Hivatalos Leírás

Körülbelül Appalache College of Pharmacy

Az Appalache College of Pharmacy teljes mértékben által akkreditált Akkreditációs Tanács Gyógyszertár Education (ACPE), és az egyetlen hároméves Doctor of Pharmacy program a Commonwealth of Virginia. Ezért a diákok végzős és belépnek a munkaerőpiacra egy évvel korábban, mint a diplomások a hagyományos négyéves program, és teszik ezt a vetítve osztálytermi órával és klinikai gyakorlat. Diákjaink menteni egy évvel a tandíj és a kapcsolódó költségeket, miközben jövedelmet egy évvel előbb, ma jelentős pénzügyi megtakarítások és a minőségi oktatás gyógyszertár.

Az Appalache College of Pharmacy küldetése, hogy ápolják a tanulási közösség elkötelezett az oktatás, a közösségi információs és szakmai fejlődését gyógyszerészek.

A többség a mi diplomások gyakorlás gyógyszertár az Appalache-régió - pozitívan befolyásolják az egészségügyi ellátás egy rosszul régióban.

Délnyugat-Virginia, Appalache College of Pharmacy kínál egy három éves orvos gyógyszertár programot, és elkötelezett amellett, hogy igényeinek kiszolgálása a vidéki és rosszul közösségek Appalachia valamint az egész világon.

A Főiskola 2003 augusztusában a University of Appalachia Frank Kilgore, asszisztens megyei ügyész Buchanan County, Virginia. A Buchanan megye felügyelőtanács és Buchanan Megyei Ipari Fejlesztési Hatóság kérte, hogy Mr. Kilgore létre felsőoktatási intézmény, gazdasági, oktatási, egészségügyi és fejlesztési projekt. A testület stratégiailag elhelyezett Buchanan County, Virginia, amely megosztja határos Kentucky és Nyugat-Virginia közepén az Appalache szénmezőkről. Az Appalache-régió szembesül jelentős gazdasági és oktatási akadályok, valamint az egészségügyi kihívásokat. Egy korábbi jelentés a Virginia törvényhozás dokumentált, hogy a lakosok Southwest Virginia nehezen megszerzése és a kifizető az egészségügyi, beleértve a fogorvosi és gyógyszerészeti ellátás. Azáltal, hogy a felsőoktatás és a fejlődés az egészségügyben, hogy a régió, a College jól pozícionált, hogy katalizálja a pozitív változások a gazdasági fejlődés, az oktatás és az egészségügy.

AKCS Vision

Az Appalache College of Pharmacy (kollégium), a minőség és az innovatív oktatás, a szolgáltatás és az ösztöndíj, javítja az általános egészség és jó közérzet a lakosok, a vidéki és rosszul lakosság, különösen a sérülékeny populációk Központi Appalachia. A testület oktat gyógyszerészek, hogy átfogja a tudás és a technológia optimalizálja gyógyszerészét-szállított betegellátás és egészségügyi eredmények interdiszciplináris egészségügyi környezetben. A testület együttműködik az érintettekkel együttműködve kiválósági központok kezelése felmért igényekkel vidéki egészségre.

AKCS küldetése

Az Appalache College of Pharmacy, főiskolai felsőoktatási ruházza az orvos a gyógyszertár fokos, biztosítja az akadémiai, tudományos és szakmai gyógyszertár oktatás, hogy foglalkozzon az egészségügyi vonatkozású igényeit vidéki és közösségek, különösen a Appalachia, az oktatás, szolgáltatás, és ösztöndíjat. A filozófia a Főiskola művelni a tanulási közösség elkötelezett az oktatás, a közösségi jelenlét tekintetében, és a szakmai fejlődés és a gyógyszerészek.

Appalache College of Pharmacy akkreditált keresztül a következő három intézmény:

Akkreditációs Tanács Gyógyszertár Education Az Appalache College of Pharmacy megadták a teljes akkreditáció állapotát Akkreditációs Tanács Gyógyszertár Education (ACPE).

Déli Szövetsége főiskolák és iskolák Az Appalache College of Pharmacy által akkreditált déli Szövetsége főiskolák és iskolák Bizottság kollégiumok (SACSCOC) ítéli oda az orvos gyógyszertár mértékben. Lépjen kapcsolatba a Bizottság kollégiumok 1866 Dél Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 vagy hívja 404-679-4501 kérdése van a helyzetét Appalache College of Pharmacy.

Állami Felsőoktatási Tanács számára Virginia Az Állami Felsőoktatási Tanács a Virginia (SCHEV) igazolta az Appalache College of Pharmacy működni Virginia, és jóváhagyta a hivatalos elnevezés használatát a "Appalache College of Pharmacy," valamint az AKCS jogát ruházza az orvos gyógyszertár fokú .

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata: