Hivatalos Leírás

Hogy Európai Egyetem Tartozik a világ legnagyobb csoportját Felsőoktatási - díjas nemzetközi egyetemek -, és hozzáférést biztosít a minőségi oktatás középpontjában a diák.

Ez abban különbözik az innovációs készség és a tudományos modell differenciáló, hogy épül az elvek minőség, nemzetköziesedés és megközelítés az üzleti és a munkaerőpiacon.

A készítmény a diákok célja, hogy állítsa őket a globális Professional a jövőben az összes képességek elérése a szakmai siker a világ bármely pontján.

Az európai Egyetem ad fokú alap-, mester- és doktori és posztgraduális képzés a különböző területeken, mint a menedzsment, jogi, pszichológiai, emberi erőforrások, a marketing, a kommunikáció, a sport, a számítógépek és a technológia, és kiemelkedik, mint az intézmény felsőoktatás vezető tanítás Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management.

MISSION

Létrehozása a globális szakemberek.

Hozzájárulnak a globális társadalom készítése révén a diákok, elősegítve a vállalkozói attitűd, amely a szociális felelősség elveinek, nemzetközi, a kutatásban és a foglalkoztathatóság.

VISION

Ahhoz, hogy egy nemzetközi referencia Egyetem és az első választás a diákok és a munkaadók.

VALUES

Vonat vállalkozók és felső szakemberek segítségével innovatív módszerek, felkészítve őket a globális piacon.

szigor

A tudományos programok fejlesztését és a diákok és minden folyamatokat.

sokféleség

változatos kínálata minőségi programok különböző szintjein a felsőoktatás.

egyetemesség

A felkészülés szakemberek egy határok nélküli világban, ösztönözve és biztosítja a kapcsolatot más kultúrákkal.

innováció

Alkalmazkodóképessége igényeit a munkaerő-piacon, amely a jelenlegi módszerei és tartalma annak érdekében, hogy sikeresen felkészítse a tanulókat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Portuguese (Portugal)

Az intézmény további kínálata:

PhD

Universidade Europeia

Az Universidade Europeia szerzett PhD in Management célja, hogy előkészítse azokat az embereket, akik képesek elméleti modellek és nemzetközi hatások gyakorlati eszközein ... [+]

Az Universidade Europeia szerzett PhD in Management célja, hogy előkészítse azokat az embereket, akik képesek elméleti modellek és nemzetközi hatások gyakorlati eszközeinek kifejlesztésére. A program tanárai egyesíti a kiadványokat a legrangosabb nemzetközi tudományos folyóiratokban a portugál és európai vezetők által alkalmazott menedzsment eszközök fejlesztésével.

Ez a PhD hallgatók programja egy olyan tanulási rendszerben működik, amelyben a doktori hallgatók korai stádiumban dolgoznak a nemzetközi kutatási projektekkel a tanárokkal, és részt vesznek a vezetés legfontosabb nemzetközi tudományos konferenciáiban.

Doktori fokozatuk befejezése után az egyetemi tudással rendelkező doktori hallgatók készen állnak arra, hogy magas színvonalú, közzétehető tudományos kutatást végezzenek, konferenciákon való részvételük alapján nemzetközi kutatási hálózatot építettek ki, és aktívan támogatják a karokat, hogy megtalálják a legjobbakat elhelyezése a nemzeti vagy nemzetközi tudományos piacon. A vállalkozói orientációval rendelkező diákok készen állnak arra, hogy olyan modelleket hozzanak létre, amelyek segítenek a vezetőknek megérteni és megoldani a legfontosabb stratégiai kihívásokat, esettanulmány-portfólióval rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hihető módon alakítsák ki modelljeiket, és támogatást kapnak hogy megtalálják a legjobb üzleti környezetet, ahol alkalmazhatják ezeket a készségeket.... [-]

Portugália Lisszabon
Október 2019
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Europeia

A Turizmus Menedzsment Ph.D. szigorú, átfogó és rugalmas formális kutatási program végtelen szakterületekkel. A multidiszciplináris kutatási térségben a turizmus megnyíli ... [+]

Program Outline

A Turizmus Menedzsment Ph.D. szigorú, átfogó és rugalmas formális kutatási program végtelen szakterületekkel. A multidiszciplináris kutatási térségben a turizmus megnyílik egy lehetőség az Ön számára, hogy kutatásokat végezzen és fejlessze készségeit. A PhD kutatási érdeklődésének témái közé tartoznak, de nem kizárólag:

Vendéglátás menedzsment és műveletek,Marketing és innováció a vendéglátás és idegenforgalom területén,Turizmus és városi világok,Antropológiai perspektívák a vendéglátás és a turizmus,Gazdaságtan és Tervezés Turizmusfejlesztés.célokAnnak érdekében, hogy szigorú kutatásokat folytasson és eredeti hozzájárulást nyújtson a tudáshoz és a szakemberekhez;A legjobb tanulási élmény biztosítása egy élénk tudományos környezetben, ahol a nemzeti és nemzetközi hálózatok támogatják a jelöltek növekedésétA magas színvonalú diákok kohorszának ápolása, hogy világszínvonalú üzleti kutatók és tudósokká váljanak tudományos pozíciókban a neves üzleti iskolákban, vagy üzleti vagy kormányzati szervezetek kutatási pozícióihoz.Tanulási célokMélyreható és szisztematikus betekintést nyújt a turizmus és a vendéglátás aktuális kérdéseire;A helyes kutatási tervek etikai és módszertani normák szerinti kialakítása és végrehajtása;A turizmus és a vendéglátás kutatásának bírálatával és fejlesztésével kapcsolatos képességek fejlesztéseTudatosítani a legjobb kutatási gyakorlatokat világszerteNemzetközi és nemzeti hálózatok fejlesztéseMiért a turizmus menedzsment az ISCTE-IUL-on?Az ösztöndíj-lehetőségek finanszírozása, amelyek arra ösztönzik a nappali tagozatos hallgatókat, hogy részesítsék élénk kutatói közösségünket;Egy olyan tanév, amelynek rugalmas menetrendje motiválja a vezetőket és a turisztikai szervezetek tagjait, hogy szakmailag növekedjenek, és hozzájáruljanak az ágazat legjobb gyakorlatához egy akcióalapú kutatási program keretében;A PhD olyan cikkek által szervezett, amelyek számtalan lehetőséget kínálnak a magas rangú folyóiratokban megjelent kiadványok számára, azoknak a tudósoknak, akik hajlandóak haladni állásukban.Erős tudományos végzettségű oktatócsapat, megkülönböztetett oktatási készségek, mély szakmai tapasztalat és nemzetközi hírnév vezet a PhD hallgatók számára.Egyéni... [-]
Portugália Lisszabon
Október 2019
3 év
Campus
Bővebben magyarul

Universidade Europeia

Location address
Quinta do Bom Nome
Estrada da Correia, no. 53

Lisbon, Lisszabon, 1500-210 PT
Social Media
Location address
Avenida D. Carlos I, nº4
Lisbon, Lisszabon, 1200-649 PT
Location address
Porto, Porto kerület, PT