Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Bevezetés

A Gdański Műszaki Egyetem (lengyel név: Politechnika Gdańska) Lengyelország egyik legrégebbi és Észak-Lengyelország legnagyobb műszaki egyeteme.

1904-ben hozták létre, és azóta világszínvonalú mérnököket oktat a tudomány és a technika különböző területein.

Gdańskban - egy ezer éves hagyományokkal rendelkező város és a kapu a lengyel partvidékig - tökéletes hely a tanuláshoz és a hallgatói élvezethez.

Főbb erősségei: Gdański Műszaki Egyetem

  • A Gdański Műszaki Egyetemet Lengyelország legjobb műszaki kutatási egyetemének ismerték el a Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium versenyén.
  • A Tudományos és Felsőoktatási Minisztérium rangsorában 2018-ban első és 2019-ben második hely volt a tanulmányok népszerűségét mérve a jelöltek között.
  • A GUT a Times Higher Education University Rankings szerint Európa 10 legszebb egyetemének egyike volt.
  • Az egyetem 9 karból áll, 37 tanulmányi területtel.
  • 1200 akadémiai oktatót alkalmaz és 14 ezer hallgatót oktat.
  • A diplomások nemcsak diplomás megszerzése után találnak könnyen munkát, hanem gyakran sikeresen létrehozzák és működtetik saját vállalkozásukat.
  • A potenciális jelöltek számára fontos tudni, hogy a Gdański Műszaki Egyetem az egyik legnépszerűbb egyetem a fiatalok körében.
  • A GUT nemzetközi hallgatói egyedülálló támogatást élveznek mind a felvételi folyamat, mind a tanulmányok időtartama alatt a Nemzetközi Hallgatói és Látogató Irodától (ISVO) ** - amely szervezet elkötelezett az egyetem nemzetközi népszerűsítése, külföldi jelentkezők toborzása és az újonnan érkezők támogatása iránt. .

* Egy országos felmérés szerint a Gdański Műszaki Egyetem végzettjeinek jövedelme a negyedik helyen áll az ország végzettjei között.

** Az ISVO a Gdański Műszaki Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Irodájának része, és azért jött létre, hogy információt és tanácsadást nyújtson a nemzetközi jelölteknek és hallgatóknak. A támogató, többnyelvű személyzet válaszolhat a pályázatokkal, az egyetemmel, a lengyelországi tartózkodás legalizálásával, a szállással kapcsolatos kérdésekre, és segíthet a felmerülő problémák megoldásában.


165660_Przechwytywanie.JPG

Helyszínek

Helyszínek
  • Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

Kérdések