Hivatalos Leírás

Az Emberi Tudományok Főiskola foglalkozik az egyének, családok és közösségek egészségét és fejlődését befolyásoló fizikai, viselkedési és gazdasági tényezőkkel kapcsolatos globális kihívásokkal és lehetőségekkel.

Elképzelésünk az, hogy a Kollégiumot vezessük országosan innovatív tudományos és kutatási programokkal, amelyek a 21. századi szakembereket készítik elő.

Család- és gyermektudományi osztály

  • A programok hangsúlyozzák a gyermekek és a családok egészségét és fejlődését az oktatás, a kutatás és a közösség szolgáltatása révén.
  • A szakmai lehetőségek ezen a területen megnövekedtek az új lehetőségek miatt, amelyek a családok és a gyermekek jólétére összpontosítanak.
  • A házassági és családi terápia doktori programját a Bizottság akkreditálja a házassági és családi terápiás oktatás akkreditációjával kapcsolatban.
  • A diákok teljesíthetnek követelményeket, hogy a Nemzeti Családügyi Tanács (NFCR) által támogatott, minősített családi élet oktatóvá váljanak.

A család és a gyermektudomány több, mint az emberekkel való együttműködés - törekszünk arra, hogy az életükben különbséget tegyünk. Tanulmányi programokat kínálunk mind az egyetemi, mind a posztgraduális hallgatók számára, amelyek a gyermekek, a fiatalok, a felnőttek és a családok igényeit kielégítik egész életük során, különös tekintettel a bonyolult családok számára.

R1 Kutatási Egyetem

Az FSU a Carnegie besorolású felsőoktatási intézmények osztályába tartozó „R1 Research University… (Legmagasabb kutatási tevékenység)” kategóriába sorolt 115 intézmény.

Együttműködés

Egy interdiszciplináris kutatási környezet lehetővé teszi a tudományágak, a karok és a kohorszok közötti közös tanulást. Ez az egy részlegen belüli vállalkozói szellem kíváncsiságot kelt és optimalizálja a teljesítményt.

Karok érdekei

A karok tisztelt listája lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan témákkal foglalkozzanak, amelyek szakmai érdeklődéssel rendelkeznek.

központok

A Családi Intézet

A Floridai Állami Egyetem Családi Intézete új információkat készít, szakembereket képez, és tájékoztatja a politikai döntéshozókat a családokról Floridában, a régióban és a nemzetben.

A jobb egészségügyi központ

A felsőoktatás és a közösségen alapuló programok modelljének fejlesztése és tesztelése az alulteljesített lakosság egészségügyi különbségeinek kezelésére.

Párközpont központja

Az MFT doktori hallgatói rendszeres vagy relációs terápiában részesülnek. Az élet során számos olyan kapcsolat létezik, amelyek közvetlenül és közvetve befolyásolják jólétünket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Az emberi fejlődés és a családi tudomány (HDFS) Ph.D. program, képezzük a diákokat, hogy a tudósok, egyetemi karok és kutatók következő generációjává váljanak. A diplomás ... [+]

Az emberi fejlődés és a családi tudomány (HDFS) Ph.D. program, képezzük a diákokat, hogy a tudósok, egyetemi karok és kutatók következő generációjává váljanak. A diplomások sikeresen megszerezték az általuk választott pozíciókat a nemzet vezető akadémiai intézményeiben.

A HDFS tanterve a kortárs családok relációs és családi folyamataival foglalkozik, mint például az együtt élő párok, a házasság felbontása és a házasságkötés családjai, a katonai családok és a családok. A karokat többek között a gyermekek barátságainak, páros dinamikájának, intim partneri erőszaknak, szülői gyakorlatnak, faji szocializációnak a tanulmányozására hívják fel.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tallahassee
Augusztus 2020
Angol
Nappali
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

A házassági és családi terápia (MFT) doktori programja hosszú és gazdag történelemmel rendelkezik. A program a családi folyamatokat és empirikusan támogatott relációs bea ... [+]

A házassági és családi terápia (MFT) doktori programja hosszú és gazdag történelemmel rendelkezik. A program a családi folyamatokat és empirikusan támogatott relációs beavatkozásokat tárgyalja a mai változatos családok számára a programozási kutatás és a fejlett klinikai előkészítés révén.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy biztosítsuk a képzést, amely ahhoz szükséges, hogy a tudós jól képzett tudós legyen a klinikai szakértelem előmozdítása érdekében. A program célja, hogy olyan MFT-vezetőket készítsen, akik a tudományos ismeretekhez hozzájárulnak a kifinomult kutatási programok segítségével.

A Floridai Állami Egyetem (FSU) házassági és családi terápiás programját a házassági és családi terápiás oktatás (COAMFTE) akkreditációs bizottsága akkreditálja. Az FSU-t a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége, a Főiskolák Bizottsága akkreditálja.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Tallahassee
Augusztus 2020
Angol
Nappali
3 - 5 év
Campus
Bővebben magyarul