Boston University School of Theology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Boston University School of Theology (STH) folytathatja az elképzelt szolgálatokat, miközben vezetővé válik, aki kész reagálni a mai globális vallási helyzet kihívásaira. Átalakítsd magad. Akkor változtassa meg a világot. Egy elismert oktató szigorú oktatókon keresztül vezet végig. A támogató közösség ápolja életét, hitét és céljait.

Küldetésünk az Isten megismerése, a hitközségek vezetőinek fejlesztése, az akadémia gazdagítása és a béke igazságossággal való keresése a sokszínű és összefüggő világban.

A Boston Egyetem alapító iskolájaként és Észak-Amerika legrégebbi Egyesült Metodista szemináriumaként egy professzionális iskola vagyunk egy kozmopolita kutatási egyetemen, amely maga elkötelezett a "tanulás, az erény és a kegyesség" mellett. A wesleyi hagyományokban gyökerező és a világ tágabb keresztény hagyományaiból merítve arra törekszünk, hogy a nőket és a férfiakat olyan szolgálatokra és hivatásokra szereljük fel, amelyek elősegítik a személyes és társadalmi átalakulást, amelyek a világ sokszínűségére orientálódnak, és amelyek ennek prófétai örökségét bővítik. történelmi teológiai iskola.

Csatlakozzon egyedülálló tanulóközösségünkhöz, akik kreatívan gondolkodnak a valós problémákról. Tanuljon elért hallgatók mellett, szigorú tudományos programokon keresztül, neves oktatók által. A Boston University School of Theology sokféle a hitünk; hívásaink változatosak. De közös törekvésünk egy jobb világ megteremtése.

Helyszínek

Boston

Address
Commonwealth Avenue,745
02215 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: