Hivatalos Leírás

A Pan-European University (PEU) egy magán felsőoktatási intézmény, amely egyetemi oktatással rendelkezik mindhárom ciklusban, 20 akkreditált tanulmányi programban, 5 karán. 2004-es megalakulása óta több mint 12.000 hallgató érettségizett a PEU-n végzett tanulmányokból. A tanulmányi tartalmak széles választéka, a modern és technikailag jól felszerelt helyiségek, valamint a magas színvonalú oktatók programjaiba való bekerülése csak néhány olyan jellemzője, amelyet az egyetem valószínűleg felajánl a hallgatóknak arra, hogy gyakorlati orientált oktatással sikeres szakemberek létrehozása a munkaerőpiac belépése után.

Az öt kar minden modern kurzusát kínálja, beleértve az egyénre szabott megközelítést, a vonzó szakirányokat és a szakmai kiképzést. Mindezen célok elérése az egyetem elsődleges célja, amely a felsőoktatás korszerűségének vezető központjává válik. Elkötelezettek vagyunk, hogy ideális választássá válhassunk Önnek a sikeres karrier életéért.

A PEU 5 karból áll, amelyek fokozatosan a felsőoktatási piac igényeihez igazodva időrendi sorrendben: Jogi Kar (2004 ), Gazdaság- és Vállalkozói Kar (2005) , Média Kar (2007 ), Kar Informatika (2009) és Pszichológiai Kar (2011) .

Szlovákia egyetlen magán felsőoktatási intézményének jogában áll PhD-t ajánlani. és ugyanakkor a képzett jelöltek szakmai doktori, habilitációs (egyetemi docens) és beiktatási (teljes professzori) eljárásokra törekedhetnek.

A kereskedelmi tulajdonban lévő Prosperita, a több mint 20 éves üzleti hagyományokkal rendelkező befektetési csoport tagja a csehország egyik vezető családi vállalkozásának portfóliójába tartozik. A tagság előfeltétele a pénzügyi és szervezeti stabilitásnak, és platformot jelent a nemzetközi befektetési és tőkepiacok részévé.

Az oktatás egyik legfontosabb része a gyakorlati tapasztalat a stratégiai cél. A gyakorlati tapasztalatok megszerzése már a tanulmányok során lehetővé teszi a diplomások számára, hogy viszonylag jobb helyzetben távozhassanak a munkaerőpiacra.

Az IBM, a Szlovák Labdarúgó Szövetség, a Szlovák Emberi Jogok Országos Központja, az Ingatlanügynökök Országos Szövetsége, a Hírek és a Média Holding, illetve a Szövetségi Biztosító Szövetség társas partnerkapcsolatai többek között a tanulmányok gyakorlati szempontjainak kiemelésére szolgálnak. A szakértők meghívást kapnak a közvetlen oktatásra, és a vállalati partnerekkel együttműködve specializált szemináriumok, workshopok és szakmai események kínálkoznak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Pan-European University

A Tömegközlekedési Kar már 2007 óta működik a piacon, amellyel kiterjesztette a tantárgyi tanulmányok területén folytatott képzést. ... [+]

A Tömegközlekedési Kar már 2007 óta működik a piacon, amellyel kiterjesztette a tantárgyi tanulmányok területén folytatott képzést.

A kar fő célja a média és a marketingszakemberek fejlesztése és oktatása, minőségi elméleti ismeretek nyújtása, valamint gyakorlati készségek elérésének lehetősége, amelyek később kreatív módon alkalmazhatók a nyomtatás, az online, a multimédia és a reklám területén.

A jelentős pedagógusok - képzett pedagógusok és elméleti szakemberek és a közismert és elismert szakemberek (újságírók, a reklám- és kommunikáció területén dolgozó különböző vezetők és PR ügynökségek) kombinációja a modern oktatás garantálása a vonzó területeken a médiakommunikáció és az újságírás.... [-]

Szlovákia Pozsony
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Pan-European University

2005-től kezdve a Gazdaság- és Üzletági Kar kezdte felkészíteni hallgatóit a sikerre a globális gazdasági környezetben. ... [+]

2005-től kezdődően a Gazdaság- és Üzérségi Kar elkezdte felkészíteni hallgatóit a sikerre a globális gazdasági környezetben.

A fő cél az, hogy felkészítse diplomások képesek újdonságot az üzleti és a szervezetek számára, és hogy képesek legyenek részt venni a nemzetközi munkaerőpiacon.

2009-ben a kar frissítette az egykori doktori tanulmányi programot annak érdekében, hogy a lehető legteljesebb mértékben megközelítse a tartalom és a tanítási módszertanokat a világ legrangosabb üzleti egyetemeinek tanulmányi feltételeire. A kar teljes oktatási folyamata a szlovákiai gazdasági fejlõdés tendenciáiból és az egész világból származik.... [-]

Szlovákia Pozsony
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Pan-European University

A nemzetközi jog tanulmányi programja az egyetemi tanulmányok (doktori tanulmányok) harmadik ciklusa, a standard hároméves tanulmányok a napi formában és / vagy a négyéve ... [+]

A nemzetközi jog tanulmányi programja az egyetemi tanulmányok (doktori tanulmányok) harmadik ciklusa, a standard hároméves tanulmányok a napi formában és / vagy a négyéves tanulmányi formák külsõ formában.

A diplomás tudományos profil meghatározása:

A nemzetközi jog területén végzett doktori tanulmányi program végzője a nemzetközi közjog, a nemzetközi magánjog és az európai uniós jog területére irányuló tudományos kutatási módszereket alkalmazza. Tudományos és kutatási módszerek alapján a diplomás fogalmi és szisztematikus megoldásokat fogalmazhat meg és elemezheti a nemzetközi közjog, a nemzetközi magánjog és az európai uniós jog forrásait. Ő biztosítja a nemzetközi jog területén való továbbfejlesztést és interdiszciplináris kapcsolatait a nemzeti és nemzetközi tudományos környezetben.... [-]

Szlovákia Pozsony
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Pan-European University

A Pszichológiai Kar 2011-ben alakult, és a PEU minden karának legfiatalabb tagja. ... [+]

A Pszichológiai Kar 2011-ben alakult, és a PEU minden karának legfiatalabb tagja.

A kar elsődleges célja, hogy a jövő diplomását oktassa a pszichológiai elvek, tudás, modellek és pszichológiai módszerek (az etika és a jelenlegi tudományos fejlődés alapján) oly módon, hogy segítse az egyéni betegeket, társadalmi csoportokat, szervezeteket és a vállalatok fejlődésüket, jólétüket és hatékonyságukat.

A tanítási folyamat a karon négy fő témára összpontosít - a munka és a szociálpszichológia, a konzultáció és a szociálpszichológia. Az oktatókat az iskola, a szociális, a munka és a konzultációs pszichológia, valamint a közvetítés területén jó hírű személyiségek képezik. A belsõ pedagógusok mellett a kórház szakmai pszichológusok által oktatott osztályokat is szervez.... [-]

Szlovákia Pozsony
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul