Keystone logo
Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Bevezetés

Ho Chi Minh City University of Technology - Vietnam Nemzeti Egyetem ( HCMUT - Bach Khoa ), 1957-ben alakult, egy állami tulajdonú és átfogó egyetem Vietnamban.

Az egyetem az akadémia vezető tudományos központja, a tudományos kutatás és a technológia átadása Vietnamnak.

Ho Chi Minh City University of Technology az első és egyetlen egyetem Vietnamban , amely egyszerre kapott akkreditációt a HCERES (Európa) és az AUN-QA (ASEAN) részéről .

A programok akkreditációja tekintetében a HCMUT - Bach Khoa az első vietnami egyetem, amely elérte az ABET-et (Accreditation Board for Engineering and Technology Certification, USA) két szakon: számítástechnika és számítástechnika . Az AUN – QA-t (Quality Assurance in ASEAN University Network Certification) is elértük 9 szakon: Távközlési mérnökök, Gépészmérnöki, Vegyészmérnöki, Építőmérnöki, Gyártómérnöki, Gazdálkodási, Ipari Rendszermérnöki, Automatikus Irányítási Mérnöki és Villamos-Elektronikai mérnöki szakokon.

A TANULÁSI PROGRAMOK TERÜLETEI

Ho Chi Minh City University of Technology (Bach Khoa) egyetemi szintű és doktori szintű tanulmányi programokat végez különböző nagyméretű szakokon: kőolajipari mérnöki, vegyészmérnöki, ipari menedzsment, informatika, mechanikai és mechatronikai mérnöki, villamos és elektronikai mérnöki, építőmérnöki, közlekedési Mérnöki, környezettechnikai és menedzsment, stb.

A nemzetközi hallgatók számára a Bach Khoa alapképzési és mesterképzési képzési programokat kínál, amelyek oktatási médiuma angol.

VILÁGSZERKEZETEK

A Bach Khoa együttműködik a rangos egyetemekkel a világon, mint például a Queensland Egyetem (Ausztrália), a University of Adelaide (Ausztrália), a University of Technology Sydney (Ausztrália), a Macquarie Egyetem (Ausztrália), a Griffith University (Ausztrália) , Az Illinois Illinois Egyetem, a Springfield (Amerikai Egyesült Államok) Egyetem, az Amerikai Amerikai Egyetem (USA), a Rutgers Egyetem (USA), a Nagaoka Műszaki Egyetem (Japán), a Kanazawa Egyetem (Japán) stb.

Így a diákoknak lehetőségük van arra, hogy partnereink egyetemei számára átadják a partneregyetemek által odaítélt Bachelor-fokozatot; valamint akadémiai vagy kulturális programok cseréjét legfeljebb 02 félévben.

ÜDVÖZÖLJÜK A HCMUT - BACH KHOA FEDÉLJÉN!

Elérhetőségeit:
E-mail: [email protected]WhatsApp száma: 84 8 9916 9961Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Rangsorok

Helyszínek

  • Ho Chi Minh City University of Technology 268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10, , Ho Chi Minh City

Kérdések