Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Bevezetés

Az École de Management Appliqué (EMA) hálózat olyan személyekből áll, akik az EMA különböző programjain szereztek diplomát, és különböző területeken váltak elismert szakemberekké. Olyan emberek szilárd közösségét alkotják, akiknek közös az oktatási hátterük, tapasztalataik és törekvéseik. Ez a hálózat platformot biztosít az iskola öregdiákjai számára, hogy kapcsolatot teremtsenek, megosszák tudásukat, ötleteket cseréljenek, és együttműködjenek különböző projektekben.

Az öregdiákok számára ez a hálózat lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatban maradjanak korábbi osztálytársaikkal és más hasonló érdeklődésű szakemberekkel, bővítsék szakmai és személyes kapcsolataikat, és tájékozódjanak a legújabb iparági trendekről és lehetőségekről. Ez értékes szakmai kapcsolatokhoz, barátságokhoz és támogatáshoz vezethet, még az EMA elvégzése után is.

A jelenlegi hallgatók számára az öregdiákok hálózata rengeteg tudáshoz, forráshoz és lehetőséghez kínál hozzáférést. A hálózaton keresztül a hallgatók kapcsolatba léphetnek az érdeklődési körükben dolgozó öregdiákokkal, információkat gyűjthetnek a munkaerőpiacról, valamint tanácsokat és útmutatást kaphatnak szakmai fejlődésükhöz. Az öregdiákok gyakornoki és árnyékolási lehetőségeket is kínálhatnak, ami segíthet az EMA hallgatóinak értékes munkatapasztalat megszerzésében és kapcsolatok kialakításában az iparágban.

Összességében elmondható, hogy egyetemünk kiterjedt öregdiákhálózata értékes eszköz, amely segítheti az öregdiákokat és a jelenlegi hallgatókat személyes és szakmai céljaik elérésében. Mindössze két évtized alatt a globális EMA öregdiákhálózat lehetővé tette az iskolának, hogy egy kis intézményből a globális oktatás egyik erőművévé váljon, amely szilárd tudományos hírnevet szerzett.

A 2004-ben alapított School of Applied Management (EMA) egy Párizsban található magán felsőoktatási intézmény, amely multidiszciplináris képzési programokat kínál Alkalmazott Menedzsmentből BAC +1-től BAC +8-ig.

2023: GEDU globális oktatás

Az Alkalmazott Menedzsment Iskola a nemzetközi terjeszkedés részeként csatlakozik a GEDU Global Education csoporthoz és annak 40 000 diákot számláló közösségéhez a világ 12 országában.

2023: Nemzetközi diákigazolvány

Az Alkalmazott Menedzsment Iskola együttműködést kezd a Nemzetközi Diákigazolvánnyal (ISIC), az UNESCO által 1968 óta támogatott szervezettel, hogy jobb hallgatói élményt kínálhasson minden diákjának szerte a világon.

2022: Qualiopi minősítés

Az Alkalmazott Menedzsment Iskola megkapja a Qualiopi tanúsítványt, amely igazolja az intézmény által a képzési tevékenységei során végrehajtott folyamat kérdését (OF - L.36313-1 - 1°).

A „Qualiopi” márka tanúsítja a végrehajtott folyamat minőségét, hozzájárulva a készségek fejlesztéséhez, és lehetővé teszi a vállalatoknak és felhasználóknak kínált képzések világosabbá tételét, nemzetközi szinten is.

2008: Magánfelsőoktatási intézményként való elismerés

Az Alkalmazott Menedzsment Iskolát magán felsőoktatási intézményként ismerik el.

2006: 1. promóció

Az Alkalmazott Menedzsment Iskola első '06-os osztályának hallgatói mesterdiplomát (BAC +5) kaptak.

2004: Az Iskola megalapítása

Az Alkalmazott Menedzsment Iskola (EMA) International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE) néven alakult.

Belépők

1. lépés: Alkalmazás

Az EMA-hoz való csatlakozási kérelmeket közvetlenül az online űrlapon kell benyújtani.

A pályázóknak az alábbi dokumentumokat kell csatolniuk pályázatukhoz:

 • Érvényes útlevél (elülső és hátsó kép)
 • A hivatalos tanulmányi dokumentumok teljes fájlja az SSC-től (Középiskolai bizonyítvány) a felsőoktatásig.
 • Önéletrajz DD.HH.YYYY - DD.MM.YYYY formátumban, beleértve a hiányosságok indoklását (ha van)
 • Személyes nyilatkozat a következő formátumban (Miért ez a program, Miért az EMA intézet, Miért Párizs, Franciaország és tervek) stb.
 • Angol nyelvtudás, vagy adja át az interjút, és nyújtson MOI-t (Oktatási mód) által kiadott
 • Legutóbbi képesítés egyeteme/intézete/főiskolai dátuma.
 • Tiszta útlevél méretű fénykép

2. lépés: Belépés

Az EMA felvétele a jelentkező hallgatói dossziéjának értékelésén alapul, és néha a Felvételi Irodával folytatott (online vagy személyes) interjún is.

A felvételi rendszer egész évben folyamatos. A felvételi eredményeket 2-3 héten belül e-mailben közlik a jelentkezőkkel a magas felvételi szezonban.

Felvételt nyer?

2 e-mailt kellett volna kapnia: 1 e-mail a felvételiről + 1 e-mail, amely a 100%-ban online regisztrációs űrlapjára mutató hivatkozást tartalmaz. Ez a link 2 héten belül lejár, ezért kérjük, győződjön meg róla, hogy minden adatát megadta és helyesen adta-e meg, írja alá, és küldje be a lehető leghamarabb, hogy biztosítsa helyét az EMA-ban!

Elutasítva?

Az iskolába érkező jelentkezések száma évtől és évszaktól függően változik, és ez a felvételi döntés nem függ össze az Ön személyes tulajdonságaival. Javasoljuk, hogy jelentkezzen újra a következő felvételi alkalomra!

3. lépés: Regisztráció

A regisztrációs folyamat akkor zárul le, amikor a jelentkezési lapot (2. lépés) megérkezett a Felvételi Iroda, a jelentkezési díjak és a tandíj befizetésével együtt.

Szeretettel várjuk Önt Párizs szívében, Franciaországban, az EMA-ban!

Ösztöndíjak és finanszírozás

Szerezzen akár 50%-os ösztöndíjat kizárólag a 2024. májusi tanév első évében az EMA n. További információért forduljon az iskolához.

Helyszínek

 • Île-de-France

  Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

  Kérdések