Keystone logo
Boston College

Boston College

Boston College

Bevezetés

Oktatás szívvel és lélekkel - és az átalakulás ereje

Boston College , az első felsőoktatási intézmény, amely Bostonban tevékenykedik, ma a nemzet legfőbb egyetemei közé tartozik, vezető szerepet tölt be a szabad művészetekben, a tudományos kutatásban és a hallgatói formációban.

A jezsuita alapítóinkat ihlető eszmékre alapozva a Boston College arra ösztönzi a tanulókat, hogy nézzenek be befelé, de mindig elérjék - hogy fejlesszék gondolataikat és tehetségüket a lehető legteljesebb mértékben, és mások szolgálatában használják őket.

A Morrissey Főiskoláról

A Robert J. Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola ösztönzi a hallgatók szigorú szellemi fejlődését és vallási, etikai és személyes fejlődését. A Morrissey Főiskolai kar és a diákok közvetlenül részt vesznek a világ legsürgetőbb problémáiban, az ajándékaikat felhasználva a közös javítás érdekében.

A Morrissey College posztgraduális programokat kínál a bölcsészettudományok, a társadalomtudományok és a természettudományok területén. A diákok készen állnak arra, hogy a karrierek széles skálájában boldoguljanak, és készek arra, hogy tehetséges és szenvedélyes vezetőként szolgáljanak, kovászként dolgozva a közösségekben szerte a világon.

A Boston College legrégebbi és legnagyobb részlegeként a Morrissey Főiskola a jezsuitát, a katolikus elkötelezettséget a vizsgálati mélységre, az egyetemi kiválóságra és az egész személy oktatására a szabad művészetekkel való formális kapcsolat révén.

Miért a Boston College ?

Amikor a diákok belépnek a Boston College , megteszik az első lépéseket a felfedezés útján, amely ösztönzi a szellemi, személyes, etikai és szellemi növekedést. A Morrissey Művészeti és Tudományos Főiskola programok arra kérik a tanulókat, hogy tanuljanak meg magukról, közösségeikről és a világról, keressék az igazságot, bárhová is mennek, és használják tehetségüket mások életének javítására.

Azok, akik egy életre szóló oktatást keresnek, meg fogják találni a kihívást és támogatást, hogy értelmes és teljesítő határidőket építsenek.

1. Dinamikus liberális művészeti oktatás

Fedezze fel azokat a tudományterületeket, amelyek jól képzett embereket alakítanak ki a 21. században. A Boston College képzőművészeti oktatás értékes készségeket fejleszt, beleértve a kritikus gondolkodást, az etikai döntéshozatalt, a hatékony kommunikációt és az emberi tapasztalatok sok szempontból való látását.

2. Szellemi szigorúság

A Morrissey Főiskola kihívja a tanulókat, hogy felfedezzék és elérjék a teljes potenciált. A híres kar, az innovatív kurzusok és az off-campus lehetőségek bővítik a diákok tudását és tapasztalatait.

3. Jezsuita, katolikus hagyomány

A szellemi szigorúság, az ismeretek integrálása, a diákok kialakítása, az egyének gondozása, a mások szolgálatában végzett oktatás segítségével - ezek a jezsuita, a katolikus értékek határozzák meg a Boston College tapasztalatait.

4. Érdeklődés a szakterületeken

Itt a tudományos együttműködés a hagyományos fegyelmi határokon túlmutató kutatást és oktatást von maga után. A Core Curriculum, a Liberális Művészeti Intézet, az Integrált Tudomány és Társadalom Intézete, valamint számos kutatási projekt egyesíti a különböző kutatási területek diákjait és oktatóit.

5. Boston előnyei

A több mint 50 felsőoktatási intézmény a nagyvárosi területen, Boston valóban az egyik legjelentősebb főváros. Ez egy világszínvonalú város, amely tele van történelemmel, tudományos és technológiai újítókkal, kultúrával és szakmai gyakorlatokkal.

6. Alumni hálózat

A diákok részesülnek a közel 180 ezer Boston College diákok szoros és hűséges hálózatának kapcsolatából és támogatásából.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Kérdések