Hivatalos Leírás

A Rutgers menedzsment- és munkakapcsolati iskolája (SMLR) a munka világának vezető szakértelme, hatékony és fenntartható szervezetek kialakítása, valamint a változó munkakapcsolat. Az iskola két részlegből áll, amelyek közül az egyik a stratégiai humánerőforrás-gazdálkodás valamennyi aspektusára összpontosít, a másik a munkaügyi tanulmányokkal és a munkaügyi kapcsolatokkal foglalkozó társadalomtudományi szakterületekre összpontosít - a tudományágak széles köréből.

A Humán Erőforrás Menedzsment részleg a stratégiai humánerőforrás-menedzsment minden aspektusára összpontosít, beleértve az emberi erőforrások szerepének megértését az egyéni és szervezeti siker meghatározásában, valamint az emberi erőforrások globális kontextusban való kezelésében. A Munkaügyi Tanulmányok és Foglalkoztatási Kapcsolatok Osztály tanulmányozza és tanítja a munka és a munkaviszony minden aspektusát, és különösen azt, hogy a kollektív képviselet és a közrend hogyan javíthatja a munkavállalók jólétét.

Emellett az SMLR számos, a világszínvonalú kutatók és szakemberek által tanított továbbképzési és tanúsítási programokat kínál.

Történelem

Az SMLR-t eredetileg a New Jersey-i törvényhozási törvény 1947-ben hozta létre a Vezetői és Munkaügyi Kapcsolatok Intézetének (IMLR). Mint a többi nagy ipari államban egyidejűleg létrehozott társaik, az Intézetet a II. A New Jersey-i Állami Egyetem zászlóshajó campusában hivatalosan 1994-ben lett a New Brunswick / Piscataway-ben. Kattintson ide a Rutgers és az IMLR munkaügyi oktatásának történetéről.

Miért SMLR

Az SMLR egyedülálló tanulási élményt nyújt, ahol:

  • Ismerje meg a nagyon idézett és közzétett karokat.
  • Tapasztalja meg az innovatív tanítási módszereket.
  • Hálózat az iparág vezetőivel.
  • Foglalkoztatási lehetőségek.

Ránézésre

  • Diákok: 1,597 (teljes munkaidős és részmunkaidős)
  • Kar: 50 (teljes munkaidőben)

Jellemzők

  • Három különböző fokozatú alapképzési programot kínálnak, két BA-programot a Művészeti és Tudományos Iskolával együtt, valamint egy BS-programot, melyet online lehet kitölteni. Fedezze fel, amely megfelel az Ön igényeinek és érdekeinek.
  • Az iskola két magasan elismert mesterfokozatot kínál: az MHRM-et és a MLER-et. diplomát az ipari kapcsolatokban és a humán erőforrásokban, ahol a diplomások kutatási és tudományos pozíciókba mennek.
  • Az iskola küldetésének kulcsfontosságú eleme a munkahely változó természetét feltáró és előrejelző kutatás.
  • Számos központ és program, amely a kutatás vezetésére és a munkaerő javítására összpontosít. A továbbképzési programok közé tartozik a Munkaügyi Oktatás és Kutatás most (LEARN) és a Rutgers vezetői képzése.110883_pexels-photo-1595391.jpeg
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

Rutgers University

SMLR Ph.D. az ipari kapcsolatok és az emberi erőforrások programja (IRHR) egy interdiszciplináris program, amely a hallgatókat főiskolai vagy egyetemi karként vagy kutatá ... [+]

SMLR Ph.D. az ipari kapcsolatok és az emberi erőforrások programja (IRHR) egy interdiszciplináris program, amely a hallgatókat főiskolai vagy egyetemi karként vagy kutatási pozíciókként alkalmazza. Az IRHR program olyan emberek számára készült, akik:

Dinamikus globális gazdaságunkban tanulmányozza a munka világát, beleértve azt is, hogy a munkaviszonyok hogyan érintik a szervezeteket, a munkavállalókat és a társadalmatDolgozzon olyan vezető tudósokkal, akik országos és nemzetközileg elismert szakemberek az ipari kapcsolatok és az emberi erőforrások széles körébenLegyél vezető tudósok. A diákok megtanulják, hogyan tervezzenek, végezzenek és publikáljanak szigorú kutatást olyan tudományos folyóiratokban, mint például a Management Journal Journal, az Management Academy Review, az Industrial and Labor Relations Review, az Industrial Relations és az Applied Psychology folyóirat .A tanítási készségek fejlesztése tanári asszisztensek és saját tanfolyamok tanítása révén.Tanulási célok a diákok számáraJelentős képesség, ösztöndíj, kutatási és vezetői készségek elérése az ipari kapcsolatokban és az emberi erőforrásokbanVegyél részt és végezzen eredeti kutatástKészülj fel arra, hogy olyan szakmai pályafutás legyen, amely a társadalomtudományok legmagasabb szintű képzését igényli, és amely foglalkozik az ipari kapcsolatokkal és az emberi erőforrásokkal kapcsolatos kérdésekkelIrányítás és belépés... [-]
Amerikai Egyesült Államok Piscataway Township
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Address
94, Rockafeller Rd
08854 Piscataway Township, New Jersey, Amerikai Egyesült Államok