Keystone logo
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Bevezetés

Kínálunk főiskolai üzleti adminisztráció (BBA) fokozatot szakosodott a logisztika és az intermodális szállítás, valamint egy nagy menedzsment, hangsúlyt fektetve a műveletek menedzsment. Képzési programjaink biztosítják a hallgatóknak a problémamegoldó készségeket és az ellátási lánc ismeretét a modern szervezetek irányításához és vezetéséhez. Alapvető kurzusokat is kínálunk az üzleti hallgatók kritikus gondolkodási készségeinek kifejlesztésében az üzleti statisztikák, az optimalizálás és a műveleti menedzsment felsőbb szintű főosztályainak oktatására minden BBA főiskolán.

A tanszék által leadott posztgraduális kurzusok szolgálják MBA programjainkat és a PhD programot a Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsmentben.

A vezetés fejlesztése része a kultúrának. Innovatív tantervünk tartalmaz üzleti alapokat és a mai üzleti környezet jelenlegi trendjeit. Meg fogja tanulni a jól ismert tudományok a közzétett kutatás és az erejét a tanítási készségeket. Tanszékünk tagjai valóban törődnek a sikereikkel mint tanuló, és keményen fognak dolgozni, hogy felkészülhessenek a jövőbeli sikerre a mai rendkívül versenyképes globális környezetben.

Mi a logisztika és intermodális szállítás (LIT)?

A logisztika magában foglalja a megfelelő termék rendelkezésre állását, a megfelelő mennyiségben és a megfelelő állapotban, a megfelelő helyen, a megfelelő időben, a megfelelő ügyfelek számára, a megfelelő költségek mellett. Az intermodális szállítás kombinálja a többféle szállítási mód költségeit és / vagy szolgáltatási előnyeit a hatékony, zökkenőmentes termékmozgásban.

Mi az operációkezelés (OM)?

A vállalkozások értéket generálnak termékek előállításával és olyan szolgáltatások nyújtásával, amelyek megfelelnek vagy meghaladják az ügyfelek elvárásait. Az operációs menedzsment olyan folyamatokkal foglalkozik, amelyek révén a vállalat erőforrásait felhasználva olyan termékeket és szolgáltatásokat hoz létre, amelyek maximalizálják értéküket.

Miért a College of Business a Georgia Southern Egyetemen?

 • Nemzetközi akkreditáció az AACSB-től

Kizárólag olyan intézményeket tudnak szerezni, amelyek bizonyítékot szereztek a tudományos kiválóságról, és ezt a fontos jóváhagyási bélyeget szerezték meg, így számíthat arra, hogy magas színvonalú oktatási tapasztalatot kapjon.

 • Egy gondos környezet

A Georgia Southern hallgatói központú környezetet biztosít a rendszergazdák és a karok és a személyzet számára, akik valóban törődnek a sikerével.

 • Kapcsolattartás a karokkal és az üzleti vezetõkkel

Tanfolyamainkat képzett professzorok, nem végzős hallgatók tanítják, és az osztályméretek gyakran kicsiek. A regionális és nemzeti előadók rendszeres időközönként ellátogatnak az egyetemre, hogy részt vehessenek az éves végrehajtó-banki és számviteli napi programokban.

 • Első osztályú létesítmények és számítógépes laborok

A Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék a College of Business épületben helyezkedik el, amely csúcstechnikájú multimédiás tantermi létesítményekkel és négy számítógépes laboratóriummal rendelkezik a legmodernebb technológiával.

 • Szakmai lehetőségek

A gyakorlatok segítenek jobban integrálni az akadémiai tudást a gyakorlati alkalmazásokkal. A logisztikai gyakorlatoknak és az üzleti környezetnek való kitettség segít abban is, hogy eldönthesse, melyik pályafutás a megfelelő az Ön számára, és segíteni kezdheti a karrierjét a munkaerő folyamatos bejutása előtt. A logisztikai hallgatók a közelmúltban felajánlottak gyakornokokat, ha rákattintunk erre.

 • Ösztöndíjak és pénzügyi támogatás

Minden évben logisztikai ösztöndíjakat kapnak a hallgatók számára az osztálytermi teljesítmény, a szakmai lehetőségek és a pénzügyi szükségletek alapján. Az ösztöndíj-program pénzügyi támogatását a Georgia Ports Authority, az Atlanta Transportation Club, az Atlanta Tengerészeti Szövetség, a Savannah Propellerklub, a Savannah Tengerészeti Szövetség, a Georgia Külkereskedelmi Konferencia és a Savannah Traffic Club biztosítja.

 • Off-Campus tanulás

A diákok kirándulása a LIT program egyedülálló eleme. A legfrissebb túrák a grúziai kikötői hivatal, a Wal-Mart Distribution Center és a The Home Depot Distribution Center látogatásai között szerepeltek. Az LIT program számos iparági szervezetrel való kapcsolatának előnyeit is szolgálja. Minden évben a diákok kiválasztásra kerülnek a nemzeti és regionális konferenciákon és találkozókon.

Helyszínek

 • Statesboro

  P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

  Programok

  Kérdések