Boston College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Oktatás szívvel és lélekkel - és az átalakulás ereje

Boston College , az első felsőoktatási intézmény, amely Bostonban tevékenykedik, ma a nemzet legfőbb egyetemei közé tartozik, vezető szerepet tölt be a szabad művészetekben, a tudományos kutatásban és a hallgatói formációban.

A jezsuita alapítóinkat ihlető eszmékre alapozva a Boston College arra ösztönzi a tanulókat, hogy nézzenek be befelé, de mindig elérjék - hogy fejlesszék gondolataikat és tehetségüket a lehető legteljesebb mértékben, és mások szolgálatában használják őket.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

A Morrissey Főiskoláról

A Robert J. Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola ösztönzi a hallgatók szigorú szellemi fejlődését és vallási, etikai és személyes fejlődését. A Morrissey Főiskolai kar és a diákok közvetlenül részt vesznek a világ legsürgetőbb problémáiban, az ajándékaikat felhasználva a közös javítás érdekében.

A Morrissey Főiskola humanitárius, társadalomtudományi és természettudományi diplomát kínál. A diákok felkészülnek arra, hogy a karrier széles körében fejlődjenek, és készen állnak arra, hogy képesek legyenek képesek és szenvedélyes vezetők legyenek, és világszerte közösségként kovászként dolgozzanak.

A Boston College legrégebbi és legnagyobb részlegeként a Morrissey Főiskola a jezsuitát, a katolikus elkötelezettséget a vizsgálati mélységre, az egyetemi kiválóságra és az egész személy oktatására a szabad művészetekkel való formális kapcsolat révén.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Miért a Boston College ?

Amikor a diákok belépnek a Boston College , megteszik az első lépéseket a felfedezés útján, amely ösztönzi a szellemi, személyes, etikai és szellemi növekedést. A Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola programok arra kérik a tanulókat, hogy tanuljanak meg magukról, közösségeikről és a világról, keressék az igazságot, bárhová is mennek, és használják tehetségüket mások életének javítására.

Azok, akik egy életre szóló oktatást keresnek, meg fogják találni a kihívást és támogatást, hogy értelmes és teljesítő határidőket építsenek.

1. Dinamikus liberális művészeti oktatás

Fedezze fel azokat a tudományterületeket, amelyek jól képzett embereket alakítanak ki a 21. században. A Boston College képzőművészeti oktatás értékes készségeket fejleszt, beleértve a kritikus gondolkodást, az etikai döntéshozatalt, a hatékony kommunikációt és az emberi tapasztalatok sok szempontból való látását.

2. Szellemi szigorúság

A Morrissey Főiskola kihívja a tanulókat, hogy felfedezzék és elérjék a teljes potenciált. A híres kar, az innovatív kurzusok és az off-campus lehetőségek bővítik a diákok tudását és tapasztalatait.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jezsuita, katolikus hagyomány

A szellemi szigorúság, az ismeretek integrálása, a diákok kialakítása, az egyének gondozása, a mások szolgálatában végzett oktatás segítségével - ezek a jezsuita, a katolikus értékek határozzák meg a Boston College tapasztalatait.

4. Érdeklődés a szakterületeken

Itt a tudományos együttműködés a hagyományos fegyelmi határokon túlmutató kutatást és oktatást von maga után. A Core Curriculum, a Liberális Művészeti Intézet, az Integrált Tudomány és Társadalom Intézete, valamint számos kutatási projekt egyesíti a különböző kutatási területek diákjait és oktatóit.

5. Boston előnyei

A több mint 50 felsőoktatási intézmény a nagyvárosi területen, Boston valóban az egyik legjelentősebb főváros. Ez egy világszínvonalú város, amely tele van történelemmel, tudományos és technológiai újítókkal, kultúrával és szakmai gyakorlatokkal.

6. Alumni hálózat

A diákok részesülnek a közel 180 ezer Boston College diákok szoros és hűséges hálózatának kapcsolatából és támogatásából.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Helyszínek

Boston

Address
Boston College
Gasson Hall 108
140 Commonwealth Avenue
Chestnut Hill, MA 02467

02467 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket