41 North Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Az északi rész új, magán és önálló, ami egyedülállóvá tesz minket Törökországban. Célunk, hogy javítsuk az üzleti gyakorlatot a digitális átalakítási korban. Célunk, hogy olyan tanulókat szolgáljunk, akik hisznek egy soha véget nem érő tanulási élményben, a vezetésben és a személyes életben.

A nyílt beiratkozási struktúra a testre szabott végrehajtó oktatási programok számára a nemzetközi üzleti iskola DBA-kat , Executive MBA-t és Digital Excellence Post Graduate Certificate-t kínál . Az északi fő hangsúly két alapvető témakörből áll: a vezetés és a technológia. Emellett az üzleti iskola interdiszciplináris platformot biztosít a társadalom, az üzleti élet és az egyetemek közötti diskurzus számára.

· Isztambul már az East Gateway városa

· A partnerintézményeink közé tartozik a Grenoble Ecole de Management (GEM-France) és az Európai Menedzsment és Technológiai Iskola (ESMT-Berlin), amelyek mindegyike rendelkezik az AACSB, az EQUIS és az AMBA ritka és áhított hármas korona akkreditációival. A kreatív vezetés központja (CCL-Greensboro, Brüsszel, Moszkva) befejezi a triót.

· A GEM EMBA, az ESMT Executive Education és a CCL vezetői programjai Isztambulban közel 50% -kal alacsonyabb árakat mutatnak, mint Európában. Ugyanolyan mértékű, ugyanolyan tartalom, azonos képesítés, sokkal kevesebb költség!

Találj meg minket, ahol East találkozik Westkel, a 41. északi szélesség mentén.

A vezetőségről

Hisszük, hogy a vezetés egyaránt művészet és tudomány, amely magában foglalja nemcsak racionális megközelítés használatát, hanem érzelmi kapcsolatot is.

Tanulási tapasztalat

A tanulási folyamatok és a kapcsolódó technológia drasztikusan megváltozott az elmúlt tíz évben. Ez már nem elegendő ahhoz, hogy időről időre összegyűjtsék a vezetőket, képessé kell őket tenni arra, hogy a nyertes előadások valós időben és a munkahelyen legyenek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés DBA » Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Üzleti adminisztráció (DBA) Grenoble Ecole de Management (GEM), Isztambul-Kohorsz Program a partnerségben

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 4 év October 2019 Törökország Istanbul

Grenoble Ecole de Management (GEM), Isztambul-Cohort program együttműködve a 41 North Business School . [+]

Grenoble Ecole de Management egy Triple Accredited Business School (AACSB, AMBA, EQUIS). A GEM DBA az AMBA által akkreditált kilenc DBA program egyikike.

Miért jelentkezzen be egy DBA-ba?1. tanítani az üzleti iskolákban2. vezető kutatói állások betöltése a globális üzleti szervezetekben3. független vezetői tanácsadóvá váljonKészen áll a DBA indítására? A program kiválasztása

"T ő nagy döntés mögött: Ön készen áll a doktori tanulmány! És te úgy döntöttek, DBA-a legnagyobb elérhető posztgraduális diploma a szakemberek már, aki olyan MBA vagy azzal egyenértékű. Gratulálunk! A legnehezebb az, hogy jöjjön ... és a legjobb is, most a nagy kérdés: Melyik DBA-programhoz kell csatlakoznod ? ”Caroline Gauthier, a GEM-DBA Programigazgatója:... [-]


Videók

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Vision of 41 North Business School

More about 41 North Business School

Kapcsolat

Cím Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Törökország