Keystone logo
Africa International University Filozófiai doktor teológiai tanulmányokon
Africa International University

Filozófiai doktor teológiai tanulmányokon

Nairobi, Kenya

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

KES 90 000 *

Az egyetemen

* teljes tandíj az ön-szponzorált struktúrában

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ph.D. a teológiai tanulmányokban elismeri, hogy az afrikai egyház előtt álló kihívások többsége teológiai jellegű. Ez a fok tehát különös és kritikus figyelmet fordít az egyház előtt álló vallási, társadalmi, politikai, irányítási, gazdasági és kérdésekre, miközben az ezekkel a kérdésekkel foglalkozó teológiával foglalkozik. Célja, hogy megalapozott teológiai válaszokat adjon a mély teológiai reflexió alapján. Ily módon a hallgatók megfelelő felszereltséggel rendelkeznek a Krisztus Egyházának és általában a társadalomnak a kérdéseire. A bevitel minden év szeptemberében történik. Nevezetesen hat koncentrációja van;

 1. Bibliai tanulmányok;
 2. Szisztematikus, kultúra, teológia és fejlesztés,
 3. Gyakorlati teológia,
 4. Misszió tanulmányok,
 5. Világkereszténység és
 6. Gyakorlati teológia.

Lolame / Pixabay

130891_55e1dd434854ae14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c7d2e7ad3974ccd5e_1280.jpg

Felvételi követelmények

 • Az AIU doktori programba való felvételhez a jelentkezőnek diplomával kell rendelkeznie AIU vagy az AIU Szenátus által elismert intézményben. A diploma megszerzésén túlmenően a jelentkezőnek legalább B fokozatú kumulatív átlaggal kell rendelkeznie mesterképzésében, és bizonyítania kell tudását az akadémiai kutatásban. Az egyedi programra vonatkozó minimumkövetelmények vonatkoznak.
 • Kivételes esetekben a szenátus bármely iskola ajánlása alapján felveheti a doktori képzésbe azokat a pályázókat, akiknek magisztrégük van, feltéve, hogy ezek a jelöltek az elvégzett kutatási, szakmai és tudományos munka alapján bizonyítani tudja, hogy megfelelő képzettséggel rendelkezik doktori munka elvégzéséhez.

Mikor kell alkalmazni

A rendszeres programok iránti pályázatok általában december 15-én zárulnak le a januári bevitelre, április 15-ig a májusi bevitelre és augusztus 15-re a szeptemberi bevitelre.

Ahhoz, hogy a nemzetközi hallgatókat felvegyék a szeptemberi felvételi jelentkezésbe, a jelentkezési lapot áprilisig kellett elküldeni, a januári felvételt pedig szeptemberig el kellett volna küldenie, és az áprilisi felvételi kérelmet januárig el kellett volna küldenie.

Az iskolai alapú programok esetében jelentkezésének legkésőbb március 10-ig kell érkeznie az áprilisi ünnepekre, július 10-ig az augusztusi ünnepekre és november 10-ig a decemberi ünnepekre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Keresztény tanácsadás doktora (Online)
  • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
 • Isteni gyógyító orvos (online)
  • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
 • A keresztény vezetés doktora (online)
  • Orlando, Amerikai Egyesült Államok