Hivatalos Leírás

Mizzou-ról

A Missouri Egyetem 1839-ben alakult Kolumbiában, mint a Mississippi folyótól nyugatra fekvő első egyetem. Ma, több mint 30.000 hallgató, 13 000 teljes munkaidőben foglalkoztatott és 317 ezer főmunka felvételével, Mizzou fontos beruházás az állam és a nemzet számára.

111522_pexels-photo-937481.jpeg

A MU diákok minden Missouri megyét, mind az 50 államot és 100 országot képviselnek. A tanítás, a kutatás és az ösztöndíj minősége alapján a MU egyike a 60 amerikai és amerikai magán egyetemnek, amely meghívást kapott az amerikai egyetemek rangos szövetségébe. Az AAU-tagság segít a Mizzou-nak a külső finanszírozás vonzása és a felsőoktatás és a diákok felvétele.

Az állam legnagyobb és legátfogóbb egyeteme, a Mizzou több mint 300 fokozatú programja van - beleértve több mint 90 online opciót - 19 főiskolán és iskolán keresztül, és egyike a hat országos egyetemnek, amely országszerte orvosi iskolát, állatorvostudományi főiskolát, és egy jogi iskola ugyanazon az egyetemen.

Az egyetem országosan kiemelkedő oktatói felfedezéseket hoznak az osztályterembe, évente több mint 1600 könyvet és tudományos cikket tesznek közzé, és évente 248 millió dollárt költenek tudományos kutatásra; ezek az állami állami egyetemeken folyó kutatási dollár mintegy 70 százalékát teszik ki.

Mizzou diákok átlagosan 4,2 év alatt végeznek diplomát. A tavalyi évben elért rekord 9 150 fokkal több mint 40 százaléka a tudomány, a technológia, a mérnöki, a matematika és az egészségügy területén volt. A Missouri állami egyetemek közül a MU a főiskolai végzettség 27% -át, a mesterfokozat 23% -át, a doktori fokozatok 62% -át adja.

A diplomás programok, a szakmai iskolák és az új ismeretek felfedezése kutatáson keresztül párhuzamos értéket eredményeznek. A diákok részesülnek a gyakorlati tanulásból, miközben évente több mint 250 000 órányi közösségi szolgáltatást nyújtanak, részt vehetnek az egyetemi kutatásban, és kihasználják a Missouri legnagyobb külföldi tanulmányi programját.

A támogatók világszerte befektetnek MU-ba azzal, hogy privát ajándékokat adnak ösztöndíjaknak, tudományos programoknak, létesítményeknek és életváltó kutatásoknak. Több száz részt vesz az egyetem 1,3 milliárd dolláros Mizzou-ban: a mi időnk vezetői kampánya, hogy forrásokat biztosítson a MU jövőjére, támogassa az aláírási kutatóközpontokat és intézeteket, valamint a campus reneszánszát.

A botanikus kertet kijelölve az MU 1 262 hektáros főiskolája több mint 42 000 növényt és fát tartalmaz számos tematikus és speciális gyűjteményben. Számos egyetemi épület szerepel a Nemzeti Történeti Nyilvántartásban.

Az állampolgárok az állam egész területén csatlakoznak a Mizzou-hoz minden megyei kiterjesztési programban való részvétellel, meglátogatva az MU Egészségügyi szakembereket, versenyeznek az MU versenyeken állami versenyeken, és sportos eseményeken éljenek a Missouri tigriseken. A délkeleti konferencia tagja, a Mizzou NCAA Division I sportos programja 20 sportággal rendelkezik, sokan a 25-ös rangsorban helyezkednek el.

Harry S Truman Közoktatási Iskola

"A Truman iskola olyan, mint egy olyan család, amely olyan személyeket alkot, akik rengeteg tudást, készséget, tapasztalatot és betekintést hoznak, amelyek továbbra is jelentős hatást gyakorolnak a helyi és globális közösségekre. , oktatók / személyzet tagok és diákok egyaránt ebben a háztartásban. "

-Jamie Crockett, közép-karrier MPA hallgató

"Amikor elkezdtem tapasztalataimat a Truman Iskolával, azonnal megtettem, hogy az osztálymunka ötvözi az elméleti és a gyakorlati szempontokat olyan módon, amely tökéletes értelemben vett részt a szakmai közszolgálatban. úgy lettek felszerelve, hogy lefordítsák az általam az általam szerzett ismereteket és a kutatást szakmai környezetben. "

-Sam Bezjak, a második év MPA hallgatója

"Csodálkozik rajtam, hogy a Truman iskola zökkenőmentesen integrálja a tanfolyamokat, a szakmai fejlődést, a hálózatépítést és a pályafutás-fejlesztést; mindez egy kihívást jelentő, támogató és nagyon kulturálisan sokszínű környezetbe kerül."

-Adity Nur, az első év MPA hallgatója

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

University of Missouri Truman School of Public Affairs

A doktori hallgatók együttműködnek a Truman Iskolával a széles körű szakértelemmel, beleértve a kormányzást, a jogot és a közrendet; gyermekpolitika; oktatási politika; s ... [+]

PhD program a közügyekben

A Truman Iskola kis osztályokat, szoros kapcsolatot tart a kar mentorokkal, és lehetőséget kínál a folyamatban lévő kutatásban való részvételre. A diákok gazdag tudományos tapasztalatot szereznek a közügyek sikeres és teljesítő karrierjének útján. Mire a hallgatók végződnek, teljes körű szakemberek az almezőjükben, széles perspektívákkal.

A Truman Iskola mélyen interdiszciplináris. Karunk sokrétű akadémiai képzése lehetőséget ad arra, hogy a hallgatók számos elméleti és módszertani perspektívát és többféle gondolkodási lehetőséget fedezzenek fel a társadalomtudományi kutatásban.

A doktori hallgatók osztályokat folytatnak és kutatást folytatnak a Truman Iskolában és a Missouri Egyetem különböző tudományterületein. A kutatók közreműködése a kutatói asszisztenciák és a disszertáció folyamata révén arra ösztönzi a tanulókat, hogy különböző nézőpontokat alkalmazzanak a valós problémákra, és új módszereket dolgozzanak ki a közrend és a közigazgatás problémáinak kezelésére.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Columbia
August 2019
Nappali
Részidős oktatás
5 - 8 év
Campus
Bővebben magyarul