Keystone logo
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics PhD Nemzetközi kapcsolatok
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

PhD Nemzetközi kapcsolatok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Ph.D. Program fejleszti jelöltek készségek a nemzetközi politikai elemzés és felkészíti őket egy akadémiai karrierjét a hangsúly a kutatási készségek és szakmai szocializáció a nemzetközi kapcsolatok (IR) fegyelem. Hozzájárul a speciális ismereteket a különböző al-tudományok az IR beleértve a nemzetközi kapcsolatok elmélete, a nemzetközi jog, Konfliktuskezelés, nemzetközi politikai gazdaságtan, a külpolitikáért elemzése, valamint összehasonlító politikatudomány és a regionális tanulmányok, mint kapcsolódó szakon. Terület tanulmányok tartalmaznak Európában, köztük Ciprus és Törökország, az Egyesült Államokban, a Közel-Keleten és Közép-Ázsiában. A program különösen alkalmas jelöltek, akik szeretnék, hogy vagy folytatni egyetemi karrier, vagy adja meg országuk diplomáciai szolgálatok, illetve a nemzetközi közszolgálatban. A program áll, nyolc tanfolyamok, írásbeli és szóbeli vizsgákkal, védelmében a dolgozat javaslat és a doktori értekezés.

Felvételi követelmények

A pályázóknak várhatóan megfelelnek az általános felvételi követelményeket az intézet. Általában a diákok, akik szeretnék folytatni az adott doktori program a Kar Üzleti és Gazdaságtudományi, de már elvégezte a BA / BS egy másik területen is elismerte, hogy a program figyelemmel sikeres elvégzése kiválasztott előfeltétele tanfolyamok a kapcsolódó osztály.

Kar Kutatási témák

Konfliktusmegoldó; tartalmaz hangsúlyt a regionális kérdésekre, amely magában foglalja a hangsúly a ciprusi tanulmányokat. Külpolitikai elemzés és stratégiai döntéseket, amelynek középpontjában a török ​​ügyek (azaz a török ​​külpolitika, Törökország-EU kapcsolatok, valamint a ciprusi konfliktus), valamint a tágabb külpolitikai kapcsolatok, beleértve Egyesült Államok külpolitikáját, és a nemzetközi diplomáciában. Kortárs Közel-Kelet kérdések, köztük átmenetek monarchiák a köztársaságok és népszerű igények változását a Közel-Keleten. Globális politikai gazdaságtan; összpontosít a hatása a globalizmus / regionalizmus a társadalomra, az EU bővítése, és európaizáció. Nemzetközi jog; szakosodott nemzetközi emberi jogok és a demokratizálódás, a nemzetközi jog, a viták rendezése

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • PhD a politikatudományban
  • Prague, Csehország
 • PhD a politikai marketingben, színészek és intézmények a kortárs társadalmakban
  • Santiago de Compostela, Spanyolország
  • Lugo, Spanyolország
 • Ph.D. a konfliktustanulmányokban
  • Ottawa, Kanada