Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Bevezetés

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) az oktatási kiválóság és az innováció terén vezet a közegészségügy tanításában. Célunk, hogy hiteles, befogadó, rugalmas, folyamatos és reflektív módon tanítsunk a lakosság egészségének megváltoztatására.

Legmagasabb rangú posztgraduális iskolaként a Boston University School of Public Health hozzáférést kínál az innovatív kutatásokhoz, ösztöndíjakhoz és közegészségügyi gyakorlatokhoz, amely egy felső szintű oktatás, helyszíni küldetéssel.

A Közegészségügyi Iskola küldetése, hogy az oktatás, a kutatás és a gyakorlat kiválósága és innovációja révén javítsa a lakosság egészségi állapotát és jólétét világszerte, különös tekintettel az alulteljesítettekre.

A tudományterületen átívelő oktatói és kutatói szakértelemtől kezdve az innovatív oktatási megközelítésig kivételes közegészségügyi oktatást kínálunk Önnek.

Kutatást folytatunk számos tudományterületen, amelyek a komplex egészségügyi kihívásokra adott megoldások kidolgozására összpontosítanak. A kar tagjai tanulmányokat folytatnak szerte a világon és saját helyi közösségünkben.

Közegészségügyi szakemberként a Boston University School of Public Health oktatói, munkatársai és hallgatói feladata, hogy tudásukat, készségeiket és szenvedélyüket felhasználják a lakosság egészségének javítására.

Az ismeretek előállítása és továbbadása a jövő generációinak a Boston University School of Public Health munkájának középpontjában áll, de ezeknek az ismereteknek az alkalmazása ugyanolyan fontos. Boston University School of Public Health érdekképviselet és a gyakorlat élén jár, mind helyben, mind világszerte.

Elkötelezettek vagyunk a pozitív változások meggyújtása és fenntartása mellett, amelyek az egész világon egészséghez és jóléthez vezetnek. Törekvő, együttműködő, sokszínű és befogadó közösségre törekszünk Közegészségügyi Iskolánkban. Célunk az igazságosság, az emberi jogok és az igazságosság előmozdítása a helyi és globális közösségekben és azokon belül.

Helyszínek

  • Boston

    Albany Street,715, 02118, Boston

    Kérdések