Keystone logo
Boston College Ph.D. in Political Science
Boston College

Ph.D. in Political Science

Boston, Amerikai Egyesült Államok

5 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* all doctoral students receive a full tuition scholarship

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Welcome to the Department of Political Science at Boston College

Mi egy szokatlan osztály vagyunk, egy olyan osztály, amely ellenállt annak a tendenciának, hogy a politikatudományi kutatásokat eltolja az állampolgárok és a politikai szereplők számára releváns kérdésektől. Bár különösen erősek vagyunk a politika humanista és kvalitatív megközelítésében, a módszertani sokszínűséget ünnepeljük. A tanszéken huszonhat főállású oktató (idősebb és fiatalabb) tanít. Szerencsések vagyunk, hogy számos más kutatói és gyakorlati pozícióban is vannak kollégáink. Ez a téma és az akadémiai megközelítés jelentős skáláját eredményezi. Országos hírű karunkat összeköti a politikai problémák elsőbbségének felismerése és az a meggyőződés, hogy ezeknek a problémáknak kell meghatározniuk azt a módszertant, amely minden esetben megfelelő.

A mester- és doktori programok rugalmasak a képzési területek és a kurzusok tekintetében. A tanszéken belüli kurzusok széles skálája mellett a hallgatóknak lehetőségük van más területeken is kurzusokat venni a Boston College ban, valamint a Boston Area Consortiumot alkotó egyéb intézményekben. A hallgatókat szeretettel várjuk a Boston College politológiai tanszékére, hogy tanulmányozzák a politikatudomány négy hagyományos területét: amerikai politika, összehasonlító politika, nemzetközi politika és politikaelmélet.

The small size of the program—about five to six students are admitted to the doctoral program each year—allows for personal attention and close contact with the faculty. Informal colloquia and more formal presentations supplement the regular order of scholarly exchange; advanced students have an opportunity to teach under faculty supervision. While our primary focus is on the education of our students, we pay a great deal of attention to their professional development, preparing them for the academic and non-academic job markets. Most of our students are given the opportunity to teach their own classes, and all receive advice and instruction on publishing their work.

Many of the graduate courses are seminars in which a considerable amount of responsibility is placed upon the student to analyze readings, prepare written and oral presentations, and guide class discussions. These are experiences we encourage generally in our courses, but the seminar, with 15 or so students, is ideally suited to this purpose. The classes are small, which fosters not only conversation but also close associations among students and faculty. The atmosphere is informal and collegial: both graduate students and faculty display an unusual blend of practical and philosophical concerns within a tradition of friendly but serious debate and scholarly exchange.

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Ph.D. a politikaelmélet, a nemzetközi kapcsolatok és az emberi jogok témakörében
    • Evora, Portugália
  • A filozófia doktora (PhD) – jog és politika
    • Lusaka, Zambia
  • PhD felsőfokú geostratégiai és geopolitikai tanulmányokból
    • Paris, Franciaország