The Hong Kong University of Science and Technology

Bevezetés

HKUST","author_url":"","source":""}" />

A hongkongi Tiszta Víz öbölben található Hongkongi The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) egy kutatás-központú intézmény, amely az első helyet foglalja el a világ legjobb fiatal egyetemei között (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Nemzetközi kitekintéssel és globális hírnévvel rendelkező egyetem célja, hogy vezető oktató legyen mind helyi, mind nemzetközi szinten a kiváló oktatási és kutatási eredmények révén.

A Hongkong és a világ fejlődését támogató csúcskategóriás tehetségek iránti soha nem látott igény iránt a Hongkongi The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) felállítják Nanshában, Guangzhoutól délre, hogy szinergiát képez a Clear Water Bay (CWB) társával, tehetséggondozással és együttműködés elősegítésével Hongkong, a Guangdong-Hong Kong-Makaó-öböl térsége (GBA) és azon kívül az oktatás, a kutatás és az ismeretek átadása terén.

Miért pont a HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

 • HKUST gyorsan emelkedett, világszerte híres a kiválóságról .
 • HKUST nak erős nemzetközi kari csapata van. A HKUST nál több mint 690 oktató van, több mint 35 országból és régióból. Minden oktató Ph.D. vezető egyetemekről érkező tulajdonosok.
 • HKUST robusztus kutatási infrastruktúrát kínál az oktatók és a hallgatók számára. Hongkongban és a szárazföldön több mint 85 kutatóintézet, központ és vegyes laboratórium működik.
 • HKUST valóban globális és sokszínű posztgraduális hallgatói közösséggel rendelkezik, több mint 5800 posztgraduális hallgatóval, akik több mint 70 országból és régióból érkeznek.
 • HKUST erőteljes vállalkozási támogatást nyújt a hallgatók kézzelfogható megoldásokban és technológiában történő felfedezéséhez.
 • További részletekért kérjük, látogasson el ide .

A HKUST megkülönböztető akadémiai struktúra

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Miközben kiaknázza a Clear Water Bay kampusz jól megalapozott fegyelmi alapját (természettudományi, mérnöki, üzleti, bölcsészettudományi és társadalomtudományi, valamint interdiszciplináris programokat), a HKUST (GZ) új területeket fog felsorolni a felsőoktatási pedagógiában egy egyedülálló és nem - hagyományos Hub-struktúra, amely négy akadémiai központból ( funkció , információ , társadalom és rendszerek ) és egy sor élvonalbeli kutatási tolóerő területből áll.

HKUST számos kutatási posztgraduális programot kínál a filozófia mestere és a filozófia doktora (Ph.D.) fokozatához. A program részleteiért látogasson el ide .

Ösztöndíj és finanszírozás

HKUST","author_url":"","source":""}" />

HKUST nagyvonalú ösztöndíjakat biztosít a hallgatók számára posztgraduális tanulmányaik folytatásához, fedezve a hallgatók tandíját, szállásdíját és megélhetési költségeit Hongkongban.

 • Posztgraduális hallgatói (PGS): évi 216 360 USD (~ 27 700 USD) hallgatói állomány teljes munkaidős MPhil és Ph.D. diákok. A finanszírozás legfeljebb két év a nappali tagozatos MPhil hallgatók számára, és négy év a nappali tagozatos Ph.D. diákok.
 • Hongkongi Ph.D. Ösztöndíjrendszer (HKPFS): nemzetközileg elismert díj a Ph.D. a hongkongi kormány által létrehozott tanulmányok. A Fellowship minden díjazottnak 319 200 HK dollárt (~ 40 900 USD) és évi 13 300 HK (~ 1700 USD) konferencia-utazási támogatást nyújt négy évre. HKUST a tanulmányok első évében 40 000 HK USD (~ 5 100 USD) kiváló kutatási díjat is nyújt.
 • RedBird Ph.D. alt = "Ösztöndíj: évi 40 000 HK USD (~ 5 100 USD) megújuló ösztöndíj kiváló Ph.D.-jelölteknek, kiemelkedő tanulmányi teljesítményük és kutatási képességeik elismeréseként.
 • Ázsiai jövőbeli vezetők alt = "Ösztöndíjprogram (AFLSP): ösztöndíj a kelet-, délkelet- és dél-ázsiai új hallgatók számára a mesterképzés és a kultúrák közötti gazdagodás érdekében.

Diákok, akik teljes munkaidőben folytatják az MPhil és Ph.D. programok garantálják az egyetemi elhelyezkedést tanulmányaik első két évében. Vannak más finanszírozási lehetőségek is, például a tengerentúli kutatási díj és a nagy-öbölbeli kutatási díj és még sok más. További részletekért kérjük, látogasson el ide .

HKUST (Guangzhou) kísérleti program felvétele

HKUST","author_url":"","source":""}" />

HKUST (GZ) létrehozásának előkészítő munkájával HKUST egy Guangzhou kísérleti programot vezetett be a Tiszta Víz-öböl (CWB) campusán, hogy 2019/20 óta megkezdhesse kutatói posztgraduális hallgatók beíratását. A célbevitel 150 hallgató, nappali tagozatos Ph.D. vagy MPhil programok. A program keretében felvett hallgatók számára posztgraduális hallgatói státuszt és garantált egyetemi szállást biztosítanak. Az egyetem megújuló RedBird Ph.D. évi 40 000 HK ösztöndíj a kiváló Ph.D. kiemelkedő tanulmányi teljesítményük és kutatási kapacitásuk elismeréseként. További részletekért kérjük, látogasson el ide .

Az egyetem most pályázatot kér a 2021/22-es őszi időszakra (amely 2021 szeptemberétől kezdődik). Jelentkezzen most !

Admissions Option 2

HKUST(Guangzhou) Pilot Scheme Admission

In concert with the preparatory work for the establishment of HKUST(GZ), the HKUST has rolled out a Guangzhou pilot scheme on the Clear Water Bay (CWB) campus to start enrolling research postgraduate students (RPG) since 2019/20. Students admitted under the Scheme will be provided with Postgraduate Studentship and guaranteed university accommodation. The University will also offer a renewable RedBird Ph.D. scholarship of HK$40,000 per year to excellent Ph.D. candidates, in recognition of their outstanding academic performance and research capacity. For more details, please visit here.

The University is now inviting applications for 2021/22 Fall Term (commencing in September 2021) admissions. Apply Now!

Scholarships and Funding Option 2

Rankings

Ranks first among the top young universities in the world (Times Higher Education Young University Rankings, 2020)

Helyszínek

 • Clear Water Bay, Kowloon, , Hong Kong

Kérdések