Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Bevezetés

A Free University of Bozen-Bolzano 1997 Free University of Bozen-Bolzano ben alakult. Egyetemünk erős nemzetközi kilátásokkal rendelkezik, amint azt a többnyelvű tanfolyamok (német, olasz, angol és Ladin) is bizonyítják, valamint a külföldi diákok és oktatók nagy száma.

Az egyetemnek öt kara van, és az előadók magas aránya (35%) és a diákok (17%) külföldről érkeznek , és a gazdaság, a természettudományok, a műszaki tudományok, a társadalomtudományok, az oktatás és a tervezés . Jelenleg 4 100 hallgató regisztrálva van több mint 30 egyetemi és posztgraduális képzésben .

A nemzeti rangsorban az egyetem minden évben eléri a legjobb pozíciókat. 2018-ban, a negyedik egymást követő évben, a Censis olasz kutatóközpontja a kisebb magán egyetemek közül az első helyen állt egyetemünk (kevesebb, mint 5000 diák). A nemzetközi rangsorban is magas rangot szereztünk, különösen a „nemzetközivé válás”, a „hallgatói elégedettség” és a „gyakorlatorientált” kategóriák alatt.

A tanított modulok és a kutatási projektek kapcsolódnak a nemzetközi és interregionális hálózatokhoz. Például az Euregio projekten belül partnerségben állunk Innsbruck és Trento egyetemekkel, és elkötelezettek vagyunk a minőségi szabványok elérése mellett.

Statisztika

Az egyetem öt karral rendelkezik, az oktatók (35%) és a hallgatók (17%) nagy százaléka külföldről érkezik, és a közgazdaságtan, a természettudományok, a mérnöki, a társadalomtudományi, az oktatási és a formatervezési területeken tanulnak, tanítanak és kutatnak. . 4100 hallgatónk van több mint 30 alap- és posztgraduális képzésre.

  Rangsorok

  Az országos rangsorban egyetemünk minden évben előkelő helyezéseket ér el. Az olasz társadalomtudományi kutatóközpont, a Censis 2023-ban, immár hetedik éve, egyetemünket az első helyre sorolta a kisebb magánegyetemek (kevesebb mint 5000 hallgató) között. Előkelő helyen állunk az országos rangsorban, egyetemünk minden évben a legkiemelkedőbb helyezéseket éri el. Az olasz társadalomtudományi kutatóközpont, a Censis 2023-ban, immár hetedik éve, egyetemünket az első helyre sorolta a kisebb magánegyetemek (kevesebb mint 5000 hallgató) között. A nemzetközi rangsorban is előkelő helyen állunk, különösen a „nemzetközivé válás”, a „tanulói elégedettség és a gyakorlatorientált” kategóriákban. is, különösen a „nemzetközivé válás”, a „tanulói elégedettség” és a „gyakorlat-orientáltság” kategóriákban.

  Felvételi feltételek a programra

  Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

  Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

  Helyszínek

  • Bolzano

   Free University of Bozen-Bolzano Universitätsplatz 1 Piazza Università 1, 39100, Bolzano

  • Bruneck

   Piazzetta dell'Università,1, 39031, Bruneck

   • Brixen

    Via Santa Croce,7, 39042, Brixen

    Kérdések