The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IUBRS - Az ember lehetőségeinek kiaknázása a felsőoktatás és az értékek kialakítása révén.

Az IUBRS, a Bio-Regeneratív Tudományok Nemzetközi Egyeteme a Bio-Regeneratív Tudományokat a biológia olyan ágaként határozza meg, amelynek hatalmas lehetőségei vannak az emberiség általános egészségi állapotának javítását szolgáló megoldások nyújtása terén. A biológia mindent magában foglaló természete, mivel a tudománynak több elismerésre van szüksége a tudományág szempontjából; Gyógyszer.

Mivel a legtöbben tudjuk, hogy az ókori gyógyászati tudományok, például az ókori indiai gyógyító módszerek, az ókori egyiptomi gyógyítási módszerek vagy az ókori görög gyógyító módszerek, hogy néhányat említsünk, mind hozzájárultak a hagyományos orvosláshoz, amelyet ismerünk, elismerünk és bízunk mainstreamnek, vagy nyugati orvoslás. Ez a gyógyszer évek óta szolgál a tüneti kezelés kezelésében a megelőző gyógyszerek mellett.

Az IUBRS oktatói egy lépéssel tovább mentek annak szükségességére, hogy egy felsőoktatási intézmény olyan platformot biztosítson, amely olyan rést teremthet, mint például a Bio-Regeneratív Tudományok, hogy olyan utat szerezzen be, amelyet a hagyományos és a mainstream oktatási intézmények egyébként nem, vagy később felfedeznének. vitatni, kihívást jelenteni és konstruktívan felépíteni a tudás testét a Bio-Regeneratív Tudományok körül.

Köszönet azoknak a befektető-alapítóknak, akik ezt az utat a Karra bízták, hogy ezt a platformot eljuttassák más pályázókhoz, azaz az IUBRS hallgatóihoz, hogy felfedezzék a bio-regeneratív tudományokat a kompetencia alapú oktatás (CBE) keretrendszerének betartásával, hogy értékeljék a reálisan mérhető eredményt a hallgatók céljához, az IUBRS BRS fejlesztési céljával együtt.Ez a platform azért jött létre, hogy a tanulók kompetencia-alapú oktatási tapasztalatokat kapjanak az intézményi és személyes cél elérése érdekében, az alábbiak szerint:

Hogyan fejleszti az IUBRS a jelöltek tudástestét?

„A kompetencia alapú oktatás (CBE) az orvosok gyakorlásra való felkészítésének olyan megközelítése, amely alapvetően a diplomás kimeneti képességekre irányul, és a társadalmi és a beteg igényeinek elemzéséből származó kompetenciák köré szerveződik. Hangsúlyozza az időalapú képzést, és nagyobb elszámoltathatóságot, rugalmasságot és a tanulóközpontúságot ígér. ” - Frank, 2010.

Mi az a bioregeneratív tudomány?

A bioregeneratív tudomány (BRS) a biológiai tudomány interdiszciplináris ága (területe), amely a természetes eredetű anyagok, a természetben előforduló anyagok és a biotechnológiai termelés termékeinek alkalmazását vizsgálja és párbeszédet folytat, sérült sejteket céloz meg, a sérült szövetek helyrehozását és / vagy cseréjét és szervek, valamint a biológiai folyamatok interferencián és stimulálásán keresztül működnek a sejtek szintjén, ami a biológiai életkor megfordulását, a degeneráció alapjául szolgáló kóros mechanizmusok megfordítását és a javító Pathways aktiválását eredményezi.

Helyszínek

New Castle

Address
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: