The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

IUBRS - Az ember lehetőségeinek kiaknázása a felsőoktatás és az értékek kialakítása révén.

Az IUBRS, a Bio-Regeneratív Tudományok Nemzetközi Egyeteme a bioregeneratív tudományokat a biológia egyik ágaként határozza meg, amelynek hatalmas lehetősége van az emberiség egészségi állapotának javítását célzó megoldások kidolgozása területén. A biológia, mivel a tudomány teljes körű természetét inkább elismerésre szorul az ágazati tudomány; Gyógyszer. Mivel a legtöbben tudjuk, hogy az ősi gyógyító tudományok, mint például az ókori indiai gyógyító módszerek, az ókori egyiptomi gyógymódok vagy az ókori görög gyógyítási módszerek, amelyek közül néhányat megemlítünk, mindannyian hozzájárultak a hagyományos orvosláshoz, amelyet közismertünk, felismerünk és bízunk a mainstreamben, az allopátia vagy a nyugati orvoslás. Ez a gyógyszer évekig szolgált a tüneti kezelés kezelésében a megelőző gyógyászat mellett.

Az IUBRS oktatói egy lépéssel tovább mentek annak érdekében, hogy egy felsőoktatási intézménynek olyan platformot biztosítson, amely lehetővé teszi egy olyan résterület kialakulását, mint például a Bio-Regeneratív Tudományok, és olyan utat szerezzen be, amelyet a hagyományos és a mainstream oktatási intézmény egyébként nem vagy később fedez fel. a bioregeneratív tudományok körüli tudományos test megvitatása, kihívása és konstruktív felépítése. Köszönet a befektető-alapítóknak, akik a kar felé bízták ezt az utat, hogy továbbadják ezt a platformot jelölteknek, azaz az IUBRS hallgatóknak, hogy felfedezzék a bioregeneratív tudományokat azáltal, hogy betartják a Kompetencia-alapú Oktatás (CBE) keretet, hogy értékeljék a reálisan mérhető eredményt a hallgatói célhoz, az IUBRS BRS fejlesztési céljával együtt.

Ez a platform azért jött létre, hogy a tanulók kompetencia-alapú oktatási tapasztalatokat kapjanak az intézményi és személyes cél elérése érdekében, az alábbiak szerint:

  • Annak biztosítása, hogy a bio-regeneratív tudományok számára keretet szerezzen, amely lehetővé teszi a tanulók számára az önirányú látás felfedezését a tudásszerzés irányításában a regeneratív orvoslás területén.
  • Annak lehetővé tétele a tanulók számára, hogy fejlesszék kompetenciájukat a tudományok mérhető keretein belül, hogy tudástestet hozzanak létre a bio-regeneratív tudományok résterületén belül.
  • Annak lehetővé tétele, hogy kiterjedt párbeszéd alakuljon ki és növekedjen a karok, ösztöndíjak és jelöltek között a bioregeneratív tudományok tartalmi és tudományágazati felosztásának felépítése irányában, az interakció és a tudományos kibővítés termékeként.

Bioregeneratív tudomány

A bioregeneratív tudomány (BRS) a biológiai tudomány interdiszciplináris ága (területe), amely a természetes eredetű anyagok, a természetben előforduló anyagok és a biotechnológiai termelés termékeinek alkalmazását vizsgálja és párbeszédet folytat, sérült sejteket céloz meg, a sérült szövetek helyrehozását és / vagy cseréjét és szervek, valamint a biológiai folyamatok interferencián és stimulálásán keresztül működnek a sejtek szintjén, ami a biológiai életkor megfordulását, a degeneráció alapjául szolgáló kóros mechanizmusok megfordítását és a javító Pathways aktiválását eredményezi.

Helyszínek

New Castle

Address
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: