Hivatalos Leírás

előadás

Oktatási projekt

ISPGAYA célja, hogy integrált technikai-tudományos, szociokulturális és emberi formáció révén támogassa diákjainak személyiségének teljes fejlődését.

Az emberi értékek alapján az ISPGAYA nagy jelentőséget tulajdonít a személyes és közösségi dimenziónak, a hallgatókat a felelősségteljes szabadságra, a jövőre való nyitottságra, a változás rugalmasságára, a szolidaritásra a világgal, amelyben beilleszti, részvételi felelősséget, a mások ötleteinek és lelkiismeretének tiszteletben tartása és az emberi testvériség építésében való elkötelezettség.

ISPGAYA arra törekszik, hogy ösztönözze a kultúra és a tudomány létrehozását, terjesztését a CID - Kutatási és Fejlesztési Központ, nevezetesen a Politécnica folyóirat, a PEC - Pszichológia, Oktatás és Kultúra magazin és más releváns tudományos publikációk révén.

113310_adult-blonde-celebration-1152500.jpg

bemutatta képzés

ISPGAYA - az Instituto Superior Politécnico Gaya, a Műszaki Főiskola (CEP) által létrehozott Polytechnic Felsőoktatási Intézet, 1990-ben. Az ISPGAYA két felső iskolában, a szociális és közösségi fejlesztési felsőoktatási iskolában és a felsőoktatási intézményben van kialakítva. tudomány és technológia, valamint a számviteli, menedzsment, idegenforgalmi és különböző mérnöki szakterületek felsőoktatását kínálja.

Az intézmény küldetése és célkitűzései

ISPGAYA küldetése, hogy képezze a felsőfokú felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembereket, magasan fejlett kapacitásokkal, amelyek lehetővé teszik számukra a tudományos ismeretek megértését, fejlesztését és alkalmazását a mindennapi tevékenységükben, biztosítva a munkáltatók minőségét és termelékenységét.

 • Kiválóság tanítása

  - A tudás gyakorlati alkalmazása

  - Magas foglalkoztathatósági arányok

  - Nappali és utáni munkaidő

  - Erős kapcsolat a helyi közösséggel

  - Közelség a tanár-diák viszonyban

  - Modern infrastruktúrák és laboratóriumok a jelenlegi technológiával

  - Exchange és nemzetközi mobilitási programok (Erasmus és Ibero-American Santander-támogatások)

  113311_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

  Az ISPGAYA általános célkitűzései

  - magas színvonalú képzés biztosítása;

  - Az iskolák sikerének növeléséhez hozzájáruló stratégiák és technikák biztosítása;

  Magas foglalkoztathatósági arányok biztosítása;

  - A külföldi diákok fogadásának előmozdítása és az ISPGAYA hallgatók mobilitásának ösztönzése;

  - Az új és innovatív képzési kínálatok bemutatása, amelyek a feltörekvő és diagnosztizált területekre reagálnak, a regionális és nemzeti fejlődéshez szükségesek;

  - Új közönség vonzása - "korlátlan képzés";

  - A tanári személyzet megerősítése és megerősítése, minőségük javítása.

Program oktatási nyelve:
 • Portugál

Az intézmény további kínálata: