Unicaf University (MW)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az UNICAF Egyetem egy pillantással

A Unicaf Egyetem egy pán-afrikai független, elismert egyetem, amely a nemzetközi oktatás legjobb elemeit ötvözi, magas színvonalú, nemzetközileg elismert képesítéseket kínál.

Az egyetem Afrikában 9 különböző országban található fióki egyetemeken és tanulási központokban van, és a Népi Nemzeti Tanács (NCHE) Malawiban és a Zambiai Felsőoktatási Hatóságban (HEA) regisztrálja és jóváhagyja.

A Unicaf Egyetem a tanításban, a hallgatói teljesítményben és az elégedettségben törekszik a folyamatosan javuló akadémiai környezetben. Az egyetem célja, hogy a Szaharától délre fekvő afrikai országok vezető egyetemévé váljon, amelyet kiemelkedő szerepet tölt be az oktatásban, a tanulásban és a kutatásban.

A Unicaf egyetemek kínálják a diákok számára a lehetőséget, hogy magas színvonalú, nemzetközileg elismert képesítéseket szerezzenek nagyon alacsony költséggel. A Unicaf University célja, hogy felkínálja a hallgatóknak a tudásukat és személyes készségeiket, előmozdítsák karrierjüket és megtervezzék az általuk álmodott életet.

A Unicaf Egyetem teljesen online programokat kínál, valamint a kevert tanulással kínált programokat az egyik egyetemen és tanulóközpontban. Ezen kívül a fióktelepei mellett a hallgatók képesek személyes szemléletet biztosítani, és számos olyan szolgáltatásban részesülhetnek, mint például a digitális könyvtárakhoz való hozzáférés, nyilvános előadások, szemináriumok és számos társadalmi tevékenység.

Az egyetem kihasználja az UNICAF nemzetközileg akkreditált egyetemekkel, például a Dél-Wales-i Egyetemmel, a Nicosiai Egyetemmel és a Marymount California Egyetemmel folytatott partnerségét, hogy versenyképes, nemzetközileg akkreditált online diplomákat kínáljen megfizethető áron. A diákok is részesülnek a campus tanfolyamok által kínált Unicaf Egyetem maga.

Az UNICAF az egyik legelismertebb ösztöndíjprogram. A program olyan diákokat támogat, akiknek lakóhelye Afrikában van, és lehetőséget nyújt az európai, brit és amerikai egyetemek által odaítélt különféle távoktatási képzési programok felé irányuló tanulmányokra. Jelenleg az UNICAF ösztöndíjakat nyújt az Egyesült Királyságban, a University of Nicosia és az USA-beli Marymount California Egyetem által kínált online programokhoz.

Az elmúlt két évtizedben társult intézményeink ösztöndíjakat kínáltak a nemzetközi diákoknak. A sikeres diákok a legmagasabb szinten tudták jelentősen hozzájárulni a saját megyékhez.

Az UNICAF Ösztöndíj Programot azért alapították meg, hogy felajánlott hátrányos helyzetű hallgatók számára lehetőséget biztosítsanak továbbképzésüknek a nemzetközileg akkreditált képesítésekkel való tanulmányozásra sokkal alacsonyabb költségek mellett.

A látomásunk

A Unicaf University arra törekszik, hogy a felsőoktatásban és a kutatásban az afrikai országokban a kiválóság egyik legfontosabb szereplője.

Küldetésünk

Segítséget nyújtanak a tanulók nevelésében tanulóknak, tudományos és szakmai céljaik elérésében, és felelősségteljes szerepvállalást vállalnak a globális egymásrautaltság változó világában; a kutatás előmozdítása és a tudás létrehozása; hogy a tudás terjesztésével és alkalmazásával, valamint az üzleti és civil társadalmi intézményekkel való innovatív partnerségek révén szolgáljanak a társadalom számára.

Helyszínek

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerikai Egyesült Államok

Athén

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athén, Közép Athén, Görögország

Bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Románia

London

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX London, Anglia, Egyesült Királyság

Kairó

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairó, Kairói kormányzóság, Egyiptom

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Nagy-Accra régió, Ghána

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, Központi régió, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis kerület, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi megyében, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigéria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Szomália

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusaka tartomány, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid kormányzat, Jordánia

Ciprus Online

Address
Ciprus Online, Ciprus

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe

Lilongwe, Központi régió, Malawi