Syracuse University - College of Arts and Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Syracuse Egyetem rendkívüli kutatók, megkülönböztető ajánlatok és tagadhatatlan szellem magán kutatóegyeteme.

Egy gyönyörű campus a New York állam szívében, egy globális lábnyom, és közel 150 éves történelem , a mi egyetem azok számára készült, akik szeretnének egy lényeges főiskolai tapasztalat. Büszkén szelektív, esélyt kapunk azokra, akik nagy álmokat álmodnak. Itt gyönyörködsz, nősz, hogy válj azon a személyen, akit akarsz.

Egyetemi körünk az erősségeinek bizonyítéka: az 1870- ig tartó úttörő történelem ; több mint 200 fő és 100 kiskorú közül választhat; közel 15 000 egyetemi hallgató és 5000 diplomás hallgató ; több mint negyed millió öregdiák 160 országban ; és egy diákpopuláció mind az 50 amerikai állam és 123 országban .

Tehát ismerkedjen meg minket egy kicsivel jobban, és nézze meg magának az embereket és helyeket, amelyek a Syracuse Egyetemen teszik .

Küldetésnyilatkozat

Ahogy a bölcsészettudományi főiskola egy nagy kutatóintézet központjában, a Szépművészeti és Tudományi Kollégium a Syracuse Egyetem szellemi szívének és lelkének áll, amely rendkívül személyre szabott tudományos tapasztalatot nyújt. A kollégium minden hallgató számára a világ polgárai számára sikeres sikert hoz létre fegyelmi és interdiszciplináris tanítás, tanulás, kutatás, ösztöndíj és szolgálat révén az egyetemen és a világ minden táján.

Látomás

A nemzetközileg elismert oktatók és kiváló munkatársak dolgoznak a diákok bevonásával a kutatás-alapú, dinamikus, innovatív bölcsészettudományi tapasztalatokban az egyetemi teljesítmény és az egész életen át tartó siker érdekében.

Alapértékei

 • Egység: Mivel a Syracuse alapító kollégiuma, a művészet és a tudomány a szellemi és tudományos központ; ez az egyetlen tapasztalat, amelyet az egyetem minden egyetemistája oszt meg.
 • Testreszabás: A Főiskola a személyre szabott, bölcsészettudományi oktatás értékét tartja szem előtt - amely széleskörűen ismerteti a tudást, az információ kritikus elemzését és a kommunikációt világosan és hatékonyan képes kommunikálni.
 • Felkészültség: A Syracuse Egyetem Művészeti és Tudományi Kollégiuma olyan ismeretekre és tudásra alapozza meg a hallgatókat, amelyek számos akadémiai célra és karrierlehetőségre alkalmazhatók. A munkaadók és a végzős iskolák értékelik a képességüket a problémák megoldására, a változásokhoz való alkalmazkodásra, a másokkal való együttműködésre és a tudományágak közötti munkára - a bölcsészettudományok minden olyan alapvető tantétele, amely a hallgatókat nemcsak az álláshelyre, hanem a sikerre és az életre is felkészíti.
 • Lehetőség: A Főiskola a tudományok és a matematika, a humán tudományok és a társadalomtudományok három részlegén keresztül több mint 50 szakembert, 40 kiskorút és 30 mestert és Ph.D. programokat. A Főiskola továbbá kiválasztott tanulmányokat, önálló tanulmányokat, számos kettős és kombinált képzési programot, valamint Integrált Tanulmányi Főiskolát, valamint interdiszciplináris diplomát kínál az egyetemi szakiskolákkal és főiskolákkal mind az egyetemi, mind a diplomás szinten.
 • Interdiszciplinaritás: Az egyetemi hallgatók és oktatók több mint egyharmadának otthont adunk, akik közül néhányan élvezik a Maxwell-i Állampolgári és Közigazgatási Iskolák, a SI Newhouse Közkommunikációs Iskola és az egyetem többi egységei iránti elkötelezettség előnyeit.
 • Kutatás: A tantermekben nincs falunk; a kar és a diákok a világ minden tájáról kutatnak. Az akadémiai és intellektuális érdeklődés és a személyes érdekek összekapcsolásával széles körben alkalmazható készségeket biztosítunk a hallgatók számára a hosszú távú siker érdekében.
 • Állampolgárság: A Főiskola felkészíti a tanulókat arra, hogy vállalják vezető szerepüket a társadalomban, ösztönözve a tanulókat arra, hogy átfogják a népek, kultúrák és természetes folyamatok sokféleségét és gazdagságát a világban.
 • Kiválóság: A három akadémiai részlegen végzett szigorú tanfolyamok biztosítják a diákok számára a kritikus készségeket, amelyek segítenek nekik sikeres karriert indítani egy sor területen. Sok egyetemi hallgató növeli tapasztalataikat egy vagy több kettős vagy interdiszciplináris lehetőséggel. Magas kaliberű programjaink irányítják a diákokat, hogy kritikusan gondolkodjanak, hatékonyan kommunikáljanak, és kreatívan oldják meg a problémákat a tudományágakban, és hangsúlyozzák személyre szabott és integrált tanulásunkat. A művészetek és a tudományok hallgatói ugyanolyan okosak és fantáziadúsak, mint amennyire fürgeek és leleményesek.
 • Mentorálás: A nemzeti és nemzetközileg elismert tudósok, írók és tudósok által vezetett diákok az akadémiai kutatás, az ösztöndíj és a kreativitás szigorú környezetébe merülnek, ahol kifejlesztik azokat a szerszámokat és készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megváltoztassák az új tudást és ötleteket a választott területeken.
 • Érdekesség: A Főiskolán nagy figyelmet fordítanak az ösztöndíjas klaszterekre és a campusközi együttműködési kezdeményezésekre, amelyek mindegyikét megerősíti a Liberal Arts Core aláírásunk. Tanúskodjunk nagy, megkülönböztetett karunkról; sokszínű és tehetséges diák test; Számos stratégiai partnerség, a campuson és az egyetemen; (pl. a Renée Crown University Honors Program, a Syracuse Egyetem Humán Központja, a Mellon által támogatott Központi Humanitárius Központ, valamint a Forensic and National Security Sciences Institute).
 • Innováció: A kollégiumon belül az interdiszciplináris kiválóság feltörekvő területei közé tartoznak a nanotudomány és a nanotechnológia, a biomedicina, az idegtudomány, a humán tudományok a digitális korszak, valamint az éghajlatváltozás és a fenntarthatóság területén.

Művészeti és Tudományi Főiskola

A Syracuse Egyetem szellemi szelleme és lelke, a Művészeti és Tudományi Kollégium rendkívül személyre szabott bölcsészettudományi élményt nyújt, amely felkészíti a tanulókat egy életre szóló sikerre.

Látogasson el a Főiskola

A Siracusa-hallgatók több mint egyharmada, a Művészeti és Tudományi Főiskola közel két tucat tanszékét és három tucat interdiszciplináris programját a tudományokban, a matematikában, a humán tudományokban és a társadalomtudományokban tárolja. A Szépművészeti és Tudományi Kollégium a Syracuse Egyetem szellemi központjaként áll, és elkötelezett a nemzetközileg elismert kutatási és innovatív oktatás iránt, hangsúlyt fektetve a fegyelmi szigorra, a kreatív interdiszciplinaritásra, valamint az etikai kötelezésre a társadalmi igazságosság és a globális állampolgárság kérdéseivel kapcsolatban. A hallgatókat egy kutatási célú, dinamikus, innovatív bölcsészettudományi tapasztalattal bíztatjuk meg, hogy biztosítsuk a tudományos eredményeket és az egész életen át tartó sikereket.

CAS tanácsadás

Üdvözöljük, támogatjuk és vitatjuk a Művészetek és Tudományok Kollégiumának minden hallgatóját, hogy megvalósítsák teljes szellemi és személyes lehetőségeiket. Míg minden diák képes, saját fejlesztésük aktív szereplője, itt vagyunk, hogy segítsük a hallgatókat az akadémiai törekvéseik és az extracurricularis tevékenységek meghatározásában és létrehozásában, hogy maximalizálják az egyetemi tapasztalataikat, és megnyitják az utat a hosszú távú karrier sikeréhez.

Helyszínek

Syracuse

Address
Syracuse University
900 South Crouse Ave.

NY 13244 Syracuse, New York, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: