Medaille College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ez a Medaille College

Medaille College egy magántulajdonban lévő, nem szektár nélküli négyéves főiskola, amelynek campusai vannak Buffalóban, Rochesterben és online. A Medaille a hallgatói és a jövőbeli szakemberek sikereire összpontosít azzal, hogy egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál gyakorlati, gyakorlati alapú tanulási környezetben az egyetemen és a nyugati New York-i közösségben.

Miért a Medaille?

Felkészítjük Önt az egész életen át tartó elkötelezettségére a polgári fenntarthatóság és a szakmai siker érdekében azáltal, hogy korai hozzáférést biztosít a karrierképzéshez. Nem csupán a tankönyvekből tanulsz. Megtanulod csinálva. Ahelyett, hogy elolvasta volna, hogyan kell alkalmazni a pszichoterápiás gyakorlatokat, az igazi szakembereket figyeli az ülésen. A régi üzleti tervek tanulmányozása helyett egy csapattal dolgozik új tervek kidolgozásában, amelyek megtakarítják a valódi Buffalo-i vállalkozásokat.

A közösség az osztályterme a Medaille College . A tanulás jóval meghaladja az előadóterem négy falát. Bemegy a mezőre, és a helyi közösséggel kapcsolatos valódi problémákat oldja meg. Készítsen egy olyan algoritmust, amely jobban illeszkedik a mentorok és a Big Brothers Big Sisters fiatalok fiatalságához. Így képezi Medaille egész életen át etikus, polgárilag felelős személynek.

A Medaille-ben épített kapcsolatok egész életen át tartanak. Azon a napon, amikor megérkezik az egyetemen, elkezdi kiépíteni a professzionális hálózatot. Oktatói kevésbé bánnak veled, mint egy hallgató, és inkább mint leendő kollégák. Öregdiákunk mindig visszatér a campusba speciális hangszóró-sorozat, panelbeszélgetés vagy csak "szia" mondani céljából. Ha egyszer a Medaille család tagjává válik, akkor van egy olyan támogatási rendszere, amely túlmutat a Buffalo campuson, mivel a Medaille osztályok különbségeket mutatnak az egész világon.

Változtathat úgy, hogy részt vesz hallgatói tevékenységekben, klubokban és szervezetekben, valamint az atlétikában. A Medaille klubja szinte minden karrier érdeklődésre és akadémiai programra vonatkozik. Legyen csapatjátékos a közösségben vagy az edzőteremben, mivel a Medaille sikeres NCAA III. Osztályú atlétikai csapatok férfiak és nők számára. Nem számít, milyen érdeklődésed van, mindannyian ugyanabban a csapatban játszunk, a Medaille-ben. Mindannyian Mavericks vagyunk.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú hallgató vagy, a Medaille College felkészíti Önt arra, hogy mi Medaille College . A Medaille-nél állsz a figyelem középpontjában. Itt összpontosítunk a sikeredre. Itt áll az egyetem karrierje.

Küldetés

A Medaille College küldetése az, hogy felhatalmazott egyetemeket oktasson és fejlesszen az akadémiai eredmények, a karrier siker és a polgári szerepvállalás érdekében, ezáltal hozzájárulva az egészséges, változatos demokráciához.

Látomás

Medaille College vezető szerepet játszik abban, hogy inspirációt és lehetőséget kínál a hallgatók, oktatók, alkalmazottak, öregdiákok és a közösség számára az akadémiai fejlődés, a pozitív személyes átalakulás és a polgári gondolkodás erős érzelmeinek támogatása révén.

értékek

Kíváncsiság

Elkötelezettek vagyunk az intellektuális kíváncsiság és a csodálat inspirálása iránt, amely alapja az akadémiai, szakmai és polgári eredményeknek. Elkötelezettek vagyunk a kreativitás, szenvedély és innováció oktatási környezetének megőrzése és támogatása mellett.

Kiválóság

Arra törekszünk, hogy fenntartsuk és támogassuk az intellektuális és személyes növekedés kultúráját. Ösztönözzük a tudományos, polgári és személyes eredmények legmagasabb szintű elérését.

becsületesség

Elkötelezettek vagyunk a bizalom légköre mellett, és őszintén, tiszteletben, felelősségteljesen, méltósággal és együttérzéssel aktívan bevonjuk a világot. A legmagasabb szintű etikát és személyes felelõsséget vállaljuk.

Közösség

Nagyra értékeljük a közösséget, mint olyan sokszínű egyének összejövetelét, akik törekszenek egy befogadó, támogató és együttműködő társadalom megteremtésére.

Ahol a főiskolai karrier áll

A kedves diákok cselekedettel tanulnak. Nem csupán olvassa el a betegségek kezelésének módját, hanem élõ állatokkal végzett kezeléseket végez egy korszerû laboratóriumban. Nem csak egy televíziós adás forgatókönyvét írja, hanem egy stúdióban produkál. A Medaille interaktív laboratóriumokkal rendelkezik, amelyek felbecsülhetetlen gyakorlati tapasztalatokat kínálnak Önnek.

Mi lenne jobb módszer a jövőbeli karrierjére való felkészüléshez, ha a valódi szakemberek mellett a munkahelyen tanulnánk? A tapasztalati tanulás a The Medaille Advantage középpontjában áll, mivel gyakorlati, preceptorship és hallgatói oktatási feladatokkal tevékenykedik a terepen. A további gazdagodás a hangszórók sorozatából, a csapat és a kohort tanulási környezetéből és a megfigyelésekből származik. A mérföldkő projekt az a lehetőség, hogy összegezze és értelmes megoldásokat hozzon létre a saját területén felmerülő valós kérdésekre. Jobban készülsz fel álmai munkahelyére, mint a versenyedre, mert megtapasztaltad, hogy milyen a munkahelyen, és tudod, hogyan kell megoldani a valós problémákat.

A gyakorlaton alapuló, hallgatóközpontú és tapasztalati tanulás teszi Medaille-t az a hely, ahol a főiskolai karrier találkozik.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Sarokkövünk - a diákok sikere

Az elsődleges eredmény, amelynél a felsőoktatásban dolgozik, egy fok. Medaille College bevált rendszerrel működik, amely elősegíti a tudományos siker és az időben történő érettségi biztosítását. Az Akadémiai Támogatási Központ, a fogyatékossággal élők szolgálatai, a tanácsadó központ és a karrier-tervezés a Medaille hallgatói sikerközpontjának pillére. Ez az egyablakos rendszer ugyanazon cél elérése érdekében működik: Mutassa be a kívánt diplomát a lehető leggyorsabban.

Hogyan érhető el ez? Szoros mentorálás és útmutatás útján. A karok és a tanácsadók segítenek az egyetemi sikertervek kidolgozásában, megkapják a szükséges támogatást az osztálytermi sikerhez, segítenek az órarend ütemezésében, segít az elérhető célok kitűzésében és az időben történő diplomázásban. A Medaille rendelkezik a rendszerrel, amely a lehető legjobb helyzetbe hozza Önt a sikerhez. Soha nem maradt anélkül, hogy valaki irányításhoz fordulna. Mentorod még mindig gyakorló szakemberek. Betekintést nyújtanak Önbe abban, hogy mit igényel a munkahelyi teljes lehetőségei. A Medaille az akadémiai és szakmai siker felé vezet.

Oktatási lehetőségek és lehetőségek

Medaille College gyorsan és költséghatékony módon megkapja a kívánt fokozatot. Ne hagyja, hogy bármi is akadályozza az ön teljes potenciáljának elérését. Nem számít, hol tartózkodik az életben, a Medaille különféle oktatási lehetőségeket kínál. Ön képes azonosítani az Ön számára megfelelő ütemtervet és formátumot. A nap végén mindannyian ugyanazon cél elérésére törekszünk: a diploma megszerzése.

Gondolhatja, hogy nagyon kevés idő van az oktatáshoz. Megértjük, hogy az élet akadályokat tud elérni. Ez az oka annak, hogy a Medaille különféle kézbesítési módokat kínál a kívánt fokozat megszerzéséhez, miközben továbbra is gondoskodik napi felelősségéről. A Medaille megkönnyíti a regisztrációt az osztályokra és az egyes tanfolyamokra külön-külön történő felkészülést. Pontosan tudja, mire számíthat minden osztályban. Nincsenek meglepetések. A középiskolai oktatás hibriditása azt jelenti, hogy ugyanazt a hallgatóközpontú, tapasztalati, gyakorlati alapú tanulást kapja meg, függetlenül attól, hogy osztályokon vesz részt az egyetemen vagy online.

A közösség az osztályterme

A közösségben tapasztalt és elvégzett dolgok nemcsak a jövőt, hanem mások jövőjét is meghatározzák. A kedves diákok az osztályterem négy falán túl tanulnak. A közösség a tanulási környezet. Az aktív tanulás és az EQUIP révén a Medaille College a polgári fenntarthatóságra összpontosít. Az EQUIP egyetemi hallgatóknak tanítja, hogyan kell azonosítani, értékelni és megoldani a valós kérdéseket a saját közösségükben. Minden hallgató képes nagy változásokra, és az oktatók összekapcsolják az egyetemi tanulást a valós problémamegoldással. A ma megtanultakat holnap alkalmazni kell, és hatással van a közösségre. Medaille-oktatása pozitív módon közvetlen hatással van a környezetre.

Például a matematika hallgatói kompatibilitási algoritmusokat fejlesztettek ki annak érdekében, hogy segítsék a Big Brothers Big Sisters nőket jobban összeegyeztetni az önkénteseket és erősebb kötelékeket teremtsenek. Az üzleti adminisztráció mester hallgatói üzleti terveket dolgoznak ki Buffalo új vagy küzdő vállalkozásai számára. Például az Osteria 166 manapság mérföldkőnek számít belvárosi étteremnek az innovatív Medaille-hallgatóknak köszönhetően, akik kreatív üzleti stratégiát dolgoztak ki, amely elindította a sikerét.

Az igazi siker az, amikor rájössz, milyen befolyásos lehet. A kedves diákok már az első naptól megtanítják a polgári felelősségvállalást. Fedezze fel közösségét, értse meg a főbb eseményeket, vonja be magát és új ismereteket nyerjen. Így változtathat meg közösségében a Medaille-ben, ahol a főiskolai karrier áll fenn.

A Medaille Buffalo-ról

Medaille College Buffalo campus a város szívében található, és megosztja Buffalo kulturális sokszínűségét és a feltámadás szellemét. Kényelmesen elhelyezkedve a Route 198 és a Parkside Avenue kereszteződésénél, a campus csupán pár lépésre található a Delaware Parktól, a híres tájépítész, Frederick Law Olmsted világhírű parkjainak és parkjainak hatalmas középpontjában.

A Medaille néhány perc alatt elérhető Buffalo belvárosának professzionális sportjától, művészeteitől és kultúrájától. Akár új vagy a környéken, akár egész élete Nyugat-New Yorkban él, könnyű kihasználni mindazt, amit a Főiskola és a Buffalo kínál.

A Delaware Park mellett a Buffalo campus a Buffalo Állatkert mellett helyezkedik el, az Albright-Knox Művészeti Galéria, a Buffalo Tudományos Múzeum és a belvárosi folyosó revitalizált vízpartja közelében, Canalside néven. Ezen kívül a Niagara-vízesés és a toronto 30-90 perces autóútra fekszik.

Miután felfedezte Medaille campusát, felfedez még több lehetőséget. Lazítson egy kávé elfogyasztásával a Commons Café-ban, edzjen a 3000 négyzetlábú fitneszközpontban vagy tanuljon a Fireside Lounge-ban. Ezenkívül osztálytermeinket úgy terveztük, hogy a valós sikerhez szükséges készségeket és tapasztalatokat biztosítsák Önnek.

Bőséges parkolást kínáló campus könnyen megközelíthető autóval, busszal vagy metróval. Medaille College t a Humboldt-Hospital NFTA gyorsvasút-állomás szolgálja ki, és egy cirkulációs transzfer gyakran fut a Buffalo Állatkert kiegészítő parkolója és a campus között.

A Medaille Rochesterről

Kényelmesen elhelyezkedve, Brightonban, a Rochester Külső hurok (I-390/590) közelében. A Medaille Rochester campusát úgy tervezték, hogy a hallgatók számára biztosítsa az akadémiai sikerhez szükséges eszközöket és technológiákat.

A létesítmény kilenc osztálytermet foglal magában, amelyek mindegyike 24 hallgató kapacitással rendelkezik, és saját technológiai csomaggal rendelkezik. Az osztálytermek audio-vizuális segédeszközökkel vannak felszerelve, és vezetékesek az internet elérhetőségéhez. Minden tanulócsoportnak van postafiókja az osztálytermi szárnyban.

A 700 négyzetméteres könyvtár tartalmaz számítógépes munkaállomásokat és egy többcélú helyiséget, amely akár 60 fős találkozók és műhelyek számára biztosít helyet. Az osztályok előtti és utáni hallgatói használatra elérhető könyvtár számos hasznos forrást kínál, például aktuális folyóiratokat, üzleti referenciakönyveket és népszerű válogatásokat a menedzsmentből, az emberi erőforrásokból és a vezetői témákból.

A campus adminisztratív irodái magukban foglalják a Student Services, az Academic Services és a felvételi lehetőségeket.

Helyszínek

Bivaly

Address
Agassiz Circle,18
14214 Bivaly, New York, Amerikai Egyesült Államok

Rochester

Address
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, Amerikai Egyesült Államok