Keystone logo
Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Acadia Divinity College

Bevezetés

Az Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) Kanada egyik legrégebbi és legelismertebb szabadtéri művészeti egyeteme, az Acadia Egyetem campusában van. Az atlanti kanadai kanadai baptisták (CBAC) és az Acadia Egyetem Teológiai Karának hivatalos szemináriumaként az ADC-nek köszönhetően a keresztényeket Kanadában és a világban teljes munkaidőben és önkéntes szolgálatban látják el. A főiskolai és részmunkaidős diplomákat a főiskolai, mesterképzési és doktori szinteken, valamint a továbbképzési programokat kínálva az ADC-hallgatókat tanáraik megkérdőjelezik, hogy kérdéseket tegyenek fel, felfedezzék a hitük mélységeit, és tegyék meg akadémiai vagy szakmai szolgálat, a szigorú szellemi oktatás, értelmes lelki képződés és gyakorlati szolgálati tapasztalat meghívása.

Az ADC hatása helyi és globális. A több mint 200 hallgatónk sokszínű diákjainak száma Kanadából és több mint 12 országból származik, és 15 felekezetet képvisel. Különböző partnerségeink révén a diákok tanulhatnak, kutathatnak és gyakornokot tarthatnak a világ legnagyobb városaiban vagy Észak-Kanadában.

Elkötelezettek vagyunk arra, hogy a férfiakat és a nőket különböző háttérrel és kontextusokkal felszereljük, hogy másokat szolgáljanak Jézus szeretetében és tudásában, hogy bizalmat szerezzenek Isten Igéjében, hogy az élet valóságával beszéljen:

A tudás fejlesztése: Akadémiai szigorúsággal és hűséges elkötelezettséggel tanítjuk. Támogatjuk a kutatást és az egész életen át tartó tanulást. Kutatásokat és kiadványokat készítünk, amelyek ismereteket építenek és új ötleteket fedeznek fel.

Személyes formáció ápolása: megkönnyítjük a keresztény felépítést és ápoljuk a relációs közösséget. Hangsúlyozzuk az identitás, az önmegértés és a személyes fejlődés feltárását.

A készségek ápolása: Fejlesztjük az egyházi szolgálat és a szélesebb keresztény szolgálat kompetenciáit. Támogatjuk a vezetőket a helyi egyházakkal és más ügynökségekkel együttműködve.

Az ADC-t az Egyesült Államok és Kanada Teológiai Iskoláinak Szövetsége akkreditálja.

Helyszínek

  • Wolfville

    15 University Ave. (Mail) 38 Crowell Dr. (Courier) Wolfville NS B4P 2R6, B0P, Wolfville

Kérdések