Hivatalos Leírás

Oktatás szívvel és lélekkel - és az átalakulás ereje

Boston College , az első felsőoktatási intézmény, amely Bostonban tevékenykedik, ma a nemzet legfőbb egyetemei közé tartozik, vezető szerepet tölt be a szabad művészetekben, a tudományos kutatásban és a hallgatói formációban.

A jezsuita alapítóinkat ihlető eszmékre alapozva a Boston College arra ösztönzi a tanulókat, hogy nézzenek be befelé, de mindig elérjék - hogy fejlesszék gondolataikat és tehetségüket a lehető legteljesebb mértékben, és mások szolgálatában használják őket.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

A Morrissey Főiskoláról

A Robert J. Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola ösztönzi a hallgatók szigorú szellemi fejlődését és vallási, etikai és személyes fejlődését. A Morrissey Főiskolai kar és a diákok közvetlenül részt vesznek a világ legsürgetőbb problémáiban, az ajándékaikat felhasználva a közös javítás érdekében.

A Morrissey Főiskola humanitárius, társadalomtudományi és természettudományi diplomát kínál. A diákok felkészülnek arra, hogy a karrier széles körében fejlődjenek, és készen állnak arra, hogy képesek legyenek képesek és szenvedélyes vezetők legyenek, és világszerte közösségként kovászként dolgozzanak.

A Boston College legrégebbi és legnagyobb részlegeként a Morrissey Főiskola a jezsuitát, a katolikus elkötelezettséget a vizsgálati mélységre, az egyetemi kiválóságra és az egész személy oktatására a szabad művészetekkel való formális kapcsolat révén.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Miért a Boston College ?

Amikor a diákok belépnek a Boston College , megteszik az első lépéseket a felfedezés útján, amely ösztönzi a szellemi, személyes, etikai és szellemi növekedést. A Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola programok arra kérik a tanulókat, hogy tanuljanak meg magukról, közösségeikről és a világról, keressék az igazságot, bárhová is mennek, és használják tehetségüket mások életének javítására.

Azok, akik egy életre szóló oktatást keresnek, meg fogják találni a kihívást és támogatást, hogy értelmes és teljesítő határidőket építsenek.

1. Dinamikus liberális művészeti oktatás

Fedezze fel azokat a tudományterületeket, amelyek jól képzett embereket alakítanak ki a 21. században. A Boston College képzőművészeti oktatás értékes készségeket fejleszt, beleértve a kritikus gondolkodást, az etikai döntéshozatalt, a hatékony kommunikációt és az emberi tapasztalatok sok szempontból való látását.

2. Szellemi szigorúság

A Morrissey Főiskola kihívja a tanulókat, hogy felfedezzék és elérjék a teljes potenciált. A híres kar, az innovatív kurzusok és az off-campus lehetőségek bővítik a diákok tudását és tapasztalatait.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jezsuita, katolikus hagyomány

A szellemi szigorúság, az ismeretek integrálása, a diákok kialakítása, az egyének gondozása, a mások szolgálatában végzett oktatás segítségével - ezek a jezsuita, a katolikus értékek határozzák meg a Boston College tapasztalatait.

4. Érdeklődés a szakterületeken

Itt a tudományos együttműködés a hagyományos fegyelmi határokon túlmutató kutatást és oktatást von maga után. A Core Curriculum, a Liberális Művészeti Intézet, az Integrált Tudomány és Társadalom Intézete, valamint számos kutatási projekt egyesíti a különböző kutatási területek diákjait és oktatóit.

5. Boston előnyei

A több mint 50 felsőoktatási intézmény a nagyvárosi területen, Boston valóban az egyik legjelentősebb főváros. Ez egy világszínvonalú város, amely tele van történelemmel, tudományos és technológiai újítókkal, kultúrával és szakmai gyakorlatokkal.

6. Alumni hálózat

A diákok részesülnek a közel 180 ezer Boston College diákok szoros és hűséges hálózatának kapcsolatából és támogatásából.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Boston College

Ph.D. A program mélyreható képzési élményt nyújt. Az alaptanfolyamot a sejtbiológia, a biokémia, a molekuláris biológia, a genetika, a bioinformatika és a tudományos írás ... [+]

A Boston College biológiai karának üzenete

Üdvözöljük a Biológia Tanszéken, ahol a kutatás a Ph.D. középpontjában áll. tapasztalat. Arra törekszünk, hogy diplomáink számára a szakmai és szellemi képzést biztosítsuk a jövőbeni sikerhez a sokféle karrierben.

Osztályunk jól felszerelt modern molekuláris, celluláris, genomi, proteomikai, biokémiai, képalkotó és bioinformatikai kutatásokhoz. Alapvető létesítményeink a legmodernebb műszerek a genomikai kutatás, a fluoreszcencia és a nagyfelbontású élőcellás képalkotás és áramlási citometria, kiváló állati létesítmények és jelentős számítási erőforrások számára. Folyamatosan növekszünk karunkkal az új bérlőkkel, akik tovább erősítik a főbb kutatási területeinket: a sejt- és fejlődési biológia, a mikrobiológia és a fertőzés, valamint a bioinformatika alapvető problémáinak vizsgálata.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A Boston College matematikai tanszéke szelektív és koncentrált doktori programot kínál a tehetséges diákok számára, akik három széles kutatási területre specializálódnak: ... [+]

Üdvözöljük a Matematika Tanszéken

A Boston College Matematika Tanszéke törekszik a matematika előmozdítására a kutatás, a tanítás és a szolgáltatás a kiválóságért való elkötelezettség révén. A kar erős kutatási hírnevet szerzett magának, az algebrai geometria, a geometria, a számelmélet, a reprezentációs elmélet és a topológia területén kiemelten tekintett kutatócsoportokkal.

A tanszék Ph.D. A program 2010-ben indult, és most 25–30 fokozatos egyetemi hallgatót támogat, akik a felsőbb programokból doktori hallgatókat vonzanak mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. A szolgáltatási hozzájárulások kiterjedt munkát végeznek a kollégium előtti matematikai tanárokkal, a matematikai szakpolitikai kérdések állami és nemzeti szintű bevonásával, valamint a matematika ösztöndíjainak támogatásával nemzetközi tudományos találkozók megszervezésével és a kiváló minőségű folyóiratok szerkesztésével.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A tanszék kínálatát négy területen rendezik: Politikai elmélet, Amerikai politika, Nemzetközi Politika és Összehasonlító Politika. ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Politikai Tudományi Tanszékén

Szokatlan részleg vagyunk, egy olyan osztály, amely ellenállt a politikai tudomány kutatásának a polgárok és a politikai szereplők számára releváns kérdésektől való elvonásának tendenciájának. Annak ellenére, hogy különösen erősek vagyunk a humanista és minőségi megközelítésekben, a módszertani sokféleséget ünnepeljük. A tanszéken huszonhat teljes munkaidős tanár (mind a felső, mind a junior) tanít. Szerencsésnek tartjuk, hogy munkatársaink számos más kutatási és gyakorlati pozícióban legyenek. Ez jelentős tantárgyi és tudományos megközelítést eredményez. Ami egyesíti a nemzetközileg elismert karunkat, a politikai problémák elsőbbségének elismerése és meggyőződése, hogy ezeknek a problémáknak meg kell határozniuk az egyes esetekben megfelelő módszertant.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A Ph.D. A történelem fokozatát a középkori történelem, a korai modern európai történelem, a modern európai történelem, az amerikai történelem és a latin-amerikai történel ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Graduate History- Boston College

Boston College történeti posztgraduális programjai tehetséges diákokat vonzanak a világ minden tájáról. Kínálunk MA és Ph.D. számos regionális és tematikus szakterületen végzett képzéssel foglalkozó programok; A brit, a középkori, az amerikai és a modern európai történelem már régóta erősek az osztályon. A kar szakterületének fejlődő területei és a hallgatói érdeklődés a dél-ázsiai, a kelet-ázsiai és a latin-amerikai történelem. Ezen túlmenően a tanszék számos összehasonlító és transznacionális területen közlekedik, különös tekintettel a vallás, a birodalom és a hagyaték történetére, az atlanti világra, a városi történelemre és a transznacionális történelemre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

Ezeknek a programoknak a lényeges jellemzője, hogy a diplomások számára minden félévben széles körű és sokféle kurzus áll rendelkezésre. A filozófia történetét és problém ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Filozófiai Tanszékén

A Boston College diplomás filozófiai programjai a világ minden tájáról tehetséges diákokat vonzanak. Mester- és doktori fokozatokat kínálunk, amelyek a filozófia történetének minden időszakát lefedik, és a filozófiai megközelítések sokszínűségével.

A Filozófiai Tanszék a filozófia történetében, a modern kontinentális filozófiában és a gyakorlati filozófiában, ideértve az etikát és a társadalmi-politikai filozófiát is, erőssége. A tanszék két interdiszciplináris programot is kínál: filozófia és jog, filozófia és teológia. A program az ázsiai filozófia és a diaszpóra tanulmányokat is magában foglalja.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A tanszék erősen együttműködő megközelítésre összpontosít, a diákok a közösség létfontosságú részét képezik. A BC fizikai karral való együttműködésen kívül a diákok hozzá ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Fizikai Tanszékén

Üdvözöljük a Boston College Fizikai Tanszékén. Osztályunk elsődleges célja a kísérleti és elméleti kondenzált anyagfizikában összpontosított csúcstechnológiai kutatás. Egy viszonylag rövid idő alatt az ország egyik vezető kondenzált részlegévé váltunk. Néhány jelenlegi érdekes terület a szupravezetés, a fotovoltaik, a metamateriális anyagok, a termoelektromosok, a nanoszerkezetek és a bioszenzírozáshoz, a plazmonokhoz, a plazmákhoz, a topológiai szigetelőkhöz, az új elektronikus anyagokhoz és más erősen korrelált elektronrendszerekhez használt nanoanyagok.

Az egyetemi hallgatók megosztják ezt a kutatást, megszerzik a szakmai és szellemi képzést, amely a jövőbeli sikerekhez szükséges a pályafutásukban. A tanszék 17 karon, számos posztdoktori és mintegy 50 végzős hallgatóval rendelkezik, akiket mind a tanári asszisztensi, mind a kutatási asszisztensek támogatnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul