Keystone logo
Huntsville Bible College A minisztérium doktora
Huntsville Bible College

A minisztérium doktora

Huntsville, Amerikai Egyesült Államok

0 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Huntsville Bible College minisztériumi doktor - a bibliai vezetés célja, hogy fejlettebb felkészülést biztosítson a bibliai vezetés területére. A program célja kompetens és hatékony szakértők fejlesztése a kritikus vezetői szerepek vállalására. A bibliai vezetés minisztériumi doktora megkönnyíti a kreatív, innovatív, hű és tapasztalt keresztény vezetők fejlődését, akik stratégiai módon kezelik a 21. század változásait és kihívásait, miközben hűek a Nagy Bizottsághoz. A keresztény vezetők különböző minőségben, mind hagyományos, mind nem hagyományos körülmények között szolgálnak arra, hogy még hatékonyabbá, eredményesebbé, produktívabbá és relevánsabbá váljanak. Új minisztériumokat indítanak a változó jelenlegi egyházi légkör és a jelenlegi közösségi kultúra kezelésére. A karrierlehetőségek közé tartozik a lelkész, a segédlelkész, az egyházi adminisztrátor, a főiskolai oktató, a főiskolai adminisztrátor, a nonprofit vezetők, a szervezeti vezetők.

A diploma megszerzése után a hallgató fel lesz szerelve a következőkre:

A tanulók áttekintik és finomítják a szakterületükön végzett szolgálat teológiai alapjait.

A tanulók képesek lesznek leírni és értékelni a bibliai vezetés különféle megközelítéseit a nonprofit és a nonprofit szervezeteknél, a magán- és az állami szervezeteken belül.

A tanulókat megfelelő kutatási módszertan használatára tanítják a szolgálati gyakorlat értékelésére és javítására.

A tanulók befejeznek egy projektet és értekezést, tükrözve a minisztérium teológiai alapjait és a megalapozott kutatási elvek megértését, miközben integrálják az interdiszciplináris kérdéseket.

A tanulók képesek lesznek tanítani az új vezetőket, és növelhetik saját szolgálatuk hatékonyságát.

A tanulók integrálják a bibliai világképet a vezetés, az oktatás és a társadalomtudomány alapelveivel, hogy jól átfogó alapjaik legyenek ahhoz, hogy bárhová vezethessenek, ahová Isten hívja.

A Huntsville Bible College bibliai vezetői minisztériumi doktora a felsőoktatási kohorszprogramok más akkreditált intézményeinek mintáját követi. A doktoranduszokat egyenként veszik fel. A hallgatókat azonban felveszik egy kohorszba (csoportként / tanulók / kortárs osztálytársak közösségeként), akik egymás után indulnak és folytatódnak a szakon keresztül a diplomáig. Ennek a dinamikus, interaktív és szekvenciális szaknak köszönhetően a doktorandusz hallgatók bővítik tudásukat és készségeiket, ápolják az egész életen át tartó kapcsolatokat, és ösztönzésként szolgálnak egymás számára a hallgató-kortárs kapcsolati folyamat során. Ha egy hallgató elbukik egy alap- vagy kötelező tanfolyamon, akkor ennek a hallgatónak szabadságot kell vállalnia, majd vissza kell térnie a következő kohorszévre, amely egy másik hallgató-kortárs csoporthoz kapcsolódik. Az ütemezett tanfolyam-felajánlások eredményeként a hallgató nem tudja felgyorsítani tanfolyamát, amelyet a doktori fokozat korábbi elvégzésére terveztek.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • A keresztény vezetés doktora (online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok
  • A minisztérium doktora
    • Vancouver, Kanada
  • Prófétai Minisztérium Doktor (Online)
    • Orlando, Amerikai Egyesült Államok