Hivatalos Leírás

Üdvözöljük

Üdvözöljük az UNT Műszaki Főiskolán, egy fiatal és élénk főiskolán, egy felső szintű (R1) egyetemen. A főiskola átalakulási fázisban van, és 2019-ben kilenc bérelt / birtoklási pályát és két non-tenure pályafutás tagot vezet be, és tervezi, hogy a következő 4-5 évben tovább bővül.

A kutatási és oktatási vezetőként a főiskola kutatási kiválósági klasztereket hozott létre, beleértve az additív gyártást, a kiberbiztonságot és a bioinfotechnikát. A főiskola is együttműködik a kormánygal a különböző állami és nemzeti kezdeményezésekben, beleértve a nemzeti védelem, a válaszelemzés és a nukleáris hulladék tárolásának kutatását. Együttműködésünk a légierővel és a hadsereg kutatási laborjaival egyedül egy 5 millió dolláros éves kutatási támogatás.

Több mint 4000 hallgatónk van az UNT Engineering-ben, mintegy 250 beiratkozott doktori programunkba. A Mérnöki Főiskola összesen 4 doktori, 7 mesterképzési és 10 főiskolai diplomát szerzett az orvosbiológiai mérnöki, informatikai, számítástechnikai, informatikai, villamosmérnöki, anyagtudományi és mérnöki, mechanikai és energetikai mérnöki, építőipari technika és mechanikai szakon. mérnöki technológia, amely felkészíti a diákjainkat a mai globális piacon való versenyre. Emellett a főiskola több 3 2 oktatási programot is létrehozott Indiában és Kínában.

A helyi közösséggel együttműködve a főiskola több mint 20 Dallas Metroplex vállalattal együttműködik kutatási és vezető design-projektek keretében. Továbbá, az UNT STEM @ thePark kezdeményezésünk az egész DFW-től származó K-12 diákokat az UNT Mérnöki hallgatóival és karával együtt, hogy többet tudjon meg a tudományról, a technológiáról, a mérnöki és matematikai témákról.

Az UNT Műszaki Főiskolája arra törekszik, hogy pozitív hatással legyen a diákjaink életére, valamint a Dallas Metroplex, a Texas állam, az Egyesült Államok és az egész világ életére. Szeretném meghívni Önt, hogy csatlakozzon hozzánk a pozitív hatások elérésének útján.

Akkreditáció

ABET Mérnöki Akkreditáció

  • Informatika
  • Villamosmérnök
  • Anyagtudomány és mérnök
  • Mechanikai és energetikai technika

ABET Számítástechnikai Akkreditáció

  • Számítástechnika
  • Informatika

ABET Mérnöki Technológiai Akkreditáció

  • Építőipari technika
  • Villamosmérnöki technológia
  • Gépésztechnika

Küldetés

Az UNT Műszaki Főiskola küldetése, hogy kihasználja az innováció és a kiválóság lehetőségét a tanítás, a kutatás és a szolgáltatás terén. Ezt egy stratégiai szövetség fogja elérni a régió összes főiskolai választókerületének, Texas államának és a nemzetnek. Az érintett választókerületek magukban foglalják főiskolai és posztgraduális hallgatókat, valamint egyetemi egységeket és iparágakat, különösen Észak-Texasban, hogy elősegítsék a gazdasági fejlődést és támogassák a tudományos szempontból változatos környezetet.

Látomás

A Műszaki Főiskola jövőképe az, hogy a legmagasabb színvonalú oktatási és multidiszciplináris kutatási programok legyenek Észak-Texasban és azon túl: stratégiai szempontból kiválasztott mérnöki, mérnöki és informatikai területeken, amelyek a közösséget, az ipart és a szakmát szolgálják; intellektuálisan stimuláló és változatos környezetben; valamint az ipar és a gazdasági fejlődés támogatása.

Stratégiai terv

A stratégiai terv olyan stratégiákat, cselekvéseket és mérőszámokat mutat be, amelyek célja az egyetemi és posztgraduális programok kidolgozása, valamint az UNT Műszaki Főiskola (CENG) kutatásának, hírnevének és előrehaladásának javítása a jelenlegi állapotától 2014-ig a kívánt 2019-es állapotáig. egyetemi misszió és a 2014-es tudományos kérdések stratégiai terve.

Discovery Park

Az Észak-Texas régió legnagyobb kutatási parkja, amely közel 300 hektárnyi területet szentelt a tudományoknak, technológiának és mérnöki tevékenységnek, az UNT Discovery Parkja 5 mérföldre fekszik az UNT fő campusától Dentonban, Texasban. Tartalmaz egy 590 000 négyzetméteres épületet, amelyet a Műszaki Főiskola, az Információs Főiskola és az Információs és Számítógépes Biztonsági Központ foglal el, és támogatja az interaktív és multidiszciplináris STEM (Tudomány, Technológia, Mérnöki és Matematika) kutatást, oktatást és képzést, amely előnyöket nyújt a diákok, a kar és a közösség számára, és az ipar és az egyetem közötti partnerségek fejlesztésével bővíti a gazdasági fejlődést.

Az UNT Discovery Parkjában számos korszerű kutatási laboratórium működik, mint például az Anyagkutató Intézet (MRF), amely nagy teljesítményű mikroszkópokkal rendelkezik a háromdimenziós jellemzéshez és feldolgozáshoz, valamint az üvegházhatású komplexum, egy klímaberendezéssel ellátott létesítmény. bővíthető infrastruktúrával rendelkező, különböző termesztési feltételekhez igazodva, beleértve a magas mennyezetet a cukornád és más magas növények termesztéséhez.

A Discovery Park az Interstate 35 közelében helyezkedik el, és egy nagy parkoló található. A campus buszjárat is elérhető.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

PhD

University of North Texas College of Engineering

Az UNT az egyetlen villamosmérnöki Ph.D. a régióban a fókuszált területek, amelyek jól illeszkednek a sürgős társadalmi, ipari és kormányzati igényekhez. Programunkban ta ... [+]

Az UNT az egyetlen villamosmérnöki Ph.D. a régióban a fókuszált területek, amelyek jól illeszkednek a sürgős társadalmi, ipari és kormányzati igényekhez. Programunkban tanulmányait ezekre az új, virágzó kutatási és üzleti területekre koncentrálhatja.

Energiatakarékos energiatakarékos antennák és áramkörök tervezése a rádiófrekvenciában és a vegyes jel áramkörbenIntelligens vezeték nélküli érzékelőhálózatok, amelyek fenntartható zöld technológiát használnak a kommunikációban és a jelfeldolgozásbanNagyméretű komplex szárazföldi és légi hálózatok és számítógépes rendszerek a rendszerekben és az ellenőrzésben

A program egyedülálló és innovatív jellemzője az integrált vállalkozási komponens. Mi vagyunk az első program a nemzetben, hogy ezt a követelményt a Ph.D. a vállalkozói szellem és a szellemi tulajdon és a szabadalom fejlesztése. Ez a mélyreható tudás segít az eredeti ötletek és eredmények zökkenőmentesen a piacra való áthelyezésében. A doktori fokozaton kívül a Business College-nál kisebbségi vállalkozást keres.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Biomedicinális anyagok, fémek, polimerek, szemüvegek, elektronika: minden nap tesztelnek és javítanak az anyagmérnökök és a tudósok, akik az alapvető problémákat és a fej ... [+]

Biomedicinális anyagok, fémek, polimerek, szemüvegek, elektronika: minden nap tesztelnek és javítanak az anyagmérnökök és a tudósok, akik az alapvető problémákat és a fejlődő technológiát megoldják. Hol fogsz hozzájárulni?

Az Észak-Texas Egyetem Anyagtudományi és Mérnöki Tanszéke tanfolyamokat vezetett, mely a filozófia doktori fokozatához vezetett az anyagtudományban és a mérnöki szakon. Az anyagtudományi és mérnöki tudomány fokozatának követelményei Ph.D. program alatt.

12 fő óra fő tanfolyamok24 kreditóra a választani2 kreditórát az anyagtudományi és mérnöki szeminárium-tanfolyamról10-22 óra egyéni kutatás9-12 órás disszertációDiplomás lehetőségek... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Az Észak-Texas Egyetem mechanikai és energetikai doktori programja úttörő lehetőséget kínál az alapvető és alkalmazott tudás megismerésére a gépipar, a megújuló energia, ... [+]

Az Észak-Texas Egyetem mechanikai és energetikai doktori programja úttörő lehetőséget kínál az alapvető és alkalmazott tudás megismerésére a gépipar, a megújuló energia, az energia modellezés, a gyártás és a fosszilis tüzelőanyagok terén.

A főiskolai és tanácsadó bizottság segítségével tervezi meg a szakképzési programját. A fokozat 72 kreditórát igényel, ami a főiskolai diplomát meghaladja, vagy 42 kreditórát a mesterfokozatnál. Minden kurzusban legalább egy B átlagot kell fenntartania.

A mesterképzésben részt vevő diákok:

12 fő óra fő tanfolyamok12 kreditóra a választani6 kreditóra a kutatás3 kreditórás szeminárium tanfolyam9 órás disszertáció... [-]
Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
University of North Texas College of Engineering

Az Észak-Texas Egyetem Számítástudományi és Mérnöki Tanszéke tanfolyamokat vezetett, amelyek a filozófia doktori fokozatához vezetnek a számítástechnika és a mérnöki szak ... [+]

Az Észak-Texas Egyetem Számítástudományi és Mérnöki Tanszéke tanfolyamokat vezetett, amelyek a filozófia doktori fokozatához vezetnek a számítástechnika és a mérnöki szakon.

42 kreditórát teljesít a mesterképzésen vagy 72 kreditórán túl a főiskolai végzettségen. A tanfolyamokon kívül kutatási témát kell találnia, szóbeli vizsgát kell tennie a témához kapcsolódóan, és írnia kell és meg kell védenie a disszertációt egy bizottságnak.

Diplomás lehetőségek

Ön képes lesz arra, hogy szorosan együttműködjön a kiemelkedő kar tagokkal, hogy megoldja a vállalkozások és a fogyasztók összetett problémáit. A tanszék munkakapcsolattal rendelkezik a helyi és nemzeti vállalatokkal, és ipari tanácsadó testülete a csúcstechnológiai cégek képviselőiből áll.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Denton
Január 2020
Angol
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, Amerikai Egyesült Államok