Duke-NUS Graduate Medical School Singapore

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Szükség van egy amerikai stílusú orvosira

A kezdetek a Duke-nus orvosi iskola vezethető vissza 2000-ben, amikor Szingapúr ambiciózus Biomedical Sciences kezdeményezés célja, hogy az ország az orvosbiológiai hub Ázsia, és vonzza mind a kutatás és az egészségügyi ágazat gyártási képességeit Szingapúrba.

A kezdeményezés, a kormány tervezett, hogy többet költ, mint a S $ 3000000000 öt év alatt, hogy gyorsítsa fel a fejlődés orvosbiológia. A felajánlott vonzó ösztönzők a vállalatok Szingapúr volt, és a kutatást finanszírozó intézetek szentelt genomika, a bioinformatika, biomérnök, a nanotechnológia, a molekuláris és sejtbiológia, és daganatellenes terápiák.

2001-ben a Medical Education felülvizsgálati testület, amelynek elnöke Lord Oxburgh Anglia értékelte a tervet, és azt ajánlotta, hogy Szingapúrban létre egy diplomás egészségügyi szakközépiskolában (Duke-NUS), hogy a magasan képzett egészségügyi vezetők támogatásához szükséges Biomedical Sciences kezdeményezés.

Duke-NUS célja, hogy kiegészítse a National University of Singapore meglévő egyetemi orvosi iskola alapján a brit modell az egészségügyi oktatás, ahol a diákok meg orvosi iskola befejezése után a Szingapúr-Cambridge General Certificate of Education (GCE) Advanced Level vizsgálatok (vagy egyenértékű), majd folytatni ötéves tanterv felé orvosi diplomát.

A minisztérium szerint az Oktatási, a létesítmény egy diplomás egészségügyi iskola számának növelése, az orvosok gyakorló Szingapúrban, hogy az ország a rugalmasság, hogy több orvos jövőbeli szükségletek kielégítése, és a vonat az orvosok akik ki vannak téve a klinikailag kapcsolatos kutatások, így növelve a nemzet azon képessége, hogy dolgozzon ki egy vibráló orvosbiológiai hub.

Duke és a National University of Singapore aláírt egy formális megállapodást 2005 áprilisában, amely alapján a két intézmény lenne partner, hogy egy új orvosi iskola Szingapúrban.

A megállapodás értelmében, a szingapúri kormány tett jelentős beruházást az első hét évben létrehozni Duke-nus részeként Szingapúr stratégia egyik vezető központja az orvosi kutatás és az oktatás.

Miután a rendkívül erőteljes fejlődést az első szakaszban, november 30-án 2010-ben a szingapúri kormány jelezte, hogy átütő támogatás kiterjesztésével a herceg és nus stratégiai együttműködés az oktatás és a kutatás további öt évvel.

Az iskola tananyag mintájára, hogy a Duke Egyetem Orvostudományi. Az iskola része a National University of Singapore rendszer, hanem egyedülálló, hogy felügyeli a igazgatótanács, köztük a herceg képviselője, aki vétójoga bármely tudományos döntését az Igazgatóság.

Victor J. Dzau, MD, kancellár egészségügyi ügyekért Duke University, szolgál Duke képviselője a tanácsban.

Megjelenítés Health M.D. » Megjelenítés Health PhD-k »

Képzések
Videók

Duke-NUS Transforming Medicine, Improving Lives

Duke-NUS Class of 2018 Aspirations

Duke-NUS Values