Rider University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Közel másfél évszázaddal ezelőtt, mint magánvállalkozói főiskola, a Rider University következetesen otthont adott azoknak a hallgatóknak, akik időszerű, releváns és alapos tantervet és környezetet keresnek szellemi kíváncsiságuk kielégítésére.

Az intézményt 1865-ben alapították Trenton Business College-ként. Az intézmény azért jött létre, hogy vezetõit képzze a polgárháború utáni virágzó, iparosodott gazdaságban. Miközben a Rider továbbra is gyárt néhány mai vezető üzleti vezetőt, átalakult egy közepes méretű, nagymértékben otthoni, átfogó egyetemen, egy változatos campus közösséggel, és élénk egyetemi és posztgraduális képzési programokkal a művészetek, a tudomány, a zene, a képzőművészet és az előadóművészet, az oktatás, tanácsadás és vezetés. 2017 nyarán az Egyetem felajánlotta első doktori programját, az Ed.D. oktatási vezetésben.129548_rider_general_campus1.jpg

A Rider a 20. század első felében fokozatosan növekvő méretben és kiterjedésben 1959-ben kezdte el tágabb külvárosi campusba költözni, amikor az első irodák és osztályok egy 280 hektáros földterületre költöztek a Lawrence Township 206-os útján. Az NJ Rider 1992-ben egyesült a Westminster Choir College-nal, egyetemet hozott létre Princeton-ban (NJ), és 1994-ben elnyerte az egyetemi státuszt. Az egyetem öt akadémiai egységnek ad otthont, ide tartozik a Norm Brodsky Business College, a Liberal Arts and Sciences Főiskola, Oktatási és Humán Szolgáltatási Főiskola, Westminster Művészeti Főiskola és Folyamatos Tanulmányok Főiskola.

Küldetési nyilatkozat és a versenyző ígéretét

Rider University fogadja a hallgatókat a régió egészéből, az egész nemzetből és a világ minden tájáról, akik arra törekszenek, hogy kihívást és támogatást kapjanak befogadó és élénk élet- és tanulási közösségünk aktív tagjaiként. A hallgatók növekedése, átalakulása és vezetése iránti elkötelezettséggel összekapcsoljuk a szigorú tudományos, művészi és szakmai tanulmányi programokat olyan gazdag tanulási tapasztalatokkal, amelyek a tanulókat az osztálytermen belül és azon kívül is vonzzák. Felkészítjük a diplomákat arra, hogy hivatásszerűen fejlődjenek, és egész életen át független tanulók és felelősségteljes polgárok legyenek, akik átfogják a sokféleséget, támogatják a közjót és jelentősen hozzájárulnak a változó világhoz, amelyben élnek és dolgoznak.

Diákjaink, öregdiákok, oktatók, alkalmazottak és adminisztrátorok örökké élve élnek a Rider PROMISE-val:

  • Felkészült arra, hogy jelentősen hozzájáruljon a változó világhoz, amelyben élnek és dolgoznak
  • Tiszteletben tartja az embereket, a jogokat, a szabadságokat és az egyéni különbségeket
  • Nyitott a független tanulás életéhez
  • A felelősségteljes polgárok motiválása, akik támogatják a közjót
  • Innovatív, kreatív és találékony
  • Képzett és virágzó szakemberek, oktatók, művészek és előadóművészek
  • Vezetőként és példaképként részt vesz a közösségeikben

A Rider PROMISE feladatot ábrázolja. Inspirációját a közelmúltbeli 150. évfordulónk ihlette, amely átfogta az ígéret kitöltő címkét. Ezt a címkét maga Andrew J. Rider ihlette, amint azt Dr. Walter A. Brower '48, az Oktatási Iskola volt dékánja által írt történelemkönyvekben tárgyalták. Andrew J. Rider 1883-ban kijelentette, hogy Rider jövője tele van ígéretekkel. A Rider PROMISE feladata a misszió részeként a múlt tavasszal a hallgatók visszajelzéseire válaszolva megpróbáltuk a küldetést vizuális vagy grafikus módon ábrázolni.129546_rider_general_campus4.jpg

Látomás

Rider University premier, előretekintő egyetem lesz az Engraged Learning Programról, amely a dinamikus akadémiai programokkal, a tantervben gazdagító tapasztalatokkal és az élénk élet- és tanulási közösséggel kihívást jelent a hallgatók számára, felébreszti képzeletét, és kiválóságot ösztönöz nekik. gondolkodás és cselekvés, felkészítve őket a nagy elkötelezettségre és a szakmai és személyes élet teljesítésére.

Akadémiai programok

71 egyetemi és 28 diplomamunka az üzleti adminisztráció, az oktatás, a szabad művészet, a tudomány, a zene, a képző- és előadóművészet, a tanácsadás, az emberi szolgáltatások és a vezetés területén; és 27 egyetemi és posztgraduális bizonyítvány.

Kar

  • 248 főállású kar.
  • A hallgatók és a hallgatók aránya: 12: 1.
  • A teljes munkaidőben foglalkoztatott karok 99% -a rendelkezik doktori fokozattal vagy a legmagasabb fokozattal.129547_rider_general_campus5.jpg

Tudományos megkülönböztetés

USA hírek

A Princeton Review a Rider "A legjobb 380 főiskola" kategóriába sorolja.129545_rider_general_campus2.jpg

Diákélet

Közel 4100 egyetemi hallgató és 1050 végzős hallgató képviseli 85 országot, 41 államot és 2 amerikai területet.

Kitüntetések

Érettségi kitüntetések, üzleti kitüntetések és osztályos kitüntetések programok

Sport

20 (10 férfi és 10 nő) Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség (NCAA) I. divízió csapata; a Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC), a Eastern Wrestling League (EWL) és a Eastern College Athletic Conference (ECAC) tagja; valamint aktív klub- és belső sportprogramok.

Akkreditáció

A Rider-t a Közép Államok Felsőoktatási Bizottsága akkreditálta, és speciális akkreditációval rendelkezik az AACSB Szövetségének Elősegítésére Szövetségnél (AACSB), a Tanárképzési Akkreditációs Nemzeti Tanácsnál (NCATE), a Zeneiskolai Országos Szövetségnél ( NASM), a Tanácsadási és a kapcsolódó oktatási programok akkreditációs tanácsa (CACREP), az iskolapszichológusok nemzeti akkreditációja (NASP) és a Kollégiumi Ápolóképzési Bizottság (CCNE). A Rider szerepel az Egyetemi Nők Amerikai Szövetsége és az Amerikai Vegyész Társaság jóváhagyott listáján.129544_rider_general_campus3.jpg

Helyszín és egyetemi létesítmények

A New Jersey-i Lawrenceville campus könnyen megközelíthető mind Philadelphia, mind New York City közelében. A Rider 280 hektáros Lawrenceville-i campusában negyvenhárom épület, atlétikai pálya, teniszpálya, fedett uszoda és egy tó található, több mint 20 hang-, video- és adatszolgáltatással rendelkező lakócsarnokkal.

A Moore Könyvtár több mint 451 000 nyomtatott kötet, 661 000 mikroformátum, több mint 51 000 időszakos kiadványhoz fér hozzá nyomtatott és elektronikus formátumban, valamint számos elektronikus kutatási eszközhöz.

Helyszínek

Lawrence Township

Address
Lawrenceville Road,2083
08648 Lawrence Township, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok