The Wisdom School at Ubiquity University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A törekvés a bölcsesség vezet egyre mélyülő alkímiai metamorfózisa psziché, szív, az elme, a test és a lélek. A Bölcsesség School gyökerezik ebben szókratészi hagyomány. Az igazság fogalma követett sarokköve és alapja mindennek állunk, és a lényege a minden programok, kurzusok és események.

"Az igazság kápráztatja fokozatosan, különben lenne a világ vak." -Emily Dickinson

phd bölcsesség tanulmányok

A bölcsesség School of Graduate Studies a jobb illeszkedés nekem?

Bölcsesség School egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy elmélyítse a lelki növekedés és a személyes fejlődés keretében tudományos fokozattal.

Ha valamelyik az alábbi állítások igaznak az Ön számára, a Bölcsesség School talán csak az lesz, amit keres:

 • Akkor volt egy sikeres karrier, de érzem, hogy ez nem elég értelmes élet.
 • Ön érett, és már egy spirituális út, de keresik a szigorúbb és mélyreható tanulás.
 • Keres egy tudományosan integrált megközelítés a személyes és a szakmai átalakulás.
 • Érdekel a nagy képet, és szeretné felfedezni lehetőségek változás egy mélyebb szinten.
 • Ön elkötelezett az élethosszig tartó tanulás párbeszéd fickó keresők-egy folyamat, nem egy végpontot.
 • Meg ajándékokat osztani, hogy a világ könnyebben elfogadják, ha minősítéssel.
 • Vágyik, hogy integrálja a belső és külső vonatkozásai lényed.

Bölcsesség School kínál a lehetőséget, hogy:

 • Vezetni egy hiteles, értelmes élet.
 • Feltalálni magát.
 • Azt állítják, a hatalom.
 • Fedezze fel az önbecsülést.
 • Legyen része egy tápláló, támogató közösség.

Hogyan működik a Bölcsesség School különböznek más doktori iskolák?

Ha belegondolsz a korábbi tapasztalatok a legtöbb hagyományos iskolákban, akkor valószínűleg tanult memorizálni információkat és kifejezni magát analitikusan tesztek és dolgozatok.

A mi szempontból, ez nagyon fontos, de nem elégséges feltétele az igazi tanulás. A hagyományos és gyakorlatilag kizárólagos hangsúlyt szellemi szigor csak az egyik végén a kontinuum, hogy az a valódi oktatás.

Az igazi tanulás is szüksége van egy belső mérete. Szükséges annyi hangsúlyt test, a szív és a lélek, mint az elme. A latin szó Educare jelenti "rajz oda", és eredetileg az oktatásra használt, jó okkal. Rajz oda mi is belül van a lényege az igazi tanulás. Ez az, amit a Bölcsesség School célja, hogy katalizálja.

Azt javasoljuk, hogy a diákok maguk választhassák ki a tanfolyamok, amelyek leginkább fokozzák a személyes, valamint a szakmai fejlődés. következetesen megállapította, hogy a legjobb poszt-osztály papírok azok, amelyek hangsúlyozzák a kapcsolat, amit tanulsz közben osztályt, és ez hogyan befolyásolja a személyes növekedés. Csak akkor, ha van lélek növekedés, csak akkor, ha van annyi szigorral járó személyi megújulást van körülvevő precizitás az értelem, a tanulás transzformációs.

Ez a hangsúlyt szerves kapcsolata a tanulás és a személyes fejlődés az, ami nekünk bölcsességet iskola. Ez az, amiért mi nyomon vonalunk vissza a bölcsesség iskolák az ókor, amely, mint a Bölcsesség School of Graduate Studies, motiválta fokozza a lélek útja felé legteljesebb kifejezése az emberi potenciál. Ez nem olyasmi, amit lehet beszerezni, egyszer és mindenkorra. Ez egy folyamatosan mélyülő feltárása egyre nagyobb mértékű integrációja a belső és a külső méretei az egyén életében. Végső soron, a törekvés a bölcsesség alapját az a készség, hogy él a kérdéseinkre. Ez egy örökös vizsgálatot a rejtélyt, hogy undergirds minden élet.

A történelem elérte a kritikus helyzetben, amikor mind a válságok és lehetőségek bővelkedik. Mindannyiunknak meg kell vonni újra elképzelni a személyes életünkben, hogy közösségeink, és a jól-lét a bolygó.

Szó szerint, a jövő rajtunk múlik, és csak egy új bölcsesség kultúra áll az erősen integrálódott emberek, látni fogja minket. Hogy személyesen fejleszteni, milyen ajándékokat hozol a világra, és hogy mennyire hatékonyan hozza ezeket az ajándékokat, hogy a közösség, mind a kritikus, hogyan jövőnk fog kibontakozni.

Ha tudja, hogy itt van, hogy segítsen az új teremnek, húzott ápolása ajándékokat belül tanulási közösségben, motiválja a kérdés vezetett élet és feltárása rejtély, majd Wisdom University lehet csak a jobb illeszkedés az Ön számára.

bölcsesség iskola

A tanulási utak

Wisdom Doktori Iskola teljes spektrumát transzformációs tanulás széles skáláját kínálja a különböző utak, amelyen keresztül csatlakozzanak az adott tanulmányok vagy vizsgálatot. Ezeket úgy tervezték, mint utak részvétel, beleértve a következőket: archív anyagok, videoklipek, kísérletek a nappali, virtuális szemináriumok, közösség hívásokat, és-a lényege a doktori iskola-személyesen szemináriumokon és a zarándoklatok. Az alábbiakban több domain tanulmányi megtapasztalhatja ezeken a különféle módozatait.

 • WISDOM TANULMÁNYOK
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés PhD » Megjelenítés MA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

PhD

A minisztérium doktora (DMin) az elkötelezett bölcsességben

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A DMin program 40 féléves krediteket tartalmaz, valamint egy olyan értekezést, amelyet a tanulmány megkezdésétől számított öt éven belül ki kell tölteni. Bővítmények különféle személyes, családi és szakmai okokból megengedettek. Figyelembe vesszük, hogy minden hallgatónk számos kötelezettséget és felelősséget vállaló szakember, és készek vagyunk együttműködni az egyes hallgatókkal annak biztosítása érdekében, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a tanulmányi és a disszertáció befejezésére. [+]

Felvételi követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell mesterképzéssel vagy annak megfelelőségével. Az egyenértékűség olyan doktori képzésből áll, amely az alapképzési fokozaton túlmenően egyenértékű a mesterképzés óráiban és követelményeiben.

A teljes körű egyetemi felvételi kérelmet be kell nyújtani a felvételi hivatalhoz.

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy egy akadémiai kutatási könyvtárhoz tartoznak azon a területen, ahol élnek.Fokozat követelmények

A DMin program 40 féléves krediteket tartalmaz, valamint egy olyan értekezést, amelyet a tanulmány megkezdésétől számított öt éven belül ki kell tölteni. Bővítmények különféle személyes, családi és szakmai okokból megengedettek. Figyelembe vesszük, hogy minden hallgatónk számos kötelezettséget és felelősséget vállaló szakember, és készek vagyunk együttműködni az egyes hallgatókkal annak biztosítása érdekében, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a tanulmányi és a disszertáció befejezésére. A folytatáshoz benyújtott pályázatokat a doktori tanulmányok doktora részére kell benyújtani, ha a hallgató az öt év alatt további időt igényel.... [-]


PhD bölcsesség tanulmányok

Campus Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

A PhD Mértéke a legszigorúbb fokozat kínálunk igénylő befejezését 48 félév kredit és egy hivatalos védelem a dolgozat szóbeli vizsga a következtetést a disszertáció folyamat. [+]

A Ph.D. Fokozat a legszigorúbb fokozat kínálunk igénylő befejezését 48 félév kredit és egy hivatalos védelem a dolgozat szóbeli vizsga a következtetést a disszertáció folyamat.

A Ph.D. fokozat az általános vélekedés szerint a kutatás fok, és általában kérik azokat, akik vágynak, hogy elérjük a legmagasabb szintű tudományos kutatás egy adott területen az érdeklődés. Szükség van egy kiterjedt irodalmi áttekintés és a dolgozat kell lennie az eredeti hozzájárulás a kutatási terület. a Bölcsesség School of Graduate StudiesAzt is hangsúlyozni, hogy mind a fej és szív egyenlő mértékben minden a mi fok, beleértve a PhD Ez egy fontos kérdés, mivel a fej-szív kontinuum olyan központi eleme a mi megközelítés a tanulás, és szerepel az összes programok. Minden Intensives, mint minden szakon, kihívás a hallgató az egyensúly fej, a szív, a test és a lélek. A Ph.D. Nem kivétel ez alól, de a legfőbb példákat.... [-]


Kapcsolat
Cím
USA Online, US