Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Bevezetés

A Horizons University magas szintű diplomákat ad doktori fokozattal.
A Horizons University a következő országban van bejegyezve:

  • Francia Oktatási Minisztérium 0756324S - UAI 0451674A
  • Párizsi Regionális Szakképzési Ellenőrző Osztály (11752996775-ös szám)

És tagja:

  • ECBE – Európai Tanács az Üzleti Oktatásért akkreditációja (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP – Üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa
  • ASIC – Akkreditációs szolgáltatás nemzetközi iskolák, főiskolák és egyetemek számára
  • EADL – Európai Távoktatási Szövetség

Rólunk

Egyedülálló módszertanunk lehetővé teszi, hogy kialakítsa a szükséges gyakorlati készségeket, akár az egyetemen tanul, akár online képzési programunkat követi!
Magasan képzett nemzetközi karral saját tempójában szerezheti meg a szükséges fokozatot. Saját tempójú és oktató által vezetett órák a „gyakorlati” és élvonalbeli módszertan használatával – programjaink megadják azokat a készségeket, amelyekre szükséged van személyes és szakmai céljaid eléréséhez.

Küldetésünk, hogy olyan oktatási élményt nyújtsunk, amely a világ bármely pontján megfelel diákjaink igényeinek , és hozzájárul személyes és szakmai kiteljesedéséhez.
Időben rugalmas, az ember tapasztalatait figyelembe vevő, megfizethető programokat biztosítunk. Szakterületünk a távoktatás, de egyetemi programokat is kínálunk.

Campus Study

Az egyetemi programjaink lehetővé teszik, hogy kapcsolatba léphessen oktatókkal és más hallgatókkal a rezidens időszak alatt, és online fejezze be munkáját. Ez egy másik rugalmas megoldás, amely minden bizonnyal javítja szakmai életét.

Online tanulmány

Online programjaink lehetővé teszik, hogy a saját tempójában dolgozzon, miközben megtartja munkáját és tevékenységeit. Minőségi oktatásban részesülhet anélkül, hogy elhagyná otthonát. Ez a lehetőség olcsóbb is, és a világ bármely országában elérhető, ahol él.

Helyszínek

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Kérdések