Keystone logo
Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Bevezetés

A Boston University School of Theology (STH) folytathatja az elképzelt szolgálatokat, miközben vezetővé válik, aki kész reagálni a mai globális vallási helyzet kihívásaira. Átalakítsd magad. Akkor változtassa meg a világot. Egy elismert oktató szigorú oktatókon keresztül vezet végig. A támogató közösség ápolja életét, hitét és céljait.

Küldetésünk az Isten megismerése, a hitközségek vezetőinek fejlesztése, az akadémia gazdagítása és a béke igazságossággal való keresése a sokszínű és összefüggő világban.

A Boston Egyetem alapító iskolájaként és Észak-Amerika legrégebbi Egyesült Metodista szemináriumaként egy professzionális iskola vagyunk egy kozmopolita kutatási egyetemen, amely maga elkötelezett a "tanulás, az erény és a kegyesség" mellett. A wesleyi hagyományokban gyökerező és a világ tágabb keresztény hagyományaiból merítve arra törekszünk, hogy a nőket és a férfiakat olyan szolgálatokra és hivatásokra szereljük fel, amelyek elősegítik a személyes és társadalmi átalakulást, amelyek a világ sokszínűségére orientálódnak, és amelyek ennek prófétai örökségét bővítik. történelmi teológiai iskola.

Csatlakozzon egyedülálló tanulóközösségünkhöz, akik kreatívan gondolkodnak a valós problémákról. Tanuljon elért hallgatók mellett, szigorú tudományos programokon keresztül, neves oktatók által. A Boston University School of Theology sokféle a hitünk; hívásaink változatosak. De közös törekvésünk egy jobb világ megteremtése.

Helyszínek

  • Boston

    Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

    Kérdések