Hivatalos Leírás

Oktatás szívvel és lélekkel - és az átalakulás ereje

Boston College , az első felsőoktatási intézmény, amely Bostonban tevékenykedik, ma a nemzet legfőbb egyetemei közé tartozik, vezető szerepet tölt be a szabad művészetekben, a tudományos kutatásban és a hallgatói formációban.

A jezsuita alapítóinkat ihlető eszmékre alapozva a Boston College arra ösztönzi a tanulókat, hogy nézzenek be befelé, de mindig elérjék - hogy fejlesszék gondolataikat és tehetségüket a lehető legteljesebb mértékben, és mások szolgálatában használják őket.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

A Morrissey Főiskoláról

A Robert J. Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola ösztönzi a hallgatók szigorú szellemi fejlődését és vallási, etikai és személyes fejlődését. A Morrissey Főiskolai kar és a diákok közvetlenül részt vesznek a világ legsürgetőbb problémáiban, az ajándékaikat felhasználva a közös javítás érdekében.

A Morrissey Főiskola humanitárius, társadalomtudományi és természettudományi diplomát kínál. A diákok felkészülnek arra, hogy a karrier széles körében fejlődjenek, és készen állnak arra, hogy képesek legyenek képesek és szenvedélyes vezetők legyenek, és világszerte közösségként kovászként dolgozzanak.

A Boston College legrégebbi és legnagyobb részlegeként a Morrissey Főiskola a jezsuitát, a katolikus elkötelezettséget a vizsgálati mélységre, az egyetemi kiválóságra és az egész személy oktatására a szabad művészetekkel való formális kapcsolat révén.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Miért a Boston College ?

Amikor a diákok belépnek a Boston College , megteszik az első lépéseket a felfedezés útján, amely ösztönzi a szellemi, személyes, etikai és szellemi növekedést. A Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola programok arra kérik a tanulókat, hogy tanuljanak meg magukról, közösségeikről és a világról, keressék az igazságot, bárhová is mennek, és használják tehetségüket mások életének javítására.

Azok, akik egy életre szóló oktatást keresnek, meg fogják találni a kihívást és támogatást, hogy értelmes és teljesítő határidőket építsenek.

1. Dinamikus liberális művészeti oktatás

Fedezze fel azokat a tudományterületeket, amelyek jól képzett embereket alakítanak ki a 21. században. A Boston College képzőművészeti oktatás értékes készségeket fejleszt, beleértve a kritikus gondolkodást, az etikai döntéshozatalt, a hatékony kommunikációt és az emberi tapasztalatok sok szempontból való látását.

2. Szellemi szigorúság

A Morrissey Főiskola kihívja a tanulókat, hogy felfedezzék és elérjék a teljes potenciált. A híres kar, az innovatív kurzusok és az off-campus lehetőségek bővítik a diákok tudását és tapasztalatait.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jezsuita, katolikus hagyomány

A szellemi szigorúság, az ismeretek integrálása, a diákok kialakítása, az egyének gondozása, a mások szolgálatában végzett oktatás segítségével - ezek a jezsuita, a katolikus értékek határozzák meg a Boston College tapasztalatait.

4. Érdeklődés a szakterületeken

Itt a tudományos együttműködés a hagyományos fegyelmi határokon túlmutató kutatást és oktatást von maga után. A Core Curriculum, a Liberális Művészeti Intézet, az Integrált Tudomány és Társadalom Intézete, valamint számos kutatási projekt egyesíti a különböző kutatási területek diákjait és oktatóit.

5. Boston előnyei

A több mint 50 felsőoktatási intézmény a nagyvárosi területen, Boston valóban az egyik legjelentősebb főváros. Ez egy világszínvonalú város, amely tele van történelemmel, tudományos és technológiai újítókkal, kultúrával és szakmai gyakorlatokkal.

6. Alumni hálózat

A diákok részesülnek a közel 180 ezer Boston College diákok szoros és hűséges hálózatának kapcsolatából és támogatásából.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Boston College

Ph.D. A program mélyreható képzési élményt nyújt. Az alaptanfolyamot a sejtbiológia, a biokémia, a molekuláris biológia, a genetika, a bioinformatika és a tudományos írás ... [+]

A Boston College biológiai karának üzenete

Üdvözöljük a Biológia Tanszéken, ahol a kutatás a Ph.D. középpontjában áll. tapasztalat. Arra törekszünk, hogy diplomáink számára a szakmai és szellemi képzést biztosítsuk a jövőbeni sikerhez a sokféle karrierben.

Osztályunk jól felszerelt modern molekuláris, celluláris, genomi, proteomikai, biokémiai, képalkotó és bioinformatikai kutatásokhoz. Alapvető létesítményeink a legmodernebb műszerek a genomikai kutatás, a fluoreszcencia és a nagyfelbontású élőcellás képalkotás és áramlási citometria, kiváló állati létesítmények és jelentős számítási erőforrások számára. Folyamatosan növekszünk karunkkal az új bérlőkkel, akik tovább erősítik a főbb kutatási területeinket: a sejt- és fejlődési biológia, a mikrobiológia és a fertőzés, valamint a bioinformatika alapvető problémáinak vizsgálata.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A Boston College matematikai tanszéke szelektív és koncentrált doktori programot kínál a tehetséges diákok számára, akik három széles kutatási területre specializálódnak: ... [+]

Üdvözöljük a Matematika Tanszéken

A Boston College Matematika Tanszéke törekszik a matematika előmozdítására a kutatás, a tanítás és a szolgáltatás a kiválóságért való elkötelezettség révén. A kar erős kutatási hírnevet szerzett magának, az algebrai geometria, a geometria, a számelmélet, a reprezentációs elmélet és a topológia területén kiemelten tekintett kutatócsoportokkal.

A tanszék Ph.D. A program 2010-ben indult, és most 25–30 fokozatos egyetemi hallgatót támogat, akik a felsőbb programokból doktori hallgatókat vonzanak mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. A szolgáltatási hozzájárulások kiterjedt munkát végeznek a kollégium előtti matematikai tanárokkal, a matematikai szakpolitikai kérdések állami és nemzeti szintű bevonásával, valamint a matematika ösztöndíjainak támogatásával nemzetközi tudományos találkozók megszervezésével és a kiváló minőségű folyóiratok szerkesztésével.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A tanszék kínálatát négy területen rendezik: Politikai elmélet, Amerikai politika, Nemzetközi Politika és Összehasonlító Politika. ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Politikai Tudományi Tanszékén

Szokatlan részleg vagyunk, egy olyan osztály, amely ellenállt a politikai tudomány kutatásának a polgárok és a politikai szereplők számára releváns kérdésektől való elvonásának tendenciájának. Annak ellenére, hogy különösen erősek vagyunk a humanista és minőségi megközelítésekben, a módszertani sokféleséget ünnepeljük. A tanszéken huszonhat teljes munkaidős tanár (mind a felső, mind a junior) tanít. Szerencsésnek tartjuk, hogy munkatársaink számos más kutatási és gyakorlati pozícióban legyenek. Ez jelentős tantárgyi és tudományos megközelítést eredményez. Ami egyesíti a nemzetközileg elismert karunkat, a politikai problémák elsőbbségének elismerése és meggyőződése, hogy ezeknek a problémáknak meg kell határozniuk az egyes esetekben megfelelő módszertant.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A Ph.D. A történelem fokozatát a középkori történelem, a korai modern európai történelem, a modern európai történelem, az amerikai történelem és a latin-amerikai történel ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Graduate History- Boston College

Boston College történeti posztgraduális programjai tehetséges diákokat vonzanak a világ minden tájáról. Kínálunk MA és Ph.D. számos regionális és tematikus szakterületen végzett képzéssel foglalkozó programok; A brit, a középkori, az amerikai és a modern európai történelem már régóta erősek az osztályon. A kar szakterületének fejlődő területei és a hallgatói érdeklődés a dél-ázsiai, a kelet-ázsiai és a latin-amerikai történelem. Ezen túlmenően a tanszék számos összehasonlító és transznacionális területen közlekedik, különös tekintettel a vallás, a birodalom és a hagyaték történetére, az atlanti világra, a városi történelemre és a transznacionális történelemre.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

Ezeknek a programoknak a lényeges jellemzője, hogy a diplomások számára minden félévben széles körű és sokféle kurzus áll rendelkezésre. A filozófia történetét és problém ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Filozófiai Tanszékén

A Boston College diplomás filozófiai programjai a világ minden tájáról tehetséges diákokat vonzanak. Mester- és doktori fokozatokat kínálunk, amelyek a filozófia történetének minden időszakát lefedik, és a filozófiai megközelítések sokszínűségével.

A Filozófiai Tanszék a filozófia történetében, a modern kontinentális filozófiában és a gyakorlati filozófiában, ideértve az etikát és a társadalmi-politikai filozófiát is, erőssége. A tanszék két interdiszciplináris programot is kínál: filozófia és jog, filozófia és teológia. A program az ázsiai filozófia és a diaszpóra tanulmányokat is magában foglalja.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2020
Angol
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Boston College

A tanszék erősen együttműködő megközelítésre összpontosít, a diákok a közösség létfontosságú részét képezik. A BC fizikai karral való együttműködésen kívül a diákok hozzá ... [+]

Üdvözöljük a Boston College Fizikai Tanszékén

Üdvözöljük a Boston College Fizikai Tanszékén. Osztályunk elsődleges célja a kísérleti és elméleti kondenzált anyagfizikában összpontosított csúcstechnológiai kutatás. Egy viszonylag rövid idő alatt az ország egyik vezető kondenzált részlegévé váltunk. Néhány jelenlegi érdekes terület a szupravezetés, a fotovoltaik, a metamateriális anyagok, a termoelektromosok, a nanoszerkezetek és a bioszenzírozáshoz, a plazmonokhoz, a plazmákhoz, a topológiai szigetelőkhöz, az új elektronikus anyagokhoz és más erősen korrelált elektronrendszerekhez használt nanoanyagok.

Az egyetemi hallgatók megosztják ezt a kutatást, megszerzik a szakmai és szellemi képzést, amely a jövőbeli sikerekhez szükséges a pályafutásukban. A tanszék 17 karon, számos posztdoktori és mintegy 50 végzős hallgatóval rendelkezik, akiket mind a tanári asszisztensi, mind a kutatási asszisztensek támogatnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Boston
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Address
Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467
02467 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok
Telefonszám
gsasinfo@bc.edu.