Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology

Bevezetés

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Intro

A hongkongi Tiszta Víz öbölben található Hongkongi The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) egy kutatás-központú intézmény, amely az első helyet foglalja el a világ legjobb fiatal egyetemei között (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). Nemzetközi kitekintéssel és globális hírnévvel rendelkező egyetem célja, hogy vezető oktató legyen mind helyi, mind nemzetközi szinten a kiváló oktatási és kutatási eredmények révén.

A Hongkong és a világ fejlődését támogató csúcskategóriás tehetségek iránti soha nem látott igény iránt a Hongkongi The Hong Kong University of Science and Technology (Guangzhou) ( HKUST (GZ)) felállítják Nanshában, Guangzhoutól délre, hogy szinergiát képez a Clear Water Bay (CWB) társával, tehetséggondozással és együttműködés elősegítésével Hongkong, a Guangdong-Hong Kong-Makaó-öböl térsége (GBA) és azon kívül az oktatás, a kutatás és az ismeretek átadása terén.

Miért pont a HKUST ?

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144607_WhyHKUST.JPG" alt="Why HKUST" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

 • HKUST gyorsan emelkedett, világszerte híres a kiválóságról .
 • HKUST nak erős nemzetközi kari csapata van. A HKUST nál több mint 690 oktató van, több mint 35 országból és régióból. Minden oktató Ph.D. vezető egyetemekről érkező tulajdonosok.
 • HKUST robusztus kutatási infrastruktúrát kínál az oktatók és a hallgatók számára. Hongkongban és a szárazföldön több mint 85 kutatóintézet, központ és vegyes laboratórium működik.
 • HKUST valóban globális és sokszínű posztgraduális hallgatói közösséggel rendelkezik, több mint 5800 posztgraduális hallgatóval, akik több mint 70 országból és régióból érkeznek.
 • HKUST erőteljes vállalkozási támogatást nyújt a hallgatók kézzelfogható megoldásokban és technológiában történő felfedezéséhez.
 • További részletekért kérjük, látogasson el ide .

A HKUST megkülönböztető akadémiai struktúra

HKUST Distinctive Academic Structure" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/143609_TheHKUSTDistinctiveAcademicStructure.jpg" alt="The HKUST Distinctive Academic Structure" data-json="{"author":"Photo courtesy of HKUST","author_url":"","source":""}" />

Miközben kiaknázza a Clear Water Bay kampusz jól megalapozott fegyelmi alapját (természettudományi, mérnöki, üzleti, bölcsészettudományi és társadalomtudományi, valamint interdiszciplináris programokat), a HKUST (GZ) új területeket fog felsorolni a felsőoktatási pedagógiában egy egyedülálló és nem - hagyományos Hub-struktúra, amely négy akadémiai központból ( funkció , információ , társadalom és rendszerek ) és egy sor élvonalbeli kutatási tolóerő területből áll.

HKUST számos kutatási posztgraduális programot kínál a filozófia mestere és a filozófia doktora (Ph.D.) fokozatához. A program részleteiért látogasson el ide .

Ösztöndíj és finanszírozás

HKUST","author_url":"","source":""}" />

Scholarship

HKUST nagyvonalú ösztöndíjakat biztosít a hallgatók számára posztgraduális tanulmányaik folytatásához, fedezve a hallgatók tandíját, szállásdíját és megélhetési költségeit Hongkongban.

 • Posztgraduális hallgatói (PGS): évi 216 360 USD (~ 27 700 USD) hallgatói állomány teljes munkaidős MPhil és Ph.D. diákok. A finanszírozás legfeljebb két év a nappali tagozatos MPhil hallgatók számára, és négy év a nappali tagozatos Ph.D. diákok.
 • Hongkongi Ph.D. Ösztöndíjrendszer (HKPFS): nemzetközileg elismert díj a Ph.D. a hongkongi kormány által létrehozott tanulmányok. A Fellowship minden díjazottnak 319 200 HK dollárt (~ 40 900 USD) és évi 13 300 HK (~ 1700 USD) konferencia-utazási támogatást nyújt négy évre. HKUST a tanulmányok első évében 40 000 HK USD (~ 5 100 USD) kiváló kutatási díjat is nyújt.
 • RedBird Ph.D. alt = "Ösztöndíj: évi 40 000 HK USD (~ 5 100 USD) megújuló ösztöndíj kiváló Ph.D.-jelölteknek, kiemelkedő tanulmányi teljesítményük és kutatási képességeik elismeréseként.
 • Ázsiai jövőbeli vezetők alt = "Ösztöndíjprogram (AFLSP): ösztöndíj a kelet-, délkelet- és dél-ázsiai új hallgatók számára a mesterképzés és a kultúrák közötti gazdagodás érdekében.

Diákok, akik teljes munkaidőben folytatják az MPhil és Ph.D. programok garantálják az egyetemi elhelyezkedést tanulmányaik első két évében. Vannak más finanszírozási lehetőségek is, például a tengerentúli kutatási díj és a nagy-öbölbeli kutatási díj és még sok más. További részletekért kérjük, látogasson el ide .

HKUST (Guangzhou) kísérleti program felvétele

HKUST","author_url":"","source":""}" />

img 4

HKUST (GZ) létrehozásának előkészítő munkájával HKUST egy Guangzhou kísérleti programot vezetett be a Tiszta Víz-öböl (CWB) campusán, hogy 2019/20 óta megkezdhesse kutatói posztgraduális hallgatók beíratását. A célbevitel 150 hallgató, nappali tagozatos Ph.D. vagy MPhil programok. A program keretében felvett hallgatók számára posztgraduális hallgatói státuszt és garantált egyetemi szállást biztosítanak. Az egyetem megújuló RedBird Ph.D. évi 40 000 HK ösztöndíj a kiváló Ph.D. kiemelkedő tanulmányi teljesítményük és kutatási kapacitásuk elismeréseként. További részletekért kérjük, látogasson el ide .

Az egyetem most pályázatot kér a 2021/22-es őszi időszakra (amely 2021 szeptemberétől kezdődik). Jelentkezzen most !

Helyszínek

 • Hong Kong

  Clear Water Bay, Kowloon, , Hong Kong

  Kérdések