Keystone logo
Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Bevezetés

A GSSI – Gran Sasso Tudományos Intézet nemzetközi Ph.D. iskola, valamint kutatási és felsőoktatási központ a fizika, a matematika, a számítástechnika és a társadalomtudományok területén. 2012-ben alapították L'Aquilában (Olaszország) az INFN – National Institute for Nuclear Physics Fejlett Tanulmányok Központjaként, majd 2016 márciusában hozták létre, mint Advanced Studies School of Advanced Studies, amely posztgraduális oktatást nyújt. A napi együttműködés és interakció révén a kutatóknak és a hallgatóknak lehetőségük van alapos ismereteket szerezni a kutatási módszerekről, valamint kísérletezni az érdeklődési körök szennyezésével, az innovatív megközelítésekkel és a multikulturális cserékkel a GSSI valamennyi tevékenységében. A mai világ összetettségének kezelése során elköteleztük magunkat amellett, hogy felszámoljunk minden akadályt a GSSI tanulmányi és kutatási területei között, ahol minden tevékenységünk hátterében az interdiszciplinaritás és a kölcsönös megtermékenyítés áll. Céljaink között szerepel a tudományos eredmények terjesztése a társadalom felé, a kulturális események népszerűsítése a nagyközönség, az állampolgárok és az iskolák számára.

A GSSI - Gran Sasso Science Institute 36 Ph.D. ösztöndíjakat a 2022/23-as tanévre, és pályázatot hirdet Ph.D. Programok az „Asztrorészecskefizika” (9), „Matematika a természet-, társadalom- és élettudományokban” (9), „Számítástechnika” (9), „Regionális tudomány és gazdaságföldrajz”(9).

A hivatalos nyelv minden Ph.D. a kurzusok angol nyelvűek .

Az ösztöndíjakat 4 évre ítélik oda, éves összegük bruttó 16 159,91 € . Minden Ph.D. a diákok ingyenes szállást kapnak a GSSI létesítményeiben és a menza használatát.

Helyszínek

  • L'Aquila

    Viale Francesco Crispi,7, 67100, L'Aquila

    Kérdések