Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Bevezetés

Auream Phoenix University for Women (APUW) egy szilárd, minőségi és szigorú alapokra épülő intézmény, amelynek küldetése, hogy felmérje vezetők, vállalkozók és hivatásos nők háttértanulmányait és karrierjét, hogy lehetővé tegye számukra a nemzetközi diploma megszerzését szigorúan. tanulmányi programok integrációja. Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk az első kizárólag női távoktatási magánegyetem, amely a diploma megszerzéséhez szükséges kompetenciaérvényesítés komplex területén tevékenykedik.

Az APUW szigorú etikai önszabályozási rendszert vezet be, hogy megfeleljen az egyetem ezen modelljével szemben támasztott minden minőségi követelménynek. Karaink: Művészeti és humán tudományok, Üzleti és média, Pszichológia, Számítástechnika, Mérnöki és technológiai, Élet és Föld, valamint Természet- és egészségtudomány, több mint kétszáz tanulmányi területet kínálnak; ezeket gondosan választják ki, hogy megfeleljenek a piaci igényeknek és a jövőbeni munkalehetőségeknek.

Az APUW büszke tanítványaira. Kiemelkedő vállalkozói vállalkozásokat hozhatnak létre, vezető szerepet tölthetnek be multinacionális vállalatoknál, magáncégeknél, civil szervezeteknél, vagy a munka világának vezető szakemberei lehetnek.

Auream Phoenix University for Women (APUW) az első privát, nemzetközi, távoktatási célú egyetem, amely kizárólag a nők oktatásával foglalkozik. Az APUW lehetővé teszi minden munkával és családdal foglalkozó nő számára, hogy saját otthona kényelmes környezetében maradva tanuljon és teljesítse tanulmányi céljait. Egyetemünk megnyerő gondolkodású női vezetőket, élénk, dinamikus személyiségű nőket, független gondolkodókat és olyan nőket szólít meg, akik tudatában vannak annak, hogy referenciapontok a közösségükben. Elsősorban a készségek és kompetenciák tesztelésére összpontosítunk az akadémiai minősítéshez. Az Aurea Phoenix University for Women's képzési programjait az APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) módszerrel tervezték, hogy az aktívan dolgozó, legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkező nők számára lehetőséget biztosítsanak a diploma megszerzésére családjuk figyelmen kívül hagyása nélkül.

Küldetés

Felnőtt diáklányoknak lehetőséget kínálunk nemzetközi diploma megszerzésére szakmai önéletrajzuk értékeléséhez az APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) módszerrel. Az APEL rendszer a korábbi oktatási és szakmai tapasztalatok szigorú elemzését foglalja magában, amelyeket meghatározott paraméterek szerint APUW fokozatok odaítélésére érvényes akadémiai kreditekké alakítanak át.

Küldetésünk, hogy diákjainknak olyan multikulturális, hálás és kihívásokkal teli digitális tanulási környezetet biztosítsunk, amely erős, kiegyensúlyozott személyiségeket táplál, ösztönzi a vezetést, és fejleszti minden tanuló jellemét és társadalmi lelkiismeretét. Arra törekszünk, hogy teljes egyetemi közösségünk tevékenységén keresztül megtartsuk elkötelezettségünket a távoktatási felnőttoktatás, tudás, kutatás és szolgáltatás iránt.

Kitüntetések

Megalakulása óta az APUW, mint Private Business University olyan képzési programokat kínál, amelyek a szabad szakmákhoz, az üzlethez, az iparhoz, a menedzsmenthez és általában a munka világához való különleges kapcsolódásra épülnek. Olyan programok, amelyeknek köze van az önrendelkezéshez, a know-how-hoz, a kreativitáshoz. Megtanítjuk a tanulóknak, hogyan kövezzék ki saját útjukat a teljes jövő felé.

Hangsúlyozzuk ugyanakkor az általános készségekből és ismeretekből álló szilárd háttér szükségességét, gondosan megtervezett, a nemzetközi munkaerőpiaci követelményeknek megfelelő tantervekkel. Felnőttképzési filozófiánk ma is, ahogy a kezdetektől fogva, továbbra is diákközpontú, ingyenes, innovatív és találékony.

A kiválóság és a kiteljesedés felé vezető utunk során az APUW sikeresen átesett számos önszabályozott intézményi minőségi felülvizsgálaton, főiskolai programfelülvizsgálaton és akkreditációs folyamaton, számos díjat és elismerést kapott.

Látomás

Auream Phoenix University for Women globális vezető szerepet tölt be a felnőtt nők távoktatásában az APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) alapon. Nőhallgatóinknak a szükséges eszközöket kínáljuk saját tanulmányi képességeik kritikus önértékeléséhez a szakmai siker érdekében. Célunk, hogy a hallgatók önbizalmát és szakértelmét erősítsük azáltal, hogy ösztönözzük őket a célok kitűzésére, és támogatjuk az ezek elérésére irányuló terveket. Szeretnénk elősegíteni minden tanuló teljes potenciáljának kibontakozását, lehetőséget adva számukra a gondolkodásra, megbeszélésre, felfedezésre és döntéshozatalra.

Belépők

Helyszínek

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Egyesült Királyság

     Kérdések