Keystone logo
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Bevezetés

Az Emberi Tudományok Főiskola foglalkozik az egyének, családok és közösségek egészségét és fejlődését befolyásoló fizikai, viselkedési és gazdasági tényezőkkel kapcsolatos globális kihívásokkal és lehetőségekkel.

Elképzelésünk az, hogy a Kollégiumot vezessük országosan innovatív tudományos és kutatási programokkal, amelyek a 21. századi szakembereket készítik elő.

Család- és gyermektudományi osztály

  • A programok hangsúlyozzák a gyermekek és a családok egészségét és fejlődését az oktatás, a kutatás és a közösség szolgáltatása révén.
  • A szakmai lehetőségek ezen a területen megnövekedtek az új lehetőségek miatt, amelyek a családok és a gyermekek jólétére összpontosítanak.
  • A házassági és családi terápia doktori programját a Bizottság akkreditálja a házassági és családi terápiás oktatás akkreditációjával kapcsolatban.
  • A diákok teljesíthetnek követelményeket, hogy a Nemzeti Családügyi Tanács (NFCR) által támogatott, minősített családi élet oktatóvá váljanak.

A család és a gyermektudomány több, mint az emberekkel való együttműködés - törekszünk arra, hogy az életükben különbséget tegyünk. Tanulmányi programokat kínálunk mind az egyetemi, mind a posztgraduális hallgatók számára, amelyek a gyermekek, a fiatalok, a felnőttek és a családok igényeit kielégítik egész életük során, különös tekintettel a bonyolult családok számára.

R1 Kutatási Egyetem

Az FSU a Carnegie besorolású felsőoktatási intézmények osztályába tartozó „R1 Research University… (Legmagasabb kutatási tevékenység)” kategóriába sorolt 115 intézmény.

Együttműködés

Egy interdiszciplináris kutatási környezet lehetővé teszi a tudományágak, a karok és a kohorszok közötti közös tanulást. Ez az egy részlegen belüli vállalkozói szellem kíváncsiságot kelt és optimalizálja a teljesítményt.

Karok érdekei

A karok tisztelt listája lehetővé teszi a diákok számára, hogy olyan témákkal foglalkozzanak, amelyek szakmai érdeklődéssel rendelkeznek.

központok

A Családi Intézet

A Floridai Állami Egyetem Családi Intézete új információkat készít, szakembereket képez, és tájékoztatja a politikai döntéshozókat a családokról Floridában, a régióban és a nemzetben.

A jobb egészségügyi központ

A felsőoktatás és a közösségen alapuló programok modelljének fejlesztése és tesztelése az alulteljesített lakosság egészségügyi különbségeinek kezelésére.

Párközpont központja

Az MFT doktori hallgatói rendszeres vagy relációs terápiában részesülnek. Az élet során számos olyan kapcsolat létezik, amelyek közvetlenül és közvetve befolyásolják jólétünket.

Helyszínek

  • Tallahassee

    W College Ave,600, 32306, Tallahassee

    Kérdések