Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bővülő hagyományosan kiemelkedő Az egész kezdődött 1925-ben létrehozták a Embry-Riddle Társaság Lunken Airport Cincinnati, Ohio. Ezután a következő tavasszal, a cég megnyitotta a Embry-Riddle School of Aviation. Mit kezdett, mint egy egyszerű tervet, hogy a vonat pilóták átalakult egy megbízható egyetem 1970-ben. Ma a Embry-Riddle Worldwide Campus működtet világszerte elismert tanulási rendszer, amely kihasználja az online és szemtől-szembe oktatás és a hálózat oktatási létesítmények célja, hogy támogassák a diákok haladás az USA-ban, az egész világot, és most Szingapúrban.

Embry-Riddle repüléstechnikai Egyetem kínál képzési programok révén partneri Szingapúrban. Együttműködve a Singapore Aviation Academy (SAA) Embry-Riddle kínál részmunkaidős, kevert szállítás doktori programok kifejezetten a dolgozó szakemberek számára. Legújabb partnerség ERC Institute lehetővé Embry-Riddle ajánlani a részmunkaidős és teljes munkaidős egyetemi diplomák a diákok szeretnének keresni a diplomát is munka közben, vagy mielőtt a munkaerő. A partnerség ERC Intézet is lehetővé Embry-Riddle, hogy a nemzetközi diákok a környező régió Szingapúr keresni egy bizonyos fokú.

Mögött a presztízse Embry-Riddle Aeronautical University, a világ legrégebbi és legnagyobb egyetemi szakosodott légi és űrhajózási, partnerségeinket Szingapúrban a hallgatók az azonos minőségű oktatáshoz kapnánk meg az egyik egyetemen a tengerentúlon.

Embry-Riddle Ázsia Küldetés:

"Ahhoz, hogy meghosszabbítja Embry-Riddle repüléstechnikai Egyetem lehetőséget nyilvánított felsőoktatás és a kutatás a légi és űrhajózási a kulcsfontosságú országokban az ázsiai-csendes-óceáni régió"

Take Your Career túl a Aspirations Embry-Riddle alumni megtalálható szerte a világon, a munka széles spektrumát szerepek köztük vezérigazgatók és vállalati vezetők, pilóták, légi vezetők, repülőtér-üzemeltető, karbantartó mérnökök, a szabályozó szerveknek és a dolgozó repülőgép értékesítés és bérbeadás csak hogy néhányat említsünk . És az egészet ők maradtak hűek Embry-Riddle gyökereit.

Ezek elkötelezett öregdiák lelkesedik szakmájukban, és mindig szívesen tájékoztatja jelenlegi diákok bármilyen módon tudnak-résztvevő kérdés / válasz ülések vagy interjúk, megosztva a valós tapasztalat van, meghívja Önt, hogy vegyen részt a kutatás és tájékoztatja a felhasználót a legújabb igényeket kérik a munkaadók.

Embry-Riddle Ázsia hozott létre szoros munkakapcsolatot egyre több légi és űrhajózási működő vállalatok Szingapúrban és Délkelet-Ázsiában, különösen a Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore International Airlines Cargo, Singapore Technologies Mérnöki és Malaysia Airlines . Izgatottan várjuk, hogy felkészülni karriert olyan vezető cégek és hasznosítsuk a partnerség a folyamatban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés PhD » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

Ph.D. in Aviation

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős August 2019 Szingapúr Singapore

[+]

A Ph.D. Aviation

A misszió a Ph.D. Aviation program célja, hogy készítsen kiváló tudós pályára a kutatás és az oktatás, a légi közlekedés területén. At Embry-Riddle, Ph.D. Aviation diákok részt vesznek egy szigorú, a kutatás által vezérelt program, amely kitolja őket a legnagyobb potenciállal. Ezt úgy érjük el, amelynek középpontjában a program oktatási célokat. Ők:

Fejleszteni elsajátítását a központi elméletek és koncepciók a légi közlekedés területén, beleértve az alapokat, a biztonsági irányítási, a gazdaság és a szabályozási eljárások. Pose és megoldani elméleti alapú és kutatás-alapú problémák célja, hogy elősegítse alkalmazások a légi közlekedés területén. Hosszabbítsa meg a légiközlekedési szervezet a tudás fogantatás, tervezése, gyártása, és a kommunikáció az eredeti kutatás. Kidolgozására és bemutatására szakértelem oktatási folyamatokban. [-]

Kapcsolat

Cím Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Szingapúr
Telefon undefined