Matej Bel University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A The University

Matej Bel Egyetem egy állami egyetem, amely elért egyetemi státuszt 2010-ben tagja az Európai Egyetemi Szövetség. Az egyetem a magas színvonalú egyetemi és továbbképzés ösztönzése kreatív tudományos és művészeti kutatás. A tudás fejlett miközben egyesíti a követelményeket mind a tudományos fejlődés és gyakorlati kérdéseket.

Az egyetem kínál klasszikus különböző egyetemi oktatási lehetőséget mindhárom szinten és formában tanulmányok az oktatás, a szociális kérdések, a gazdaság, a jog, a politika, a humán és a természettudományok, a következő területeken: nemzetközi kapcsolatok, gazdasági szakterületek és a matematika.

!

.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Francia
  • Szlovák

Megjelenítés PhD » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

Phd a teológiában

On-line Campus Részidős 4 év September 2019 Szlovákia Banská Bystrica + 1 további

Pályakezdő doktori tanulmányokat (Doctor of Philosophy in Theology PhD) illetékesek elvégzésére fogalmi teológiai és tudományos tevékenység és professzionális teológiai munkát a templomban az elmélet és gyakorlat, valamint az épületben a keresztény világnézet alapján a tudományos exegézis a Biblia. [+]

Pályakezdő doktori tanulmányokat (Doctor of Philosophy in Theology PhD) illetékesek elvégzésére fogalmi teológiai és tudományos tevékenység és professzionális teológiai munkát a templomban az elmélet és gyakorlat, valamint az épületben a keresztény világnézet alapján a tudományos exegézis a Biblia. Készek elvégzésére vezető pozíciót a templomban, parachurch és ökumenikus intézményekkel és szervezetekkel. Tudják tanítani teológiai tanfolyamok az egyetemi szinten és a szakmai képzés az egyház és vallási szervezetek munkatársai.

Pályakezdő érti a kapcsolat a természettudományok, a humán és a teológiai tudományok és az illetékes, hogy végezzen a teológia és a kapcsolódó területeken. Ennek személyiségek egyidejűleg tanult tudomány és a hit széles kilátás kérdésekben a kortárs filozófiai-teológiai és etikai vitákat és képes kezelni az érzékeny és vitatott nyilvános választ etikai és társadalmi kérdésekkel kapcsolatos a keresztény hit, a vallás és a kultúra .... [-]


PhD in Evolution of Ecosystems and their Protection

Campus Nappali 4 év September 2019 Szlovákia Banská Bystrica

[+]

A vizsga bizottság által kinevezett dékánja Természettudományi Kar.

KONTAKT:

[-]

Kapcsolat
Cím
Národná 12
Banská Bystrica, Banská Bystrica Region, 974 01 SK
Közösségi Média