The University of Tennessee Space Institute (UTSI)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

The University of Tennessee Space Institute (UTSI) egy posztgraduális oktatási és kutatási intézmény, amely Közép-Tennessee-ben található, az EU szomszédságában. S. Légierő Arnold Műszaki Fejlesztési Központ. A Tennessee Egyetem Űrintézete a Tennessee Egyetem része, és a mérnöki, fizikai, matematikai és repülési rendszerek posztgraduális tanulmányainak és kutatásának nemzetközileg elismert intézménnyé vált, és figyelemre méltó hozzájárulást tett a helyi, állami, nemzeti és globális szinten.

Küldetését követve a Tennessee Egyetem Űrintézete támogatja az Arnold Mérnöki Fejlesztési Központot (AEDC) a „legmodernebb” szakértelem fenntartásában mind műszaki, mind vezetői körökben. Az oktatók és a hallgatók különféle kutatási és technológiafejlesztési projekteken dolgoztak az AEDC munkatársaival.

A Tennessee Egyetem Űrkutató Intézetén keresztül több mint 2000 diplomát - köztük több mint 250 doktori fokozatot - ítéltek oda, sokukat Tennesseans-nek. Évek óta az egyetem a tennessee-i ipart szolgálta azzal, hogy az egyetemen mérnöki menedzsment (ipari mérnöki) egyetemen kívüli mesterképzési programot kínált ipari helyszíneken. Sok jeles öregdiákunk van, akik közül többen országos hírnevet szereztek űrhajósokként, cégelnökökként, vezető tudósokként, mérnöki vezetőkként, neves tudósokként és tudósokként. Számos öregdiákunk magas szintű pozíciót tölt be az Egyesült Államokban és más országokban az iparban, a kormányzatban és az egyetemeken.

A Knoxville-i Tennessee Egyetemet a Főiskolák és Iskolák Déli Szövetsége (SACSCOC) akkreditálta. A Tennessee Egyetem Űrintézetének tudományterületein diplomát és bizonyítványt szerzett hallgatók a Tennessee, Knoxville-i Egyetemen diplomázottak, amelyet a SACSCOC akkreditált, és jogosult érettségi, mesterképzés és doktori fokozat odaítélésére.

Helyszínek

Tullahoma

Address
411 B. H. Goethert Parkway • Tullahoma, TN 37388
37388 Tullahoma, Tennessee, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: