [+]

PhD a menedzsment

Nagy örömmel mutatjuk be a PhD program új kiadását a menedzsmentben. Az eddigi kiadványok sikere a jó kutatási projektek befejezése és az eredményeknek a jó minőségű nemzetközi folyóiratokban megjelent konferenciákon és vakvizsgáztatott tanulmányokon való közzététele révén valósult meg. Ezek a tények igazolják lelkesedésünket és elkötelezettségünket ebben a kiadásban.

Egész életében a Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Iskola (ISEG) alapvetően hozzájárult a portugál szervezetek és a nemzetközi káderek és vezetők képzéséhez. Az ISEG kar és a doktori ösztöndíjasok jó kiadványt és idézési rekordot mutatnak.... [-]

Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Instituto Superior de Economia e Gestão Rua do Quelhas, 6
1200-781 Lisbon, Lisbon, Portugália
Honlap
Telefonszám
+351 21 392 5800